Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sports. Muskuļi. Tievēšana.

Reitings 182
Reģ: 09.06.2014
Labdien! Tātad tievēšana un sports. Nesen sāku veikt squatus, dažādus vingrojumus, dupsis, kājām, apakšdaļai. Redzu, ka ciskas ir drusku izteiktākas, bet nesen uzkāpjot uz svariem man bija neliels šoks. Plusi svarā. Jā, es zinu,ka muskuļi sver vairāk kā tauki, bet vai tiešām tik īsā laikā šie muskuļi ir darījuši savu un parādījuši plus ciparus uz svariem? Tomēr nenodarbojos es tik nopietni ar tiem vingrojumiem, lai man tagad baigi muskuļi būtu, bet tomēr jūtu stingrākas kājas, dupsim sāk veidoties tā bedrīte uz sāniem - izteiktās dupša muskulis, bet ne jau tik!
Kāda var mani nomierināt, lūdzu?
12.02.2015 11:34 |

Reitings 53
Reģ: 09.02.2015
Labāk skaties uz pārmaiņām spogulī, uzņem pirms un pēc bildes, lai vieglāk varētu salīdzināt, nomēri apkārtmērus gurniem, viduklim, ciskām u.c. un orientējies pēc tiem skaitļiem, nevis no tā, ko rāda svari! Jo, kā jau minēji, muskuļi ir smagāki par taukiem. Galvenais ir tas, kā izskaties un jūties, nevis tas, cik smaga esi.

Un stingrākas kājas un izteikts dupša muskulis taču ir super! :)
12.02.2015 11:44 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Es arī zinu vienu meiteni, kura apjoma ziņā ļoti notievējusi, pat par pāris izmēriem, bet pati saka, ka svars gandrīz nav mainījies, tā kā svars nav noteicošais.
12.02.2015 11:47 |

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Es atkal, kad biju slimnīcā nesen. Mani nosvēra un biju šokā, kā tā var būt. Bija laiks , kad vienkārši sēdēju pa mājām, ēdu ko gribēju un jutu, ka svars ir lielāks, vēders, dibens nu viss. Nejau tur baigi, bet nu lielāks. Uzkāpju uz svariem slimnīcā kā tikko tur ierados un še ku reku, 5kg mazāk. Reāli, kā var būt tā, ka izskaties lielāks, bet svars palicis mazāks. :D
12.02.2015 11:47 |

Reitings 53
Reģ: 09.02.2015
Jā, man nāk prātā gadījums, ka kādas 2 nedēļas mocīju sevi ar diētu, pēdējo nedēļu svars stāvēja uz vietas, līdz es vairs nespēju pretoties kārdinājumam un apēdu veselu Milkas tāfelīti :D Nākamajā dienā nosvēros, bija -1kg. Joprojām nespēju to izskaidrot... Tā kā, ar svaru tāpat kā ar bitēm... :D
12.02.2015 11:50 |

Reitings 182
Bet es jūtos tik slikti, jo es ēdu sabalansēti, svars kritās. Lēnām, bet kritās un kā pieliku klāt squatus un dupša/preses/kāju vingrojumus, tā uz svariem plusi. Teikšu godīgi, tas mani mazliet demotivē, jo nav jau tā, ka baigais efekts būtu. Ir redzams šis tas gan.
12.02.2015 11:55 |

10 gadi
Reitings 4392
Reģ: 30.09.2013
Mazā Adatiņa
Cik tad ir tie pluss cipari? Un pa cik ilgu laiku? .... kā jau te daudzas min muskuļi ir smagāki pa taukiem.. nav nozīmes cik sver bet gan kā izskaties.... bet lieta tāda ka muskuļi neaug ātri - reāli pirmajā treniņu gadā max ko var dabiskā veidā vius darot pareiiz dabūt ir ~10kg ... tie būs vidēji nepilns 1kg mēnesī... respektīvi nav iespējams teiksim 2-3 nedēļu laikā iegūt 2-3kg muskuļmasas... vēlviens fakts - cilvēkam svars ikdienā var staigāt pa ~ 1-2kg intervālā... respektīvi katreiz jāsveras vienā laikā un visprecīzākie mērījumi būs no paša rīta uzreiz pamostoties ... protams ja vien iepriekšējā vakarā nav ēstas mega daudz pārtikas...:-D... piemēram svarcelšanā šo svaru ar ūdens vai tukšāka kunģa r''ekina nereti cilvēki variē lai iekļūtā kādā vēlamākā svara kategorijā .. piemēram uz šovakaru pat ja vajadzētu un pie ta piestradaatu es varētu dabūt klāt ~3-4kg.. uz parītdienu dabūtu nost šopašus 3-4kg
12.02.2015 13:41 |

Reitings 182
Kabans - paldies.
Nu nav daudz klāt, bet jūtos slikti, jo es ēdu ļoti pareizi un tauki tie nevarētu būt.
13.02.2015 09:00 |

Reitings 388
Reģ: 13.01.2015
nomierinies, tas tikpat labi var buut uudens kermenii. Ja eed veseliigi un sporto, tad nevajag stresot. Iesaku svarus vispaar izmest miskastee un iedraudzeeties ar meerlenti ;)
13.02.2015 09:06 |

Reitings 182
Es saprotu. Bet tā, kā esmu salīdzinoši iesācējs visā šajā tievēšanā un strādāšanā pie sava ķermeņa izskata, man svari ir kā apstiprinājums, ka viss notiek. Bet jāmēģina nesvērties laikam.
13.02.2015 09:16 |

Reitings 388
Reģ: 13.01.2015
nevis jaameegjina nesveerties, bet vienkaarsi jaasaprot, ka no taas sveershanaas nav nekaadas jeegas. Klausi kabanu, klausi mani un paareejos - iegaadaajies meerlenti un ar taas paliidziibu arii piefiksee rezultaatus. Meerlente nemaksaa neko, pieraksti reizi nedeelaa rezultaatus, meeri tajaa pashaa vietaa. Sveries reizi meenesii, ja veelies saliidzinaat reaalos fiziskos rezultaatus ari ar svaru. Ieraksti vareetu izskatiities shaadi:

Kruutis: ... cm
Gurni: .... cm
Dibens: ... cm
Augsstilbi: ... cm
Viduklis: ... cm

un taa taalak. Tad reizi meenesii pierakstiisi - vai + svaram cik pienaacis. Peec paaris meeneshiem varesi plus miinus vilkt paraleeles. Paiet laiks, kameer smadznes speej absorbet to informaaciju - tu zaudee apkaartmeerus, bet tev pieaug svars. Taa kaa mums visu muuzu boree ko citu, tas ir normaali ;)
13.02.2015 09:29 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits