Sabojāju rītu, cenšoties pasūtīt biļetes uz Londonu. Iepriekš rēķinājos ar 110eiro, turp un atpakaļ. Gribu pasūtīt, ielieku 2 pieaugušos un cena 280eiro. Nekad iepriekš neesmu biļetes pasūtījusi, bet pirmā dzirdēšana, ka kopā lidot ir dārgāk! Vai tā ir visām aviokompānijām vai es kaut ko nesaprotu?
tad jau tikpat labi uz nonstopu varu pasutit biļeti ar kādu citu cilvēku , kurš nemaz nelidos ar mani, lai tik man lētāk biļetes sanāktu!!!!!! kur tev domāšana lovemylife ?
bet jus nesaprotat vai, sanak cetras biletes :D- nejau 4 biletes bus pa 110 eiro , ne nu iespejams ka no sakuma bija, bet kautka neticu ka tik leti .. sviests !!! ten vienkarshi ta logika, ka iespejams no tas mazas summas uzauga katru dienu tie 300 eiro .. kas es domaju ir diezgan normali pa 4 biļeteem!! taka vajag jau menesiem ieprieks nopirkt bilet, nebus lieku jautajumu kapec tik dargi pedeja momenta!!8-)
Pirmkārt, es šobrīd gribu nopirkt biļetes lidojumam, kas ir vairāk kā pēc mēneša.
Otrkārt, cena neaug pa dienām. Es saprotu, ka jo ilgāk gaidu, jo dārgāk. Bet kāpēc pasūtot šodien, ja braucu viena, 110eiro, ja braucu ar draugu viena biļete 140eiro?
Nezinu sīkumus, bet esmu dzirdējusi, ka par iespēju nopirkt biļetes, lai būtu blakus sēdvietas, ir jāpiemaksā, varbūt tā piemaksa jau ir iekļauta cenā, ja pērk 2 biļetes uzreiz? (t)
lovemylife - tur gan jau vēl nāk klāt kaut kādas nodevas par rezervāciju, bagāžu, sēdvietu, priority iekapšanu, varbūt esi ieklikšķinājusi netīšām apdrošināšanu utt.. paskaties varbūt kkas no tā ir!
Agī, nu ko tādu pirmo reizi dzirdu :D esmu lidojusi ar rynair, kur bileti var nopirkt ar prioritati, kas nozime, ka tie iet pirmie, un ir registreta jau sedvieta lidmasinas prieksa, a talak ej sedi un ar ko gribi !!
Zani kompanijai lovemylife, bet neko jaunu vini nepateiks ka mes ten .. vel tak vari iecekot Raineri vai Air Baltiku , bet neticu, ka kopa lidojot dabusi ko letaku :-)
Nezinu, par kuriem datumiem Tu runā, taču man, dažādās variācijās un datumos pamainot pasažieru skaitu, vienas biļetes cena nemainās. Tiešām visus ķekšus saliki pareizi (ja šī Tev pirmā pasūtīšanas reize)?