Pašiem sava zāle

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Skatos daudzas tik daudz tērē sporta klubu abonamentiem utt...
Ko Jūs teiktu par projektu ka savāktos noteikts apjoms interesentu un ieguldītu teiksim ~3 mēnešu sava kluba abonamenta summu pašu sava sporta zāles atvēršanai ?

Sākumā vēlētos apstkatīties kāda ir atsaucība ... ja tā būtu gana liela tad runātu par niansēm...
Bet ieskice varētu būt šāda - irēt telpas ~ 150kvadrātu lielas ... iepirkt lietotu pašu nepieciešamāko inventāru; saliekamās hanteles kādus 3-4 pārus ar svaru diskiem ko skruvēt klāt, 1-2 stieņi ar diskiem kam diametrs tāds pats kā hantelēm lai racionālāka pielietošana, 1-2 fitnesa soli, 1-2 daudzfunkcionālie trenažieri , 1 lielais statīvs.... ar ;šādu inventāru pietiktu lai varētu veikt visus bāzes vingrojumus + visus galvenos papildus vingrojumus + izolējošos vingrojumus... ar kardio aparātiem neaizrautos jo tie ir gana dārgi.. kā kardio varētu pielietot skriesanu apkārt zālei..
Katram projekta dalībniekam pa zāles atslēgai un var iet trenēties kad vien vēlas.. papildus teiksim 3 mēnešu samešanās naudai pastāvīgie izdevumi būtu taiki zāles telpas īre + komunālie... ideāli ja apkure būtu regulējama jo zalē gluži +20 grādus nevajag.. ja esam teiksim ~25 cilvēki kas metas tad pastāvīgās izmaksas būtu mazākas nekā šobrīd tērējam par zāles abonamentiem... + bonuss tāds ka varam ņemt arī ik pa laiakm līdzi kādu draugu - te gan ar so bus janorunaa cik var atlauties ...
19.02.2015 10:21 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
Es tikai ta tīri intereses pec. kas ir abonaments? Zinu abonementu, bet to jūsu vislaik mineto ne. Kaut kada jauna biznesa forma?
19.02.2015 22:00 |

Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
Es tāda tipa zālē esmu trennējies, tā pavisam noteikti nebija domāta sievietēm. Ierīkota angārā, kuru ziemā apsildīja ar krāsniņu, protams, ka pašam bija jāiekurina, ja vien kāds pirms tevīm to nav izdarījis, varēja jau nekurināt, bet tad rokas lipa klāt pie stieņa, tāpat kā melē ziemā pie dzelzs, alternatīva bija arī cimdi, vislabākie tie klasiskie, ar kuriem kartupeļus mēdz lasīt.
Inventārs kā jau PSRS laikā ražotais, par kuru gan sūdzības izteikt nevaru, bet nu, viss nobrāzts, nolietots, netīrs, ja nometi zemē hanteli un viņa saplīsa, tad pats varēji vest un metināt, īsta veču zāle, baigi zīmēties ar augstu paceltu zodu nevarēja, jo tad pastāvēja iespēja, ka aizķersies aiz kāda izdiluša linoleja gabala un pazaudēsi košļājamos.
Atmosfēra tiešām īpaša, jo kontingents arī bija izbijuši PSRS laika vilki, bijušie, domājams, ka arī nākamie aiz restēm sēdētāji un tml.

Tas kādas tagad tās zāles, pavisam cits skats - pudeļu turētāji, stienīši, trosītes, hantelītes, mīksti krēsliņi, paklajiņi, bumbas, bumbiņas, salvetes, dezinfekcijas līdzekļi... Un tie komentāri, man patīk šitas, man nepatīk šitas, he, he.. (l)
19.02.2015 22:22 |

Reitings 774
Reģ: 16.01.2015
Vīrietis
Viens daudzmaz sakarigs koments.. paldies.. varu pa ~90% piekrist
Tu tiešām esi jocīgs. Nāc šeit meklēt zāles partnerus,bet tajā pašā laikā noliec. (t)
19.02.2015 22:27 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man patīk, kā kabans klāt izmaksām, ja sporto mājās, rēķina klāt arī mazgāšanos. :D tā it kā cilvēki arī bez sportošanas mājās nemazgātos :D
19.02.2015 22:28 |

Reitings 774
ziemasvilks Kas tur ir tik briesmīgs,ja sieviete tomēr izvēlas komfortu? Nav jau jābūt fitnesa modelei vai sievietei-kačokam,lai zālē trenētos normāli nevis tikai muļķotos ap kardio trenežieriem.
19.02.2015 22:29 |

Reitings 179
Reģ: 16.10.2014
Canis Lupus, tā es to nebiju domājis, man pašam arī nav nekas pret komfortu, es tik aprakstu to, kā ir tagad un kā bija kādreiz..
19.02.2015 22:37 |

Reitings 774
Spīdola Tas ir tādēļ,ka liela daļa izvēlas mazgāties sporta klubā pa pilnu programmu,sievietes mēdz atļauties arī šo to noskūt dušās. ;-) Laikam kabans ir viens no tiem,kurš katru pili ūdens mājās taupa.

ziemasvilks Ok,tad būšu nedaudz pārpratusi tavu komentāru.
19.02.2015 22:40 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Iejauksos ar to,'ka es atbalstitu, ka meitenes iretu zali skola insanity, airobikai. Bet nekada gadijuma dzelziem, jo tas man neinterese.
19.02.2015 22:42 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Tāpēc jau cilvēķi maksā par pakalpojumiem, jo negrib to visu čakarēšanos, zāle un jebkurš sports ir lai atslēgtu smadzenes un darbinātu muskuļus, nevis, lai kaut ko rēķinātu. Man šķiet, ka ja tev interesē, tad veido savu sporta klubu un ej šajā biznesa, bet neviens kaktu pasākums mani nevilinātu.
19.02.2015 23:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!