Labaakaas draudzenes?***

Reitings 143
Reģ: 11.02.2015
Sveikas,veelreiz :)

Radaas te taads jautaajums paarejaam visaam..
Ko jus domajat par tadu lietu,kaa ""labaakaas draudzenes"?
Agraak taadai pastaaviibai ticeeju,bet tagad man ir vai nu pazinjas,vai cilveeki,kas ir tuvaaki..
Vaardus "labaakaa draudzene " , vai"labaako draugu" apziimejumu neizmantoju,tam neticu.
Dzivee apdedzinajos,un vispaar uzskatu,ka cilveeki taapat visi dzilji iekshaa ir un paliek cilveeki,un lidz ko "labaakaas draudzenes vai draugi" nevarees sadaliit naudu,miilestiibu vai vel ko-taa visa lielaa ilggadeejaa draudziiba izgaist-ar retiem gadiijumiem.Tas pat attiecas uz gjimen i.Tapeec vairs necenshos buut naiva,un sho apziimeejumu esmu izsleegusi.Kaa ir ar jums?
15.02.2015 21:42 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Bija taada. Bet kaut kaa attalinaajaamies un sapratu, ka taa arii ir labaak. Paaraak daudz devu vinjai, neko neprasot pretii, liidz "uzseedaas uz kakla". Tagad tik daudz kaa varam kopaa patuseet, parunaat par vispaariigaam lietaam.
Ar velvienu meiginaaju atjaunot attieciibas, likaas, ka gadu gaitaa mainijusies, bet taa liekuliiba kuras deelj attieciibas izjuka, atri vien izliida araa...

bet no visam, varu nosaukt vienu, ar kuru attieciibas, draudziiba izveidojaas nesen un vareetu teikt, ka vinja ir ljoti laba draudzene. Lai gan esam ljoti atskiriigas, tomeer varu vinjai uzticeet visu.

Un bij vel viena, bet tad vinjai piedzima mazais, apprecejaas un saakaas... Saka araa liist taads paslepnums, ka tik turies. Sevi par daudz labaaku saka uzskatiit tikai tpc, ka ir appreceejusies.
15.02.2015 22:45 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man ir labākais draugs :)
15.02.2015 22:49 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man ir viena labāka draudzene. Zinu, ka nenodos un nepievīls, būs ar mani gan bēdās, gan priekos. Tāpat arī es viņas dēļ uz daudz ko esmu spējīga. Ja tā padomāt, bez viņas mana dzīve noteiktu būtu daudz neizteiksmīgāka un ne tik koša.

Gadu gaitā bijušās meitenes manā dzīvē, kuras uzskatīju par draudzenēm, bet laikam ejot, cilvēki aizgāja katrs savā pusē. Nevainoju viņas, jo sanāk, pati arī izvēlējos citu ceļu. Tātad nebija 100% mani cilvēki...
15.02.2015 22:52 |

Reitings 1425
Reģ: 25.08.2013
Bija.. Bet kopš vi ņa pārvācās ar mani pat telefoniski vairs kontaktus neuztur. Es pa retam tomēr uzrakstu,bet nu jau sāku domāt,ka nav ko man uzbāzties. Bet ir viena mīļa un laba draudzene. Sen jau pazīstamas esam un arī ikdienæ tiekamies.
15.02.2015 22:53 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Vispār uzskatu, ka, ja cilvēkam ir labi draugi, tas daudz ko par viņu liecina.

+++
15.02.2015 22:57 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Man ir bijusas daudz draudzenes, bet neviena labaka. Parasti kontakti partrukst no otras puses,vai ari no manis - ja redzu, ka nav nekadas atdeves no otra cilveka, tieku izmantota utt. Bij man draudzene, kuru uzskatiju kaa labako, bet kaa izradijas aiz muguras daudz sliktu par mani runaja.
Nu luk ta, nezinu ko tas par mani liecina. Labu pazinu ir gana, bet taads Ists draus tikai viirs.
15.02.2015 22:59 |

