Normālā valstī tāds prezidents jau sen nebūtu prezidents. Te es domāju visu viņa izteikumu un rīcību kopumu, par gejiem, par Krieviju, par sievietēm utt.
Negatīvs. Kāpēc, lai sieviete nevarētu darīt to ko viņa vēlas. Labāk nīst savu darbu un strādāt tur kur negrib? Nē, ja sievietei patīk tieslietas, lai mācās un strādā šādā jomā.
Pozitīvi! Sieviešu skaitu vispār vajag samazināt, lai pa kājām nemaisās. Visas latvietes aizsūtīt uz Koreju, tur vīŗiešu vairāk, nekā sieviešu, lai jau viņiem tiek!
Piekrītu mūsu prezidentam! Sievietes viegli var uzpirkt jeb viegli padodas kukuļošanai, viņas ir emocionālākas un nav spējīgas spriest, izmeklēt objektīvi atškirībā no vīriešiem.
Prieks, ka mums Latvijai beidzot ir spriestspējīgs prezidents kurš nepakļaujas ārzemju fondu, organizāciju spiedienam.
Pozitīvi! Sieviešu skaitu vispār vajag samazināt, lai pa kājām nemaisās. Visas latvietes aizsūtīt uz Koreju, tur vīŗiešu vairāk, nekā sieviešu, lai jau viņiem tiek!
vinju pashu dereetu likvideet.
fuj, vispaar es peedeejaa laikaa tik lasu visadas zinjas un visu ko un pilniigi taads riebums pret visu ,kas te notiek.
es miilu latviju kaa valsti, bet valdiiba mums galiigajaa pakaljaa. un ja viss shaadi turpinaasies latvieshi vispaar izmirs
Domāju, ka tā ir atbilde jautājumam par pensijas vecuma pagarināšanu. Daudziem cilvēkiem gados, sāk izpausties vecuma demences simptomi, kas var izpausties kā domāšanas, atmiņas, uztveres un citu intelektuālo spēju zaudēšana.