meooooww.
kabans noteikti nevar būt mans konkurents. Tas ko es daru ir ļoti, ļoti liela atšķirība no tā ko viņš dara. Ja arī mēs abi satādam programmu gan uzturam, gan treniņam, pat programmām būtu diezgan liela atšķirība. Viņš vairāk ir tendēts uz muskuļu masas audzēšanu, papildinot visu ar UB (jatgādina, ka UB nevar jaukt ar hormoniem, un UB nav nekas kaitīgs (pat smadzenes nesalīp:-D), treniņu programmas saistītas ar svaru zāli (lai gan man būs arī drīzumā jāpieņem fakts, ka arī tur man būs jāpavada laiks) - viņš palīdz sasniegt mērķi, bet nepavada laiku ar "klientiem". Bet es lēnām pieradinu cilvēkus pie pārmaiņām, pie pareiza uztura, pie treniņiem, tālāk vai viņi vēlas UB vai nē -to lai izvēlas paši pēc laika. Es iemācu sekot pašsajūtām līdzi, spēt pārvarēt vairāk nekā cilvēks domā, ka vispār spēj un motivēt. Kabans noteikti palīdz ļoti daudz cilvēkiem, visticamāk, ka viņam ir trenera setifikāts, varbūt klāt citi kursi un noteikti lielāka pieredze, bet ikvienam trenerim ir citādāka pieeja, mums tā ir ļoti atšķirīga. Pēc tā, kā viņš raksta, protams, liekas, ka viņš ir ietiepīgs un kašķīgs, iespējams tā arī ir, bet šī lielā pārliecība par sevi noder. Tā jau arī vajadzētu būt, jo cilvēki ir dažādi un katram kļūst tuvāks cits treneris, katram ir vajadzīga cita pieeja. :-) Tā pat ne vienmēr treniņa biedriem vai treneriem sakritīs domas, jo visa ķīmija, anatomija, sporta fizioloģija ir ļoti, ļoti smaga un dziļa, un pat zinātnieki visu nespēj atklāt, lai gan pētīta no visiem galiem.