Sākusies depresija? Ko darīt?

Reitings 1
Reģ: 17.02.2015
Sveikas...
Lieta tāda, ka kādu jau laiku( drīzāk jau vismaz gadu) es jūtos iztukšota. Vairs neredzu jēgu neko darīt un nekas vairs nesagādā prieku.
Līdz ar to es arī atgrūžu savu ģimeni un puisi. Un es pati saprotu ka nav labi, bet vienkārši ir ļoti liela vēlme palikt vienai.
Domāju ka šo pastiprina mana ilgā cīņa ar manu lieko svaru, jo motivācijas nav. Itkā domāju ko ēdu un vairāk kustos, bet nekas labāk nepaliek...
Vai man ir depresija?
Kā lai tiek vaļā no viņas?
17.02.2015 16:49 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
Es gan nesaprotu kā var kas tāds kaitināt, ja cilvēks sevi apzīmē kā depresīvu. Bieżi vien ir grūti aprakstīt savas izjūtas un sajūtas, es lasot uzreiz sapratu kā tas domāts. Varbūt arī depresīvs stāvokli, noskainojums. Vai kāds interneta vidē var noteikt kā tad tur īsti ir.
Depresija ir apjomīgs traucējums, kura amplitūda ir no skumju un bēdu simptomiem līdz pat nozīmīgai un psihotiskai depresijai.

var palasīt kādas ir emocionālās, motivācijas un citas izpausmes.
Atceros skolas laikā, kad psihologs veica testu klasēs , un pārseidzoši lielai dalai skolēnu, tika konstatētas depresijas pazīmes. Pat skolēniem, kuri škita tiešām apmierināti, veiksmīgi.
Manuprāt, mūsdienās jauniešu vidē tas ir loti izplatit, viss šis skaistuma un materiālais kults ved uz to.
17.02.2015 18:36 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Manuprāt, mūsdienās jauniešu vidē tas ir loti izplatit, viss šis skaistuma un materiālais kults ved uz to.

Noteikti piekriitu sai domai!
17.02.2015 18:40 |

Reitings 1304
Reģ: 29.01.2009
No studiju laikā psihologijas priekšmetiem kuri bija, atceros pasniedzējas teikto,
ka ir labi arī apzināties, katrā vecuma posmā/fāzē dominējošos un aktuālos jautājumus, tad ar savām izjūtām var vieglāk apieties un izprast, kāpēc tādas domas, un kāpēc šādi jautājumi rodas.
Jauniešiem ir svarīgie ieklautes sabiedrībā, gūt apstiprinājumu, jaunā pieaugušā posmā klūt patstāvīgam un gūt stabilitāti utt. tas viss ir normaāli tādas domas, jātiek skaidrībaā ar sevi.
17.02.2015 18:53 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Enerģijas trūkums.
Kā uzreiz atgriezt nozagtu dzīvības enerģiju-prānu?

Daudz reiz cilvēki nonāk situācijās ,kad var saņemt negatīvu enerģētisku triecienu no citiem cilvēkiem,kuri nonāk ar Jums kontaktā.Strīdi,konflikti,nepatīkamas sarunas,lāsti-tādos momentos cilvēks var saņemt tādu dozu negatīvās enerģijas,ka var pazaudēt veselību,saņemt spēka zudumu,smagas problēmas ar enerģētiku.nāvi.

-Ja Jūs jūtaties pēc nepatīkamas sarunas slikti, atrodiet iespēju nomazgāt rokas,vai ieiet dušā ,dažu minūšu laikā ļaujiet notecēt ūdenim-viss negatīvs tiks aizskalots kanalizācijā.

-katrs vārds nes ne tikai jēgu,bet arī enerģiju,saklausot sev adresētus pārmetumus,skaudību-klusi sakiet ,ka runātājam sasienās mēle mezglā vai aiztaisiet kakla čakru ciet.

-ja Jums adresē apvainojumus,lāstus,sakiet ''dāvanas es nepieņemu ,viss ko man taisās uzdāvināt iet atpakaļ''

-Pēc smagas sarunas,sajūtot spēka zudumus,ir jāpielieto enerģijas pārneses metodi.Apstājieties uz minūti pie kāda koka ,ar kreiso roku tam pieskarieties,un ar domām izstumiet no sava biolauka ārā visu negatīvo, vārdiski pavēles formā sakiet ''ka viss negatīvais aiziet no manis prom'',līdz parādās vieglums.