Reitings 498
Reģ: 04.02.2015
Man ir viena labākā draudzene un viņa ir lieliska, pa vidam ir bijušas vēl kaut kādas meičas, ar kurām kontakts jau sen zudis , atšķirīgo interešu dēļ un citām lietām. Un šī draudzene uzradās salīdzinoši nesen, trīs gadus atpakaļ, bet esmu ļoti priecīga ka viņa ir ienākusi manā dzīvē, uzticos viņai par visiem simts procentiem un viņa padara manu dzīvi krāšņāku ar savām foršajaām un spontānajàm idejām(l)
15.02.2015 23:12 |

Reitings 1114
Reģ: 12.02.2015
Vispār uzskatu, ka, ja cilvēkam ir labi draugi, tas daudz ko par viņu liecina.
+
15.02.2015 23:14 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Gadu gaitā draugu loks, protams, ir pamainījies un krietni atsijājies. Tajā pašā laikā man vēl aizvien ir 2 ļoti tuvas draudzenes kopš pamatskolas laikiem. Ne reizi dzīves laikā līdz šim nav sanācis vilties viņās un nav bijis pamata domāt, ka tāds brīdis varētu pienākt. Nav mums čubināšanās - utji putji un saziņa diendienā, bet to arī nevajag. Pāris reizes mēnesī sazvanamies, satikamies un dalamies tajā, par ko ar citiem nevar runāt :-) Nekad neesmu saņēmusi nosodījumu par kaut ko vai jutusies apdraudēta. Gribētos teikt, ka ir paveicies ar šādām draudzenēm. Daudz kas jau arī no paša atkarīgs - ir dzīvē arī nācies smagi vilties cilvēkos, taču paši jau vien cilvēkus sev riņķī izvēlamies un daudzas situācijas pieļaujam. Piemēram, autore, citā tēmā saki, ka Tavā draugu lokā ir "tuva draudzene", kura reiz pārgulēja ar Tavu puisi. Nu šis, man šķiet, ir pilnīgi nepieļaujami, ka šāds cilvēks vispār ir pat tuvu paziņu lokā, nemaz nerunajot, ka ir potenciāli kā uzticības persona konkrētās situācijās. Taču, ja pati izvelies šādu situāciju, tad neviens cits neko pārmest arī nevar.
16.02.2015 01:53 |

10 gadi
Reitings 88
Reģ: 09.05.2012
Diemžēl man nav tādas un šādai parādībai vairs neticu.Sāpīgi ir nācies vilties.

++++++++++++
16.02.2015 08:17 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Man ir viena labākā draudzene ,sarakstes ziņā ,vienmēr varu uzprasīt viņai padomu kādu un uzticēties, bet tā nav ,ka tiktos un dzertu kafijas vai tusētu ....
16.02.2015 08:21 |

10 gadi
Reitings 3547
Reģ: 09.10.2009
Diemžēl es pieturos pie sava opja patiesības " draudzība ir tik tāl, kamēr ir izdevīgi" Draugi mainās - tu sāc iet skolā, ir viens druags, ej augstskolā - cits, ej darbā - cits. un tā visu laiku..
Pagaidām tā arī ir/ notiek.
16.02.2015 08:23 |

10 gadi
Reitings 88
Reģ: 09.05.2012
Man bija viena labākā draudzene,kura diemžēl pievīla mani ar savu attieksmi! :-)

Tāpēc šeit ir jāpiekrīt šim teiiktajam:

Ir tādi cilvēki,kuriem Tu esi vajadzīgs ,kamēr neiet dzīvē, bet kad iekārtojas, nostājas uz savām kājām izpaužas īstā attieksme.
16.02.2015 08:33 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Man ir labākā draudzene kopš 4.klases, tātad veselus 18 gadus:-D Gājis visādi, mūsu draudzību pārbaudīja gan puiši, gan atšķirīgs dzīves gājums, bet tas nav ietekmējis draudzības stiprumu. Viņu es uzskatu par māsu. Viņa ir tas cilvēks, pie kuras es aizskriešu nakts melnumā ar vīna pudeli rokās izraudāt savas mīlas likstas un viņa mani neatraidīs, jo nāk miegs un bērniem agri uz skolu jāceļas. Mēs dalām viena otras dziļākos noslēpumus un mums nav tabu tēmas, kuras izrunāt. Esmu ļoti laimīga, ka man ir viņa. Un arī naudu esam dalījušas:-D
16.02.2015 10:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)