Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kempingi!

 
Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Labvakar, meitenes! ;-)

Skatoties plānotājā, redzu, ka šis ir tas gads, kad priekšā daudz dažādas svinamās dienas. Iepriekš vienmēr aprobežojos ar svinībām iekštelpās, bet šovasar kārojas izbaudīt vasaru gan paceļojot pa Latviju, gan iepazīstot dažādas mūsu zemes vietas. Tāpēc vēršos pie jums - kuri, jūsuprāt, ir jaukākie, labākie kempingi, kuros sanācis viesoties? Varbūt palikusi atmiņā kāda skaista atpūtas vieta pie jūras vai ezera? Varbūt skaistus mirkļus izdevies izbaudīt teltī pie ugunskura? Varbūt kāda kempinga mājiņa likusies tik jauka, ka rodas vēlme tur atgriezties vēlreiz?

Padalamies savos jauko, skaisto atmiņu stāstos par burvīgām atpūtas vietām tepat, mūsu Latvijā.

Brīnišķīgu jums visām šo vakaru! :-)
21.02.2015 21:25 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Esam bijuši "Aizvējos". Tur bija forši un ļoti tuvu pie jūras, bet ja ņem mazos namiņus, tad tur tie ir diezgan....neomolīgi. kartona namiņš bez WC un vannas istabas iespējām. Tās darīšanas jādara lielajā viesu namā....
Tad ļooooti pati "Rakaros". Dzīvojām vieu mājā, bet jūra tur pat un viss ļoti patika. Tiešām forši un viss pa zolīdo. Pie lielās viesu mājas bija tādi namiņi ar verandiņām un grils un iekšā namiņos viss pieejams...virtuvīte un tā..Tajos mitinājušies neesam, bet viesu mājā lejasstāvā bija restorāns un tur bija ļoti gardi..
Tad pēdējā vieta bija "Jūras priedē", par ko mums bija vislielākais prieks..viss patika, tāda forša kempinga vieta...galdiņi ārā, 2 stāvu mājiņas, jūra tur pat...dušas, WC..nu riktīgi forši bija un ar labu kompāniju ideāli...Nu arī attieksme tāda forša...visi kā savējie un tā..:)
21.02.2015 21:30 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Vasarā bijām "Muižniekos" pie Usmas ezera. Ideāli! Klusa vieta mežā, Usmas ezera krastā ar smukām, labiekārtotām mājiņām. Iesaku!
21.02.2015 22:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits