Nav reāls piemērs par aprēķina laulībām, tāpēc par tām nemācēšu spriest..
Bet, ja runājam par laulībām mīlestības dēļ un to, cik precas, cik ilgas.. Man laikam blakus ir daudz pozitīvu piemēru.:-)
Maniem vecākiem šogad maijā būs 37 gadi kā laulībā dzīvo, viņi ir mans piemērs, ka mīlestība ilgst visa kopā būšanas laika garumā.
Tāpat, bija arī vecvecāku laulība (vectētis diemžēl nu jau aizgājis aizsaulē), bet precējušies un ļoti laimīgi bija 65 gadus. Pirms diviem gadiem arī drauga vecvecāki sagaidīja savu 50 kāzu gadadienu un viņa krustvecāku laulība arī ilgst jau 25 gadus. Tas par to, cik noturīgas ir laulības mīlestības dēļ :)
Un par to, ka precas mīlestības dēļ.. ne tikai manis jau minētie piemēri mani par to pārliecina, bet arī savu tuvu draugu laulības un ilgās attiecības, jo redzi viņu ikdienu, atceries, kā viņi sāka, ko piedzīvojuši utt.
Pati arī jau gandrīz 6 gadus laimīgi dzīvoju ar draugu roku rokā un beidzot izdosies arī salaulāties, jo kāzas rīkot gribējām pašu spēkiem, bez kredītiem un palīgiem un tādas, kā izsapņojuši(l)
Tāpēc, es ticu, ka ja tiešām divi cilvēki mīl viens otru un katrs no viņiem kopj un saudzē, lolo attiecības, tad tās var izveidoties par laimīgu un piepildītu laulības dzīvi, līdz nāve šķirs, kā saka!;-)