-ar sērkociņu-paelpojiet uz to ,iedomājieties ,ka viss negatīvais aiziet uz sērkociņu,beigās sērkociņa galu iespraudiet zemē.

Ir vēl citas metodes ,bet par to citreiz.
http://www.astral-temple.com/lv/blog/varis-2/1011-zibeniga-dzivibas-energijas-atgriesana/
Rakstiet [email protected]
17.02.2015 20:08 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Sargājam savu Dzīvības enerģiju.
Kā aizsargāt enerģētiskos centrus ar apģērba palīdzību.

Apģērbs var aizsargāt cilvēka enerģētiskos centrus-čakras,meridiānus.Senos laikos apģēŗbs sargāja no briesmām fiziska pasaulē un no viņpasaules ,gan sasildīja.Daudzām tautām ziemeļos uz apģēŗba tika uzšūtas dazādas aizsargzīmes,piestiprināti amuleti.

Tā apģērbs aizsargāja daudzas vietas -enerģētiskos centrus no citu nevēlamām ,negatīvām enerģijām ,domuformām.

Cepure uz galvas -auras elements norādīja uz cilvēka materiālo,garīgo pilnību ,jo dārgāks,vai skaistāks tas bija ,jo cienījamāks tās nēsātājs.Visās reliģijās galvassega asociējās ar mistisko gaišredzību.

Indijā-tā nozīmēja ,ka cilvēks iepazīst augšējo pasaules uzbūves sadaļu.Bija galvas segas,kuras tieši norādīja uz dievišķo iezīmi,papildus izdekorēta ar detaļām virziena uz leju -uz trešo aci.Šī čakra atver ceļu uz pašizglītošanos,trešās acs rajons vienmēr izrotājās ar dārgakmeņiem,varas simboliem , spēka struktūrās stradājošo cepurēs ir valsts ģērbonis,militaristiem,policistiem,..Pat ēģiptes faraoniem šo vietu izrotāja ar ērgli un čūsku.

Apģērba elements-pogas,medaljons aizsargāja kakla čakru,tā nodrošināja saiti starp galvu un rumpi -galvenais orgāns ir vairogdziedzeris,kurā transformē ātros galvas impulsus -ķermeņa kustībās.Kakla čakra nodrošina cilvēka komunikāciju ar apkārtējiem cilvēkiem.Uz medaljona var būt arī slepenas ,maģiskas zīmes.To uzdevums ir apstādināt energētiskos uzbrukumus.Meksikā kakla rajonā iekarināja vecus zobus ,bultas,dzīvnieku kaulus.

Krievijā šādu medaljonu-brošu piešuva pie apkakles un novārdoja.Vēlāk tā zaudēja savu nozīmi.

Garīgais centrs -sirds čakra-tika izrotāta ar ordeņiem,medaļām.

Saules pinums- čakra atbild par pareizu enerģijas sadalījumu ķermenī.Tur novieto maģiskos simbolus-talismanus,amuletus.

Saules pinumā tie ir visefektīvākie.Senos laikos šo vietu aizsargāja ar dzelzs vairogiem,uz kuriem bija dzimtas ģērboņi,domājot ,ka mirušie senči tā palīdz.

Nākošā čakra atbild par enerģijas pieplūdi un noplūdi-saiti ar ārējiem enerģijas avotiem.

Zem nabas enerģijas līdzsvaru var uzlabot novietojot tur metālisku vai akmens plāksni.Tā parādijās siksnas sprādze,uz kuras zīmēja ,iegravēja dažādas mistiskas figūras,maģiskas zīmes.Agrāk ,ja virsnieku sodīja -tad viņam atņēma ieroci un siksnu ar sprādzi.

Krustu rajona čakra-tā ir rezervuārs dzīvības enerģijai,kundalini.Ja cilvēks ir garīgs,enerģija var pacelties uz augšējām čakrām,nodrošinot cilvēku ar gudrību,zināšānām un spējām
http://www.astral-temple.com/lv/blog/varis-2/1009-ka-aizsargat-energetiskos-centrus-ar-apgerba-palidzibu/
17.02.2015 20:13 |

Reitings 1579
Reģ: 04.04.2013
Labi ieteikumi temple :-D
sērkociņa spraudiens prīmā :-D
17.02.2015 21:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits