Tuvojas siltais laiks

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Sveikas meitenes, ja velies realizēt savus mērķus, varu palīdzēt. Nesen veidoju diskusiju, kur meitenēm piedāvāju palīdzēt bez maksas, šoreiz par cenu vienosimies. Man nav svarīga samaksa, bet gan tas ko iegūstu no tā pati - pieredzi, un paveikto darbu, redzot, kā meitenes priecājas par sasniegumiem.

Esmu secinājusi, ka pārsvarā problēma nav laika trūkums, bet gan motivācijas neesamība. Tādēļ es vēlos strādāt ar meitenēm, ar individuālu pieeju. Atbalstīšu grūtībās, atbildēšu uz jautājumu, motivēšu, tad, ja Tu man, tieši un atklāti uzrakstīsi - man nav motivācijas, palīdzēšu to rast, jo uzskatu, ka viss spēks, viss tas ko mēs spējam vai nespējam ir tikai un vienīgi mūsu smadzenēs. Es nestrādāju ar metienēm sporta zālē, bet gan jums iesaku vingrinājumus mājās un ārā, lieku saprast, kas ir veselīgs uzturs, un lieku tik smagus treniņus, cik pašas esat gatavas darīt. Galvenais, lai jūs nejustos slikti, bet pēc treniņa justu atvieglojumu un lepnumu par sevi.

Ja ir interese, rakstat privāto vēstuli, ja ir jautājumi, droši rakstat to diskusijā :-)
16.02.2015 14:09 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
kurš tev lūdza attaisnoties? ;) atbildi var nerakstīt, tīri tā pateicu... :)
25.02.2015 09:18 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
Pati jautāji par konkurenci.. tad nu nevis attaisnojos bet paskaidroju kā tad īsti ir ar to konkurenci
25.02.2015 09:21 |

Reitings 2425
Reģ: 17.02.2015
tas bija vairāk kā retorisks jautājums! ;)
25.02.2015 09:23 |

Reitings 545
Reģ: 12.09.2011
Man vajadzētu mazliet stingrāku augumu, nomest neko lieku nevajag :D Un vēl gribētos kkādus veselīgas ēdienkartes ieteikumus, citādi ēdu visādu junk food un īsti nezinu ko ēst veselīgu, jo salātlapas tikai grauzt negribas :D
25.02.2015 15:18 |

Reitings 1249
meooooww.

kabans noteikti nevar būt mans konkurents. Tas ko es daru ir ļoti, ļoti liela atšķirība no tā ko viņš dara. Ja arī mēs abi satādam programmu gan uzturam, gan treniņam, pat programmām būtu diezgan liela atšķirība. Viņš vairāk ir tendēts uz muskuļu masas audzēšanu, papildinot visu ar UB (jatgādina, ka UB nevar jaukt ar hormoniem, un UB nav nekas kaitīgs (pat smadzenes nesalīp:-D), treniņu programmas saistītas ar svaru zāli (lai gan man būs arī drīzumā jāpieņem fakts, ka arī tur man būs jāpavada laiks) - viņš palīdz sasniegt mērķi, bet nepavada laiku ar "klientiem". Bet es lēnām pieradinu cilvēkus pie pārmaiņām, pie pareiza uztura, pie treniņiem, tālāk vai viņi vēlas UB vai nē -to lai izvēlas paši pēc laika. Es iemācu sekot pašsajūtām līdzi, spēt pārvarēt vairāk nekā cilvēks domā, ka vispār spēj un motivēt. Kabans noteikti palīdz ļoti daudz cilvēkiem, visticamāk, ka viņam ir trenera setifikāts, varbūt klāt citi kursi un noteikti lielāka pieredze, bet ikvienam trenerim ir citādāka pieeja, mums tā ir ļoti atšķirīga. Pēc tā, kā viņš raksta, protams, liekas, ka viņš ir ietiepīgs un kašķīgs, iespējams tā arī ir, bet šī lielā pārliecība par sevi noder. Tā jau arī vajadzētu būt, jo cilvēki ir dažādi un katram kļūst tuvāks cits treneris, katram ir vajadzīga cita pieeja. :-) Tā pat ne vienmēr treniņa biedriem vai treneriem sakritīs domas, jo visa ķīmija, anatomija, sporta fizioloģija ir ļoti, ļoti smaga un dziļa, un pat zinātnieki visu nespēj atklāt, lai gan pētīta no visiem galiem.
25.02.2015 16:17 |

Reitings 1249
:-)
26.02.2015 17:55 |

Reitings 1249
starp citu, vasarā plānoju taisīt arī nodarbības
26.02.2015 23:06 |

Reitings 153
Reģ: 07.02.2015
Kā tev nav kauna taisīt kkādas programmas ja pati izskaties pēc sūda? No fitnesa viedokļa izskaties pēc pilnīga iesācēja, izskatās ka tu vispār nekad neesi trenējusies vai ievērojusi kkādus uztura pamatprincipus.
26.02.2015 23:09 |

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
Profesionāls skats - tev ur mazliet šķībs mugurkauls.
pievērs tam uzmanību!
26.02.2015 23:27 |

10 gadi
Reitings 4443
Reģ: 30.09.2013
newhitezilla
Nevērtē vius pēc vizuālā... nejua vizuālais parāda cik labs cilvēks ir treneris.. pats personīgi pazīstu vienu treneri kurš strādā vienā no liel;ākajiem klubu tīkliem LV un jau vairākus pēdējos gadus pēc skata vispār nevar pateikt ka viņš vispār trenētos ... bet patiesībā viņš savā laikā ir bijis pat vairākkārtējs LV čempions bodybuildingā, augstākā izglītība šajā profesijā, vairāki zināšanu papildinošu kursu sertifikāti kā piemēram sporta masāža, teipošana utt... Bet vaitad no tā ka viņš pēdējos gadus ar to nenodarbojas viņu automātiski padara par sliktu treneri?

vispār sabiedrībā bieži vien cilvēkiem ir maldīgs uzskats kas ir labi trenēts naturāls ķermenis.... ja nostātos blakus naturāls trenēts augums kuršs sasniedzis genētisko max pareiiz trenējoties un ēdot 3-4 gadus un nieka 1 gadu steroīdu lietotājs - lieku ka 99% kas ar šo sporta veidu nav saistīti pateiktu ka naturālis ir šuds un nav tikpatkā kačājis....
27.02.2015 19:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits