LV tomēr ir maza, un lai nesplauj akā no kuras vēlāk jādzer. Bus japareklame lai neviens neprek tur neko.
Viesis@2014-07-25 15:06:02 Arī biju uz pārrunām, līdzi portfolio, viss kā nākas. Vakance - mākslinieciskais dizaineris. Vadītājs pāršķirsta CV, acīmredzami absolūti neinteresē, kas šķita dīvaini. Pajautāja, vai es varu taisīt tādas kastītes, kādas ir uz galda-norādot uz iepakojumiem? Radās iespaids, ka vadītājam nav ne jausmas, ar ko nodarbojas mākslinieciskais dizaineris, un ar ko tehniskais noformētājs, ko sarunā arī pateicu un izskaidroju atšķirību starp abām vakancēm. Iestājās neveikls klusums, tad tādā vīzdegunīgā un augstprātīgā tonī, pagalma puikas valodā man pasaka, ka viņiem vajadzīgs mākslinieks, kurš taisa kastītes(?) Tas bija viens no pienākumiem, kas bija minēts tehniskā noformētāja vakancē. Acīmredzot pats nezina, kādas vakances tiek liktas soc.tīklos, bet intervijas laikā grib sevi parādīt labākās krāsās, nekāds patiesībā ir iekšpusē. Tumša un negatīva aura apkārt tam cilvēkam. Piecēlos, pateicu, ka viņa uzdotiem jautājumiem nav nekāds sakars ar vakanci, uz ko esmu pieteikusies un ka mums nebūs pa ceļam, un aizgāju.
Es nemeklēju cilvēku savā vietā, mani viss apmierina.