briesmīgākās kāzas ever

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Kādas ir briesmīgākās kāzas, kurās jebkad esat bijušas? Ceremonija otrdienas vakarā Dagdā? Kāzu mielasta vietā roltons un alus? Histēriska līgava, briesmīga mūzika, četru stundu pauze bez izklaidēm, kamēr jaunais pāris šķērso tiltus?

Kas jāņem vērā organizējot kāzas, lai viesi būtu priecīgi un apmierināti?
21.02.2015 18:37 |

10 gadi
Reitings 892
Reģ: 28.11.2010
Canis Lupus publiski atkārtošu savu jautājumu - ko nozīmē Tavs niks?
21.02.2015 21:29 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Bordo -
Galu galā, kāzas tāpēc jau rīko, lai viesiem būtu forši un labi. Ja precas veģetārieši, tad mielastam arī jābūt bez gaļas? Ja pot headi, tad visiem jāpīpē zāle?

Kooo ? Kopš kura laika kāzas rīko lai viesiem būtu forši un labi ? :D Njā. Tas ir kas jauns. Kur kāzas palika kā pāra lielā diena, kurā ar savu laimi un prieku dalīties ar tuvakajiem (kuri, parasti, protas savas ambīcijas un prasības pievaldīt uz pāris h vai dienām .. tostarp ar alko kā ballītes pamatvērtīu un gaļu kā vienīgo ēdamo lietu ever..). Ok, ne tur stāsts, savāda gan tā pozīcija Tev.

Daudzās neesmu pabijusi, bet kā kāzas ar "briesmīgiem elementiem" varu minēt vienas, kur piedalījos kā mūziķis / viesis pirms pāris gadiem.
Tā kā ne jaunās sievas, ne vīra radi viens otru ciest nevarēja, pāris nolēma par labu galdam bez alkohola. Viss viesu sadāvinātais tika salikts uz viena gladiņa (mūziķi & vedēji tika aicināti cienāties .. un beigās tiešām nācās, jo to saspringot atmosfēru un skābjos ģīmjus, savādāk, bija pagrūti pārdzīvot; mūzika viņiem ar nepatika :D ). Viesi uzvedās ne pārāk taktiski un viņu nepatiku pret šīm laulībām varēja manīt katrā šūnā... Jēga no tādām kāzām? Meh.
P.s.
Daži viesi sadāvināja pašdzītu kandžu smalkāka paskata pudelēs. Interesanta pieredze & pazaudēti vieni no mīļākajiem auskariem.
21.02.2015 21:30 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Protams, pāris kāzās pirmajā vietā, bet tā jau arī nevar teikt, ka viesis kāzās ir nekas. Ja jau nekas, tad nafig vispār aicina?
21.02.2015 21:30 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
mcgh google tev atbildēs

Ja manās kāzās,kas būtu paredzētas bez alko,viesi pa kluso apdzertos,ar to arī ballīte būtu beigusies un ar kāju pa dirsu tādus izspertu ārā.

marissa daudzās kāzās tiek aicināti cilvēki,lai neapvainotos,jo nez kāpēc lielākā daļa uzskata,ka tas ir valsts noziegums,ka viņi netiek uztaicināti. Un,jā,salīdzinājumā ar jauno pāri visiem nav nekāda teikšana.
21.02.2015 21:33 |

Reitings 1638
marissa - kurš saka, ka nekas ? Bet vai fakts, ka galds kaut kādā mērā neapmierina viesa prasības ir viņa padarīšana par neko?
21.02.2015 21:33 |

Reitings 4962
frivolous, tas ir Canis Lupus citāts:
bet kā viesis tu kāzās nekās neesi
21.02.2015 21:35 |

10 gadi
Reitings 892
Vilks. Neesi. Manā dzīvē ir tādi divi cilvēki kuri atbilst. Tu neesi jau sākumā, jo sieviete :D
21.02.2015 21:35 |

Reitings 1638
Ok, miskūzi. :D Canis Lupus (foršs niks) saka, ka nekas. Nedomāju, ka kāds uz kāzām aicina pilnīgi tu man esi nekas cilvēkus; vismaz pienākuma apziņa to indivīdu ir, kas a priori viņu nostāda augstākā pozīcijā kā līdzcilveku parasto.
21.02.2015 21:36 |

Reitings 774
mcgh Mēs neesam tā zināmi viens otram,lai tu par to tik pārliecinoši spētu spriest,vai atbilstu vilkam vai nē. :-P:-D
21.02.2015 21:37 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Biju kāzās, kur sievas mātei nekas nepatika. Viņa savu nepatiku ''izgrūda'' uz viesiem. Aprunāja par to, kurš vai kura, kā saģērbies un kas ar ko kopā. Tad kad vakarpusē bija izdzērusi pietiekami daudz, paspēja saraudināt līgavu. :-/
Nebija īpaši foršas kāzas.
21.02.2015 21:39 |

Reitings 774
Aij,man vienkārši besī,ka ir cacas,kuras iedomājušās,ka man savā īpašajā dienā būtu viņām jāizdabā. Da nu.....es ikdienā nevienam neizdabāju,kur nu vēl tādā dienā. :D
21.02.2015 21:39 |

