Sevis mekleejumi...

Reitings 80
Reģ: 11.02.2015
Teemas nosaukums jau paraada man piemiitoshaas visriebiigaakaas iipashiibas. Kaa es sevi ieniistu, ka nav man dziivee "dzinulja", nav apnjemshanos un meerkjtieciiguma. Peec horoskopa esmu svari un man piemiit shai ziimei raksturiigaas drausmiigaas iipashiibas - esmu bezgala svaarstiiga, nespeeju pienjemt leemumu, dzivee vienmeer saskaros ar dilemmaam. Nekad nevaru konkreeti pateikt jaa vai nee, vienmeer svaarstos starp plusiem un miinusiem, 700 reizes meeru, bet taa arii nenogriezhu. Tas ir tik nospiedoshi.
Man ir pavisam jauka, parasta dziive, neesmu vairs meitene, nu jau 30 gadi, ir gjimene...liekas privaataa sfeeraa buutu sevi piepildiijusi un viss ir tieshaam labi, bet liekas, ka nedziivoju savu dziivi, neesmu sev. Man aarkaartiigi truukst pashnodarbes un sevis attiistiibas. Jau kaadu laiku sapratu, ka lielaa meeraa pie taa, ka nejuutu sevi, ir vainojams mans darbs, kas tiek pavadiits birojaa. Straadaaju tur gandriiz 10 gadus un juutu, ka esmu degradeejusies kaa cilveeks, es vairs neprotu sarunaaties ar cilveekiem, man ir saskarsmes barjeras, neprotu vairs buut draudziiga un ieintereseeta. Shobriid veeleetos mainiit darbu, bet atkal - nav taa dzinulja, kas mani dziitu uz priekshu...esmu slinka, jo nedeelju taisu CV, otru nedeelju skatos sludinaajumus...nekas nevirzaas uz priekshu. Es vareetu rakstiit un rakstiit par savu slinkumuun pasivitaati. Man ir tikai pievilciiga chaula, bet iekshaa esmu tik tuksha. Kaa man tas riebjas, kaa es gribu visiem, visiem pieraadiit, ka es veel ko speeju, gribu palieliities, gribu buut gandariita par kaadaam pashas sasniegtaam lietaam!!!
Shii ir tikai daljinja no mana dveeseles sauciena, pat nezinu, ko es iisti gribu. Varbuut atrast kaadu liidziigi domaajoshu, kaadu, kura ir gaajusi cauri sevis atrashanaa un pilnveidoshanaa. Varbuut kaadu, kura vienkaarshi sastaadiis kompaaniju kaadiem valodu kursiem vai ziimeeshanas nodarbiibaam, iedroshinaas, ieteiks... Kaa jau rakstiiju, neesmu vairs skolniece vai pusaudze, esmu sieviete ar gjimeni, bet redz sevis mekleejumi veel aktuaali...liekas, ka pazaudeeju sevi peec beerna piedzimshanas, kaut gan nekad neesmu iipashi izceelusies ar meerkjtieciigumu un lietu noveshanu liidz galam.
Paldies, kas izlasiija. Ceru, ka radiishu domubiedrus!
11.02.2015 08:35 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Es tev prasīju, lai tu šeit tagad tās uzraksti :D jo neizklausās ļoti ticami šis ''mani it kaa gariigi interesee ljoti daudz kas''.

Shobriid veeleetos mainiit darbu, bet atkal - nav taa dzinulja, kas mani dziitu uz priekshu...esmu slinka, jo nedeelju taisu CV, otru nedeelju skatos sludinaajumus

Tas ir normāls temps. Ne tas ātrākais un labākais, bet daudziem cilvēkiem tā ir, un daudziem iet vēl lēnāk, bet galu galā viņi bieži vien atrod, ko grib. Man patīk tas teiciens - it doesn't matter how slow you go, as long as you don't stop.

Tās idejas par ''sevis atrašanu'' ir viduslaiku kristietības kārtējais pārgremotais un atvemtais variants, ar ko pilnas mūsdienu ezotērikas grāmatas un rezultātā sieviešu žurnāli. Nav sevis ko gatavā veidā ''atrast,'' sevi var tikai izveidot.
11.02.2015 12:18 |

Reitings 80
anonymous - mani interesee lasiit veesturiskas graamatas, mani interesee lasiit graamatas par kosmosu, par planeetaam utt, mani interesee Dienvidamerika, capuero un regejs, man patiik Afrikas bungas un kafee "Cuba", es veeleetos veidot skaistas lietas beerniem (bantiites, cakiņas), es veeleetos savu personaalizstaadi ar savaam gleznaam, es veelos apmekleet bazniicu, es gribu buut laba sieva un mamma :D
11.02.2015 12:24 |

Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
Madlenn njaaa...kad tā izlasa no malas, tad šķiet, ka viss jau ir kārtībā..

bet iekšēji tomēr ir neaizpildīts, bezmērķīgs tukšums :/
11.02.2015 13:09 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Man ir bijis līdzīgi,palīdzēja vides maiņa un jaunu cilvēku satikšana.Droši vari man uzrakstīt!:-)
11.02.2015 13:32 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
sveiki!
mani sauc Tikai nedaudz nejauka un es arī esmu Svari :D
lasu un domāju, cik pazīstamas sajūtas... nu kāpēc es piedzimu oktobrī??? :D
11.02.2015 15:27 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Viss ir mūsu galvās. Tad, kad cilvēkam viss ir labi, tad sāk meklēt problēmas.
Neapmierina kaut kas, tad saņemies un maini.
11.02.2015 16:42 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
palīdzēja vides maiņa un jaunu cilvēku satikšana

Man arī.

Autore, kā Tu jūties vasarās, kad dzīvība apkārt kūsā? Arī esi nomākta un nevari saņemties?
11.02.2015 16:47 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Viss ir mūsu galvās. Tad, kad cilvēkam viss ir labi, tad sāk meklēt problēmas.
Taa arii ir loti biezi.
11.02.2015 16:54 |

Reitings 80
Es neteicu, ka man viss ir tik perfekti, lai visas probleemas buutu man tikai galvaa. Ir daudzas lietas, ko gribeetu mainiit savaa dziivee, lai vareetu buut gandariita ar sevi. Laiks raadiis vai esmu uz ko speejiiga! :)
Un vasaraa, tad varbuut juutos labaak, lai arii ne vienmeer.
12.02.2015 08:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits