Ierakstos nepatīk, ikdienā runājot patīk - vismaz priecājos, ka nav ne pārāk rupja, ne pārāk spalga un, ka nešļupstu, kā arī man nav tas izteiktais kurzemnieku akcents, kāds daudziem no mana gala ir. :-D
Man patīk mana balss, tā ir ļoti mainīga, emocionāla, daudz nokrāsu. Var būt zema, var būt sievišķīgi vai bērnišķīgi augsta, taču vispār liekas, ka man tāda ļoti mīlīga balss, seksīga diez vai tā ir :D
agraak nepatika, tagad liekas, ka ir ok :D kad klausiijos pa tv vai radio savu balsi, galiigi neasocieejaas ar to, ka taa skanja naak no manas mutes :D Diiivaini, gruti izskaidrot to, bet likaas, ka svess kaads runaa, nevis es :D
man ne īpaši patīk sava balss, īpaši video un balss ierakstos, daudzi saka, ka man esot tāda baigi iedomīga balss, kaut gan es nesapratu kādā nozīmē tas ir domāts :D
Ierakstos nepatiik,bet dziivee patiik.
Man nepatiktu,ja buutu rupja vai arii loti spalga.Bija man reiz taada koleege ar kuru man bija gruuti kontakteeties tiesi nepatiikamaas ,spalgaas balss deel.
Agrāk nepatika. Tad dzirdēju komplimentu par savu balsi un pakāpeniski man iepatikās. :-D Dažreiz liekas, ka varētu būt tāda mierīgāka, zemāka, bet nu neko darīt. :-/:-D
Atceros, ka skolā latviešu valodas učene teica, ka man esot monotona balss. Kad vajadzēja dzeju lasīt es nevarēju tās intonācijas mainīt... jo man tas vnk nav reāli ar manu balss tembru. Vairāk tāds pīp...pīp...pīp. Man balss mazliet mainās atkarībā ar ko es runāju. Ja ar mammu/māsu/vīru tad šķiet zemāka, ja ar kādu svešinieku, tad paliek augstāka. Nez kāpēc tā. Esmu dzirdējusi komplimentus, ka jauka balss runājot pa telefonu. Bet nav tā, ka patīk. Nu otru savai balsij līdzīgu noteikti neesmu dzirdējusi. :D
OMG :D pēc ilgiem laikiem paklausījos savas balss ierakstā, vakar aizmirsu, bet šorīt man palūdza, lai ierunāju vienu teik. un aizsūtu :D (tas bija pa tēmu, tad atcerējos o jānoklausās :D )
Ārprāc, ja nezinātu, domātu, ka runā maza meitenīte ap 7 gadiņiem :D :D :D