Reitings 4962
Protams, katram savi priekšstati par to, kā ir jādara. Bet es uzskatu, ka, ja es aicinu cilvēkus pie sevis uz dzimšanas dienu, Jauno gadu vai savām kāzām, tad man tomēr jāņem vērā, kādi ir mani viesi, viņu paradumi, iespēju robežās jādara viss, lai arī viņi justos labi. Un tas nav tikai konkrēti par alkoholu vai gaļu uz galda, to var teikt par jebko. Ja negribas ne par vienu domāt, tad nav tak problēmu-svinu viena.
21.02.2015 21:40 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man atkal šķiet, ka, ja aicinu uz kāzām, tātad aicinu ciemos - svinību un ceremoniju vietas ir būtībā manas dzīvojamās istabas paplašinājums. Un kā mājasmāte un mājastēvs mēs uzņemam savus viesus atbilstoši savām vērtībām un gaumei, bet tai pat laikā esot viesmīlīgiem un domājot par viņu ērtībām un vajadzībām. Un man liekas, ka padomāt vai viņiem visa pasākuma gaitā būs ko ēst, dzert, nebūs dikti par karstu/aukstu, lai nepietrūkst toletes papīrs un viņi jūtas gribēti un gaidīti, liekas tikai pašsaprotami, jo tā es izturos pret viesiem arī savas mājas viesistabā. No otras puses, ja es rīkoju sauso tējas ballīti un kādam velk uz dropēšanu vannasistabā, tad tas neko daudz neliecina par viesa manierēm :-)
21.02.2015 21:43 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
Man gan liekas, ka ja reiz jaunais pāris aicina cilvēkus šo dienu svinēt kopā, tad jaunajam pārim ir jāparūpējas, lai visiem ir forši un jautri! Ja tā ir jaunā pāra diena un tikai viņu priekam un komfortam ir nozīme, tad jārīko mazas kāzas ar lieciniekiem un bez ballītes :)

Tas pats princips taču ir dzimšanas dienās. Tā ir jubilāra diena, bet jubilārs vienmēr parūpēsies par to, lai visiem ir forši un jautri, nevis tikai pašam! :) :) :)
21.02.2015 21:45 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Re kā mēs ar marissu vienā laikā vienu un to pašu uzrakstījām! :-P
21.02.2015 21:45 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Kooo ? Kopš kura laika kāzas rīko lai viesiem būtu forši un labi ? Njā. Tas ir kas jauns.

Uzskatu, ka tādos pasākumos kā kāzas (arī dzimšanas dienas ballītes, svētki utt.), jādomā par to, kā jūtas viesi. Nevar domāt tikai par sevi. Tad jau taisiet kāzas tikai sev un neaiciniet nevienu, ja netaisāties gādāt par viņu labsajūtu.
Ja jaunais pāris ir atturībnieki, nu ok, pašu izvēle, mierīgi dzeriet mangalīti, taču uzspiest to viesiem nevar. Jo nav skaidra motivācija, kāpēc vispār ierobežot alkoholu. Naudas trūkums? Bailes, ka apdzersies kā lopiņi? Kaut kāda sektiska pārliecība, ka alko ir slikts? Ja naudas trūkums vai bailes no nodzeršanās, tad alkohola daudzumu var ierobežot, taču pilnīgi bez... Nu nezinu, man tas nav skaidrs. Tikpat labi veģetāriešu jaunais pāris galdā liks tikai salātlapas.
21.02.2015 21:47 |

Reitings 774
padomāt vai viņiem visa pasākuma gaitā būs ko ēst, dzert, nebūs dikti par karstu/aukstu, lai nepietrūkst toletes papīrs un viņi jūtas gribēti un gaidīti, liekas tikai pašsaprotami
ņemsim piemēru par bezalko kāzām. bet tā viesi būtu nepaēduši,nepadzēruši,nosaluši,apkakājušies un negribēti? :D
Es saprotu,ka par viesiem ir jārūpējas,bet nevajag jau izlept. Nu nav un nekad arī nebūs man jāaptekalē katra viesa personīgās iegribas.
21.02.2015 21:48 |

Reitings 774
Jo nav skaidra motivācija, kāpēc vispār ierobežot alkoholu. Naudas trūkums? Bailes, ka apdzersies kā lopiņi? Kaut kāda sektiska pārliecība, ka alko ir slikts? Ja naudas trūkums vai bailes no nodzeršanās, tad alkohola daudzumu var ierobežot, taču pilnīgi bez... Nu nezinu, man tas nav skaidrs. Tikpat labi veģetāriešu jaunais pāris galdā liks tikai salātlapas.
Jā noteikti bomži,kuri nevar atļauties alkoholu,kā viņi iedomājās ierobežot viesu vēlmes pēc šņabja,nelieši jaunais pāris,un nabadziņi viesi,kuriem nācās pirkt alkoholu par savu naudu un dzert aiz stūra. :D un veģetārieši ēd tikai salātlapas,pietam noteikti arī nevar atļauties pieklājīgu skaitu,bet katram tiks tikai pa lapiņai. :D
Viesi gan bija īsti pieklājības paraugi apdzeroties kāzās un nerespektējot jaunā pāra vēlmes. :D hip hip urrāā!!!! :D

Labi,es savas domas pateicu. :D
21.02.2015 21:52 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Nu ja pasākums nav 12 gadnieka dzimšanas ballītes, tomēr ir pieņemts galdā likt ko ņiprāku par apelsīnu sulu. :D
Un atkal- kāda ir motivācija alko viesiem nepiedāvāt? Vnk spīta dēļ- es tā negribu, manas kāzas, nepatīk nenāc?
21.02.2015 21:53 |

10 gadi
Reitings 892
Es godīgi sakot nesaprotu daļu viedokļu šeit. Kāzas nav jūsu svētki, tie ir svētki cilvēkiem kuri precas, un viņi šo dienu padara sev piemērotu, tādu kā vēlas, nīdēt par to ka nebija alko, ka ne tā smaidīja, ka ēdiens nebija īstais - ir apvainojums viņiem, jo uz kāzām TEVI IElŪDZA, kā cilvēku kurš bija nozīmīgs.
21.02.2015 21:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits