Atkariiba?

Reitings 143
Reģ: 11.02.2015
Vai ticat ,ka tiesam eksistee atkariiba no seksa?
Un vai ar to var tikt galaa?
Varbuut kaadam taada ir,vai kaads paziistamais?
Esmu dzirdeejusi parto,un esmu redzejusi arii visaadas filmas,bet ja godiigi,lidz galam nezinu,vai tas nav tikai galvaa,vai tiesam ta varetu but tada pati atkariba kaa cigaretes?
12.02.2015 19:29 |

Reitings 129
Reģ: 20.11.2014
Plus, vēl nereti cilvekiem ir tieksme attiecināt uz kaut ko, ka "tas nav normāli", ja pašiem ir atšķirīgas vēlmes un viedoklis. Izskatās, ka Tavam puisim šobrīd arī gribas nosist Tevī veselīgu attieksmi pret sexu tikai tāpēc, ka pašam šobrīd kaut kāda krīzīte.
Ceru, ka jums viss atrisināsies, jo ja nē, tad ilgi tā neizvilksi (un nevajag arī) un paslīdēs agrāk vai vēlāk kāja vai "aizbrauks jumts". :-)
12.02.2015 22:20 |

Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
Cigaretess ir atkariba. Un aktrs nevar ta vnk parstat pipeet, smadzens taks pieprasa to nikotina devu. Ja pipetajs netiek pie cigaretes klus kaskiigaks, stresainaks un taa.
12.02.2015 22:24 |

Reitings 146
Reģ: 02.07.2014
Ja godīgi zinu pāri kas kopā ir ļooti ilgi, bet ņemas kaut 4x dienā un tik pat atklāti par to stāsta, ir jautājuši lai citi pievienojas un pat tad kad ir ciemiņi mēdz pateikt lai tagad netraucē, ja tā nav atkarība tad es nezinu kā to nosaukt..
12.02.2015 22:52 |

Reitings 48
Reģ: 26.01.2015
Govs
19.02.2015 13:34 |

Reitings 129
Reģ: 04.11.2014
Domāju, ka ta drizāk ir pārspīlēta gribēšana, ne atkarība ..
19.02.2015 13:40 |

Reitings 1323
Reģ: 04.03.2012
Cigaretess ir atkariba. Un aktrs nevar ta vnk parstat pipeet, smadzens taks pieprasa to nikotina devu. Ja pipetajs netiek pie cigaretes klus kaskiigaks, stresainaks un taa.

Nu tad es esmu atkarīga no ēdiena, jo, ja neesmu paēdusi, tad kļūstu kašķīga.
Pati sāku pīpēt pirms gandrīz 10 gadiem, ir periodi, kad izpīpēju paciņu dienā un ir bijis gads, kad pat cigareti neuzpīpēju, jo tā laika draugam tas nepatika. Man patīk uzpīpēt, bet atkarības nav. Tāpēc uzskatu, ka šī atkarība tiešām ir galvā
Un vispār cik tavi komentāri lasīti, MADasaHATTER, īsti gudra tu neesi. Tikai bāzies visur ar saviem uzskatiem. Bet nu tas tā, atkāpe no tēmas.
19.02.2015 13:49 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Fiziskās un psiholoģiskās atkarības ir ļoti saistītas.
Tām, kas vispār noliedz fiziskās atkarības, trūkst izpratnes par to, kā darbojas cilvēka organisms. Ir vielas, kas izraisa fisisku atkarību. (Piemērs par nikotīnu ir adekvāts). Fiziskā atkarība rada arī psiholoģisku atkarību, - jo, sasodīts, cilvēkiem patīk justies labi, un viņi kļūst psiholoģiski atkarīgi no tā.
No otras puses, daudz mazāk izteikti, bet tomēr - psiholoģiskās atkarības atstāj iespaidu uz cilvēka fizisko stāvokli, jo arī pats organisms izstrādā vielas, kas tam liek justies labi vai slikti (savā ziņā - "atalgo" ar labsajūtu par mērķa sasniegšanu vai "soda" ar vilšanos un nomāktību par to, ja gadījusies neveiksme).
Cilvēku emocionālais stāvoklis nav kaut kāda netverama lieta no paralēlām dimensijām. Tas ir ķīmisku procesu rezultāts.
19.02.2015 14:22 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nu tad es esmu atkarīga no ēdiena, jo, ja neesmu paēdusi, tad kļūstu kašķīga
Paliec kašķīga, jo krītas cukura līmenis asinīs.
19.02.2015 14:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits