Šodien esmu labā noskaņojumā, nedaudz gan vēl ir bezspēks, jo brīvdienās nācās paslimot un dzert arī antibiotikas, bet vismaz tagad jau jūtos labāk. Tomēr par spīti tam, lieliski pavadīju brīvdienas, lai gan neko aktīvu nevarēju darīt un daži plāni pajuka, tomēr kino, svētki, restorāns un būšana kopā ar mīļoto iepriecināja. Biju arī iz Greju un man pat patika tā filma. Otra filma, uz ko bijām, bija Teorija par visu. Abiem ar vīru ļoti patika, pēdējā laikā labākā redzētā filma, iesaku aiziet.
Vīrs svētkos man uzdāvināja skaistu zelta rotaslietu, skatos uz to un priecājos. Plus vēl bija arī personiskās lietas klāt, viss jauki pārdomāts un mani aizkustināja. Pati nopirku viņam Ray Bann saulenes, par ko gan sajūsmā viņš nebija, jo nesaprot , kāpēc jāpērk tik dārgas saulesbrilles, bet nu es centos ieskaidrot, ka tas ir vina redzes labā :D :D Sasaiņoju lielā sirsniņkastē kopā ar skaistiem sirsniņmafiniem no muffins&more un mīļu kartiņu. Pati jau biju sajūsmā par savu dāvanu, izskatījās labi, mafini arī ātri pazuda , dievinu tās kafenes mafinus, nevienam nekad nesanāk tik garšīgi, kā tur pieejamie.
Šovakar uz Ed Sheeran, can't wait (l)