briesmīgākās kāzas ever

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Kādas ir briesmīgākās kāzas, kurās jebkad esat bijušas? Ceremonija otrdienas vakarā Dagdā? Kāzu mielasta vietā roltons un alus? Histēriska līgava, briesmīga mūzika, četru stundu pauze bez izklaidēm, kamēr jaunais pāris šķērso tiltus?

Kas jāņem vērā organizējot kāzas, lai viesi būtu priecīgi un apmierināti?
21.02.2015 18:37 |

Reitings 130
Reģ: 23.08.2010
Ja jautā par nevisai labi izdevušām kāzu svinībām, prātā nāk vienas konkrētas, kuras vnk bija slikti noorganizētas (vai nebija organizētas vispār), tāds-kā būs, būs variants.. iepriekšējā vakarā vēl tika pārspriests kurš un kādus traukus nesīs u.tml. Viesi ap 40-50. Pārsteigums jaunajam pārim bija 3 vēderdejotājas pēc pusnakts.. neīpaši talantīgas un formīgas. Bet punktu uz i uzlika nākamajā dienā dzirdētais, kad bija saskaitīta sadāvinātā nauda: "esam atsituši kāzas"!

Zinu pāri, kuru kāzās nomira vedējtēvs.
22.02.2015 00:20 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
Ir gadījies būt briesmīgās kāzās - pēc cermonijas viesiem tika noteikts braukt uz viesu namu, bet pats jaunais pāris tur ieradās tikai pēc 6 stundām! Viesunamā nebija sagatavotas nekādas atrakcijas, uzkodas vai dzērieni arī nebija ieplānoti, viesunamā iet iekšā nedrīkstēja, jo tur darbinieki servēja galdus un visu gatavoja vakaram. Pilnai laimei pēc kādu 2 stundu gaidīšanas sākās lietus, tā nu visi viesi nīka savās mašīnās, jo pie viesunama nebija normālas nojumes (man ar vīru paveicās, jo mēs bijām tikai divatā, tad nu varējām vismaz ērti iekārtoties :-D, bet bija nelaimīgie, kur vienā mašīnā pat 6 cilvēki saspiedās).
Kad atbrauca jaunais pāris, nebija nekādu ierasto sagaidīšanas atrakciju, jo vedēji ar jauno pāri bija ieplānojuši, ka viesi sagaidīšanu uztaisīs, bet bija piemirsuši par to informēt pašus viesus, kā arī nebija sagatavoti nekādi materiāli, lai kāds atraktīvais varētu ko sadomāt.
Tā kā viesi bija pārguruši, nogarlaikojušies un izsalkuši - neviens tā īsti nekādās tālākās atrakcijās negribēja iesaistīties pirms sēšanās pie galda. Sēžoties pie galda atklājās, ka jaunais pāris ir ielūdzis vairāk cilvēku, nekā viesunams piedāvā, tad nu sākās lielā krēslu piemeklēšana, šķīvju pārstumdīšana un ēdiena skaitīšana (visiem kotletes nepietika :-D).
Kāzas arī bija paredzētas bez alkohola, ja neskaita simbolisko šampja glāzi, kuras liktenis bija līdzīgs kotletēm - visiem nepietika!
Pēc mielasta bija atkal ieplānotas dažas atrakcijas tikai jaunajam pārim, kur viesi netika lūgti... tad nu negribējās vairāk izniekot savu laiku un ap deviņiem aizbraucām mājās!
22.02.2015 00:34 |

Reitings 700
Reģ: 19.11.2014
Īpaši daudzās kāzās neesmu bijusi, bet tajās, kurās biju viss bija jauki, interesanti un patika. :)
Pēdējās kāzās biju 2014. gada vasarā - patika. Bija padomāts par to, ko viesi darīs tad, kad jaunais pāris bija devies fotogrāfēties. :)
Kādu brīdi biju domājusi, ka manās kāzas arī tiks svinētas bez alko tikai indivīdu dēļ, kuri nezina īsti mēru. Bet tagad padomājot, savas domas esmu mainījusi. Neko diži daudz jau nevajag no alko, kko iesākumam + ielūgumā ierakstīt, ja ir vajadzība, tad alko gādā paši, ja nu domā, ka nebūs gana.

P.S. Vispār bija baigais besis lasīt diskusiju, kurā ~ 5lpp garumā tiek apspriesta tēma, par ko netika jautāts. :-/
22.02.2015 00:47 |

Reitings 233
Reģ: 26.01.2015
alkohols tomēr ir visizplatītākais sociālais lubrikants

:D :D :D
Labiii!
Tas nāk no tevis - šis apzīmējums, vai tas ir kaut kur jau iepriekš dzirdēts?
22.02.2015 01:00 |

