kas attiecas uz laika posmu vismaz pēc 40 gadiem.Ohho! Es neceru vismaz uz laikam posmu no 70... a tu jau no 40:D Tas ir pat ātrāk ka Krievijā. Kruta :-D
Man grūti iedomāties tādu darba vietu, kur līdz 65 (nemaz nerunājot par 75 gadiem) cilvēks var strādāt un darba devējs viņu turēs. Skolotājs, mana bijusī mūzikas skolotāja 50 gados pazaudēja balsi, bet vēl joprojām pasniedz mūziku, labi, ka tur. Cilvēkiem šajos gados ļoti daudziem ir veselības problēmas, palēlināta reakcija. Visi šoferi, tramvaju vadītāji - vai viņi varēs profesionāli strādāt šādā vecumā?. Tā pati Maxima vai turēs kasieri līdz 65 gadiem. Ierindas ārsti, līdz cik gadiem ķirurgi var operēt?
krista21 LV tas tomer ir citādāk. Valsts nestabilā ekonomiska situacija ietekme ari emocionali ( tepat to varam lasit ikdienas) cilvekiem gruti te ari emocionali. Tas savukart ļoti ietekme ari veselibu. Tak katru dienu vairākas ssudzas ka galigi slimas. Nu ka piemers.
Tagad redzu,kāpēc kubiete savā vecumā nav tikusi tālāk par stāvēšanu aiz letes.Pirmkārt jebkurš darbs ir cienījams jaunkundz. nav kauns stāvēt aiz bāra letes, kauns ir zagt. Un cerams saviem vecakiem vai vecvecakiem ari parmet katru dienu ka šie nav Vaira Vīke Freiberga!
Gluži kā kruncijas, kas parādās uz vecumu, ir arī citas novecošanās pazīmes, kas diemžēl ietekmē domāšanas procesu un ātrumu