Daudzas te cepjās, par bezbērnu nodokli. Tad lūdzu, a ko jūs sakāt par to, ka nedrīkstēs pāris dzīvot kopā neprecējušies? Vot tas gan man liekas pilnīgs sviests. :D:D Un tā ir totāla uzspiešana cilvēkiem.
Nevaru atrast tagad to rakstu. Kaut kur delfos vien bija, ganjau kāda ir lasījusi par to.
Ja atradīšu, iemetīšu rakstu šeit.
izlasi manis iekopēti citādu.Pēdēja laika par laulību institūcijas popularizesanu vien runā. Arī par laulību slēgsanu pie notara. Vai par partnerattiecinu līģumiem. Ne jau par kadiem aizliegumiem.
tas, ka kāds idiots izdomā, ka būs tāds un tāds likumprojekts neko nenozīmē. neviens neko tik absurdu mums neuzspiedīs, pat, ja mēģinās, tad eiropas cilvēktiesību tiesa nepieļaus. tiešām jācepjās par tādiem absurdiem (un noteikti pārprastiem) izteikumiem?
Meklē rakstu, neticu, ka tāds bijis. A ja dzīvos kopā, tad nodoklis būs jāmaksā? lai gan, ko tur cepties, tas taču tāpat būs ne lielāks kā 0.5. mana loģika, pēc tavas loģikas bezbērnu nodokļu diskusijā :D
Selīna, es neesmu tāda, kas veido kaut kādas diskusijas par kaut kādām sevis sasafantazētām tēmām. Varbūt vienkārši kaut ko pārpratu. Tas arī viss. Nav uzreiz jārej virsū. Un jāapspriež mana loģika.
Esmu dzirdējusi un varētu piekrist, ka šādas zinas tiek izplatītas, lai sabiedrību ar šīm zinām nodarbinātu. Tādā veidā novērstu uzmanību no svarīgiem jautājumiem, vai lai ko notušētu, lai kas netiktu pamanīts. Piemēram, sarunas, kas pašlaik norit Minskā un tā izejošās iespêjamās sekas un rīcība attiecīgajā situācijā..