Reitings 233
Nu, mēs esam vāļājušies bezmaz pa zāli dabas parkā, spārdījuši čiekurus un vienkārši nosnaudušies mašīnā, kamēr jaunais pāris izbraukāsies ar kuģīti, pajūgu un vēl citās savās privātajās atrakcijās. Nepatīkamākais bija tas, ka tajā dienā karstums bija, šķiet, savi grādi 35 ēnā, un turpat vien bija arī viesu māja, kurā būtu daudz ērtak novietoties, nevis stundām nīkt kaut kādā mežā. Bet nu nekurnējām, jaunā pāra diena, lai tā būtu.
22.02.2015 01:06 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
caroli, ja mums būtu pateikts "Ierašanās viesunamā pēc 6 stundām", tad arī mēs nekurnētu, bet mums tika speciāli teikts, lai visi uzreiz brauc uz turieni!
Man ta labi - gan filmu ar vīru noskatījāmies, gan pasnaudām mašīnā, gan tuvējā mežā "čiekuru paspārdījām" :-D, bet iedomājies kā jutās tie, kas +30 grādos, lietū bija spiesti 4 stundas pavadīt 6tā vienā mašīnā (pie tam viņi pat nebija savstarpēji pazīstami)!
22.02.2015 01:23 |

Reitings 233
Es priecājos tikai par vienu - ka man nesākās dzemdības todien :D
22.02.2015 01:26 |

10 gadi
Reitings 2670
Reģ: 20.04.2014
Iesākumā smieklīga diskusija, kurā var lasīt interesantus gadījumus, bet tad dažām vajadzēja uzrīkot vistu kūti. Paldies, ka pabojājāt diskusiju ar bezjēdzīgiem strīdiem par pavisam citu tēmu! (t)
22.02.2015 01:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka manas pirmaas kaazas nebija visai izdevusaas...Atceros,ka fotograafs piedzeeraas un saaka pastiprinaati fotograafeet citu paari-tai sievietei arii bija balta klaita ,un viirietim melns uzvalks...:-D
22.02.2015 01:53 |

Reitings 1304
Kāzās, kurās esmu bijusi, ir gadījies kas amizants vai neparedzēts, bet nekas briesmīgs, var atcerēties ar smaidu un pasmieties :)
Kad draudzene gatavojās kāzām, internetā skatījāmies dažādas filmas par kāzu tēmu un trakos video no kāzām, lai būtu gatava uz visu :D(l)kautko tādu : https://www.youtube.com/watch?v=kMLkMonDckY
traki šķiet, ka kāds no jaunā pāra otru nosauc pavisam citā vārdā :D
22.02.2015 03:45 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
-a-, par vedejtevu briesmigi..

It ka jau nav briesmigi, ka nav alkohola, bet to loti biezhi piemin pie kaazu neizdoshanaas. Taa tomer ir ari tradicija-dzert un est tris dienas.
22.02.2015 09:33 |

Reitings 538
Reģ: 15.02.2015
kosmietēm bez 10000+ € nav aršana un kāzas nav izdevušās :-D Viss tomēr maksā :-P un nevisi var piepirkt kāzās rijamo pietiekoši cik rij viesi un ne visi var atļauties algot organizātorus :-D
22.02.2015 09:55 |

Reitings 1078
Reģ: 24.10.2009
katry + + +

kabans - izklausās briesmīgi. Reāli vedēji izbojājuši visu dienu. Līgava ar Līgavaini pēctam uzzināja , kas bija par vainu tādam iznākumam?
22.02.2015 10:24 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
:-D:-D:-D:-D
Izcila diskusija, nosmējos!
Bet nu kāzas bez alko man ir kaut kas pavisam jauns, tā teikt, no populārzinātniskās fantastikas vai mistikas.
Ja godīgi, nepatīk šī tradīcija ar naudas dāvināšanu
22.02.2015 10:59 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Ja godīgi, nepatīk šī tradīcija ar naudas dāvināšanu

Jā, manām paziņām tikko nobeidzās viņiem kāzās dāvinātais trešais mikseris. Viņi ir precējušies 25 gadus. :D
22.02.2015 11:04 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Dārlas stāsts parāda tikai to, ka jā, tiešām ir tādi jauni pāri, kuri, saaicinot daudz viesu, uzskata, ka tā ir viņu lielā diena un viesis šajās svinībās ir nekas. Diemžēl!

Bet briesmīgās kāzās neesmu bijusi, tas fakts. Pat, ja kaut kas nebija pa prātam, es tomēr saprotu, ka līgava un līgavainis iespēju robežās domāja par visiem, bet nu viņu diena ir viņu diena. Neatceros nevienu drausmīgu gadījumu (te tiešām ir izlasīti šausmu stāsti dažviet).
22.02.2015 11:23 |

Reitings 4298
Esmu precējusies un kā viesis esmu bijusi aptuveni 8 kāzās, līdz ar to daudz kas ir pieredzēts.

Savas kāzas rīkojām tikai ģimenes lokā (bet ģimenes mums arī ir lielas), bet visskumjākais bija tas, ka "dažs labs" 2 dienu garumā nemitīgi komentēja tieši mums katru neizdevušos sīkumu. Kronis visam bija tas, ka fotosesijas pie jūras laikā vīramāte zvanīja manam vīram, lai steidzami braucam uz viesu namu, jo visi jau gaida un kļūst neapmierināti, un, ka mēs kavējam. Braucām arī, bet liels bija vedēju šoks, ka tik ātri ieradāmies, jo viņi nebija paspējuši visu sagatavot mūsu sagaidīšanai. Vīramāte noveda vedējmāti līdz asarām vairākas reizes, rezultātā vedēji nolēma atmest visas izdomātās viesu atrakcijas un koncentrējās tikai uz atrakcijām, kas bija paredzētas tikai mums. Atkal, protams, bija slikti :) Kopumā gan ar vīru esam apmierināti ar kāzām, jo pārējie ģimenes locekļi darīja visu, lai tomēr valdītu forša atmosfēra. Un mūsu kāzas tikai vēl vairāk apstiprināja mūsu pārliecību par to, ka vissliktākais, ko kāzu viesi kāzās var darīt - ir - izteikt savas negācijas tieši jaunajam pārim vai vedējiem. Esam bijuši tiešām daudzās kāzās un, protams, ka ir bijušas visādas ķibeles un ne tik izdevušies brīži, par ko varbūt nedaudz pasmejam mašīnā esošās kompānijas ietvaros, bet nekad, NEKAD mums neienāktu prātā savus negatīvos komentārus izteikt jaunajam pārim viņu kāzu dienā vai vedējiem, kuri dara visu iespējamo, lai jaunajam pārim un viesiem noorganizētu foršas kāzas.

No vienām kāzām gan man prātā aizķēries nepatīkams moments - jaunais pāris ielūgumos norādīja, ka labprāt dāvanā saņemtu naudu. Liela daļa viesu naudiņu bija salikuši aploksnēs, bet mēs noformējām nedaudz interesantāk (tā, ka tai naudiņai uzreiz nemaz nevar tikt klāt). Vienu brīdi vakara gaitā jaunais vīrs gribēja atdot kaut ko manam vīram, ko bijām aizdevuši - abi aizgāja uz mašīnu, pa ceļam jaunais vīrs paņēma kāzu dāvanas, lai aiznestu uz mašīnu. Un tur jaunais vīrs mana vīra klātbūtnē brutāli atplēsa visas aploksnes, izņēma naudu, pat neapskatoties kartiņas, sabāza visu naudu makā, ne mazākajā mērā nejūtoties neērti par to, ka mans vīrs turpat blakus stāv... Turklāt līgavas krustmāte dabūja amatu - naudas iekasētājs un visu vakaru staigāja apkārt ar burku, prasot viesiem tajā mest naudu. Tāpat arī bija jāpērk lentīte (zila vai rozā), lai noskaidrotu, kāda dzimuma bērniņu viesi jaunajam pārim novēl kā pirmo. Tā visa naudas vākšana likās nedaudz par daudz, jo galu galā jau dāvanā ielikām to naudas summu (kas nebija maza), kuru bijām paredzējuši šim jaunajam pārim dāvināt. Lai gan jāsaka, ka tas nenāca negaidīti, jo palīdzēju šīs kāzas organizēt un jau zināju līgavas nostāju - ka viņu galvenais mērķis ir atpelnīt vismaz daļu no izdevumiem :)
22.02.2015 11:44 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
freya, tas par to naudas vākšanu ir pretīgi. Nepietiek ar to, ka uzdāvina, bet vēl vakara gaitā jāmaksā par lietām, kas nemaz nebija paredzētas.
22.02.2015 11:50 |

Reitings 87
Reģ: 10.04.2014
Atgriežoties pie nuadas dāvināšanas.
CIk liela summa skaitās solīdi?
22.02.2015 11:57 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Parasts puisis- neesmu speciāliste, bet liekas, ka 100 eiro ir ok!

Esmu bijusi trīs kāzās, visas bija super, tikai daži brīži tomēr paliek vai nu smieklīgi vai tādi neveikli-, pirmajās kurās biju, pazuda fotogrāfs, tā nu jaunais pāris tika novests līdz dusmu agonijai, jo baznīcā viņš bija, paņēma pus samaksu, un viss, pazuda! Beigās viss atrisinājās, tā ka, viens viesis , kurš nodarbojas ar fotogrāfēšanu, piekrita izpalīdzēt un pieņemt šo godu :D

Otrajās līgavai pirms iziešanas nosmērējās kleita, nu nereāli, vienkārši tā ka, var mest ārā, nācās skriet , pirkt, pirmajā veikalā, vissmukāko, kleita patika viss ok.

Trešajās līgava tā stresoja, ka lamājās pirms izbraukšanas kā jūrnieks, un vakara gaitā pēc tam sievas tēvs tā piedzērās, ka pusnaktī izstreipuļoja no istabas uzvilcis līgavas kleitu un plīvuru , man tās bildes vēl ir, kā smējos :D

Bet visas kāzas bija jaukas, pārdomātas un visādi citādi super 8-)
22.02.2015 15:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits