Sveiki. Manā skolā iet puisis. Viņš ir 1gadu vecāks par mani. Nezinu , kā uzsākt sarunu , viņam vienmēr ir blakus citi . Viņš ir brīvdomātājs , patīk māksla , iet jaunsargos . Esmu kautrīga un arī nav nejausmas kā uzsākt ar viņu sarunu. Esmu ievērojusi , ka skolā no rīta viņš vienmēr uz mani skatās pārsvarā acīs , bet starpbrīžos ir pilnīgi vēss , ne skatās, neko.
OMG .. varbūt apmeklē sīrups.lv šeit tādu jautājumu ir prasīt bērnišķīgi un jā, ja puisim tu interesētu, tad nebūtu tāda bremze un sen tevi uzrunājis .. kur problēma?
Mūsdienās puiši mēdz būt nenormāli kautrīgi n baidàs uzrunàt meiteni
Varbūt tu viņam patīc varbūt ne, kas to lai zin.
Iesāc sarunu pirmā, ja jau viņš ir tāds bremze.
brivdomatajs-sapņo par kautko.. varbut neskatas Tavas aciis bet kkur citur domās.. ar mani tā bieži ir
bet tā ,ko var ieteikt?
saņemies-cits jau Tavā vietā neiepazisies
BIHtere,nez kapec sheittadus "berniskigus" jautajumus uzdot nevar?
Kads sirups.lv?
Meitene vienkarshi ludz palidzibu ,ka iepazities ar puisi,jo vinjas situacija tas ir nedaudz sarezgiti.
Nekaa berniskiga isti tur neredzu,berniskigi ir ar pirmo komentaru cilvekam atcirst kaut ko,nevis censties atbildet kaut ko sakarigi,vai palidzet.
Kas attiecas uz sarunas autores jautajumu,domaju,ka ja skolaa,tas neizdoadas,labak ari nemegjini,jo ir tomer maza iespeja ari izgazties.. varbut tiesham uzzini vinja e-mailu,vai feisbukaa vai kada socialaa tiiklaa un megjiini uzsaakt neitraali sarunu,lai vismaz vareetu nojaust vai maz vinjam simpatizee?
Viņš ir tikai 3 vietnēs reģistrējies (facebook ,kur nav bieži , Instagram un twitter) Vietā , kur es dzīvoju visi visu var uzzināt tai pašā dienā. Vienreiz , kad sāku runāt ar vienu puisi , citi to pamanīja un visu laiku prasīja " Tev viņš patīk?". Un puisis , kas man ļoti patīk ir pavisam savādāks , kā ,piemēram, viņam patīk džezs.
Un puisis , kas man ļoti patīk ir pavisam savādāks , kā ,piemēram, viņam patīk džezs.
kāda citiem daļa kas Tev patīk..?!
man patīk šlāgeri un tapēc esmu sliktāka?..
uzpriekšu meitene-saņemies.. ja nerīkosies pati-to izdarīs kāda cita,kurai patīk viņš
KevinaMammai taisniiba, kameer gaidiisi un shaubiisies,atradiisies kaada cita,kura buus nekauniigaaka un sen jau bus ar vinju kontaktaa..ja tev vinjsh tieshaam patiik,noriskee,atrodi izdeviibu...Aizraksti vinjam sms,vai vestuli kkur...