Sevis mekleejumi...

Reitings 80
Reģ: 11.02.2015
Teemas nosaukums jau paraada man piemiitoshaas visriebiigaakaas iipashiibas. Kaa es sevi ieniistu, ka nav man dziivee "dzinulja", nav apnjemshanos un meerkjtieciiguma. Peec horoskopa esmu svari un man piemiit shai ziimei raksturiigaas drausmiigaas iipashiibas - esmu bezgala svaarstiiga, nespeeju pienjemt leemumu, dzivee vienmeer saskaros ar dilemmaam. Nekad nevaru konkreeti pateikt jaa vai nee, vienmeer svaarstos starp plusiem un miinusiem, 700 reizes meeru, bet taa arii nenogriezhu. Tas ir tik nospiedoshi.
Man ir pavisam jauka, parasta dziive, neesmu vairs meitene, nu jau 30 gadi, ir gjimene...liekas privaataa sfeeraa buutu sevi piepildiijusi un viss ir tieshaam labi, bet liekas, ka nedziivoju savu dziivi, neesmu sev. Man aarkaartiigi truukst pashnodarbes un sevis attiistiibas. Jau kaadu laiku sapratu, ka lielaa meeraa pie taa, ka nejuutu sevi, ir vainojams mans darbs, kas tiek pavadiits birojaa. Straadaaju tur gandriiz 10 gadus un juutu, ka esmu degradeejusies kaa cilveeks, es vairs neprotu sarunaaties ar cilveekiem, man ir saskarsmes barjeras, neprotu vairs buut draudziiga un ieintereseeta. Shobriid veeleetos mainiit darbu, bet atkal - nav taa dzinulja, kas mani dziitu uz priekshu...esmu slinka, jo nedeelju taisu CV, otru nedeelju skatos sludinaajumus...nekas nevirzaas uz priekshu. Es vareetu rakstiit un rakstiit par savu slinkumuun pasivitaati. Man ir tikai pievilciiga chaula, bet iekshaa esmu tik tuksha. Kaa man tas riebjas, kaa es gribu visiem, visiem pieraadiit, ka es veel ko speeju, gribu palieliities, gribu buut gandariita par kaadaam pashas sasniegtaam lietaam!!!
Shii ir tikai daljinja no mana dveeseles sauciena, pat nezinu, ko es iisti gribu. Varbuut atrast kaadu liidziigi domaajoshu, kaadu, kura ir gaajusi cauri sevis atrashanaa un pilnveidoshanaa. Varbuut kaadu, kura vienkaarshi sastaadiis kompaaniju kaadiem valodu kursiem vai ziimeeshanas nodarbiibaam, iedroshinaas, ieteiks... Kaa jau rakstiiju, neesmu vairs skolniece vai pusaudze, esmu sieviete ar gjimeni, bet redz sevis mekleejumi veel aktuaali...liekas, ka pazaudeeju sevi peec beerna piedzimshanas, kaut gan nekad neesmu iipashi izceelusies ar meerkjtieciigumu un lietu noveshanu liidz galam.
Paldies, kas izlasiija. Ceru, ka radiishu domubiedrus!
11.02.2015 08:35 |

Reitings 80
Juta, nu, piemeeram, tiiri praktiski, ko Tu tagad dari? Straadaa vai seedi maajaas? Kaadi plaani, ko Tu tuvaakajaa laikaa veelies sasniegt, mainiit?
11.02.2015 11:17 |

Reitings 951
Reģ: 16.12.2014
Madlenn,
Lasīju Tavu stāstu un domāju, cik ļoti tas atspoguļo arī manas izjūtas. Es gan nezinu, vai varu to norakstīt uz savu horoskopa zīmi, jo neesmu svari, tomēr lielos vilcienos manas izjūtas ir līdzīgas. Arī es esmu uz 30 gadu sliekšņa, ir stabils darbs, ir ģimene (pagaidām gan vēl nav bērnu, bet tas jau tikai laika jautājums), ir vaļasprieki un ļoti mīļas nodarbošanās, bet nespēju atrast tajā visā piepildījumu, kaut kā trūkst...
11.02.2015 11:19 |

Reitings 951
Es domaaju, ka neesmu izveeleejusies pareizo nodarboshanos. Esmu maaksliniece, man patiik gleznot un labi sanaak, bet diemzheel tikai hobija liimenii.

Šis mums ir kopīgs - arī esmu sirdī māksliniece un zīmēšana ir mana sirdslieta, lai gan profesija pilnīgi ar to nesistīta... :)
11.02.2015 11:25 |

Reitings 80
Aether - Izskataas, ka mums buutu daudz kas kopiigs!
11.02.2015 11:36 |

Reitings 951
Madlenn, Tu droši vari man rakstīt PM - papļāpāsim par un ap :)
11.02.2015 11:41 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Slinkums neizvēlas horoskopa zīmi. No pārāk labas dzīves esi sākusi garīgi trūdēt.
11.02.2015 11:46 |

Reitings 39
Pēc šīs tēmas ieraudzīšanas un iekomentēšanas sāku visu pārdomāt.. Kā jums liekas vai dzīvot pēc plāna ir ok? Jo savā ziņā, lai kaut ko mainītu ir jābūt plānam - ko, kā utt. Tas ir kā mazs biznes plāns :-)
11.02.2015 11:47 |

Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
Šobrīd strādāju (darbs man patīk). Tuvākajā laikā plānoju kārtot vēl vienu sertifikātu, kas ievērojami manīs manas šī brīža pozīcijas. Un vēl plānoju ceļojumu tuvāko 3-4 mēnešu laikā. Ļoti gribu uz make up kursiem (esmu jau noskatījusi, bet nevaru saņemties) :D par globālākām lietām – gribējām ar draugu pirkt dzīvokli, bet apstājāmies, jo jāsaprot, kas vsp LV notiks.
Tad nu lūk...šeit es nonāku pie tā, ka ļoti gribās, bet (atvainojiet par izteicunu) pakaļa par smagu..velk visu laiku pie dīvāna ar kompi klēpī..kā man tas besiiiiiiiii
11.02.2015 11:48 |

Reitings 80
Juta - nee nu Tev nav veel tik slikti, Tev IR plaani, un tuvi un reaali plaani!
11.02.2015 11:56 |

Reitings 187
Šī tēma ir pilnīgi par mani, esmu svari (l)

Ir labs darbs, bet apnicis, ir tikko izremontēts skaists dzīvoklis, ir labas attiecības, satiekos ar draudzenēm, bet visu laiku kkas pietrūkst. Šobrīd pēc maģistra studijām jūtos tukša. Pēkšņi ir brīvi vakari, kuros vairāk šaubīties un šaustīties par savu dzīvi un izvēlēm tajā. Piedomājot saprotu, ka mana dzīve var šķist lieliska, bet iekšēji jūtos nepiepildīta un nezinu kā lai piepildu. Tāpat arī kā jau meitenes te teica, jūtos sirdī mākslinieciska, bet baidos atteikties no biroja krēsla un kko sākt, jo šaubas ir nemitīgi. Ahh, mierinājums, ka neesmu tāda viena un tad jau jāmeklē motivācija pilnveidoties :-P Paldies par šo diskusiju, kas nāk tieši laikā :-D
11.02.2015 11:56 |

Reitings 80
Artemzija - "gariigi truudeet" wou, baigi labs apziimeejums! ;-)
11.02.2015 11:57 |

Reitings 80
Christin - ir gruuti iziet no komforta zoonas. Es gribu pamest biroja kreeslu, bet iespeejams lai ieseestos citaa biroja kreeslaa :D Nee, isteniibaa es negribu vairs biroja kreeslus, bet lai veidotu kaut ko savu, lai izsistos ar kaut ko citu, tam man ir par maz speeka un gribas. Es nespeeju sanjemties un vakaros, kad beerns aizmidzis, iet un gleznot, man labaak patiik paguleet. Tas ir slinkums.
11.02.2015 12:00 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Ja gribēji visu novelt uz horoskopa zīmi, tad izgāzies. Man visi zināmie Svari ir darbīgi, enerģiski un ar mērķi dzīvē, tā kā neprojecē to, ka garīgi tevi nekas neinteresē, jo esi Svari. Vnk esi apstājusies attīstībā garīgi.
11.02.2015 12:00 |

Reitings 80
Adellla - konkreeti man es domaaju ir vajadziigs shaads rakstisks plaans, man vispaar patiik visu iecereeto pierakstiit un tad meegjinaat izpildiit, tas ir vieniigais veids kaa varu sevi kaut kaa disciplineet un izdariit kaut ko. Jaa, es gribeetu shobriid mazu biznesa plaanu, kaa riikoties, jo man ir tukshums galvaa, vajag plaanu, salikt pa plauktinjiem darbiibas, ko veikt...arii nedaudz peldeet liidzi straumei, bet tomeer zinaat, ko gribi...
11.02.2015 12:02 |

Reitings 187
Mana problēma gan laikam tik daudz nav pliks slinkums, jo gulēt man nepatīk :-D laikam vairāk pietrūkst ziņkāres, īstas intereses par lietām un cilvēkiem, esmu aizmirsusi būt aizrautīga par kaut ko... tas ir tas, kas mani grauž un kas bojā manas attiecības. Jūtos virspusēja un dēļ tā iestājies tukšums :-/
11.02.2015 12:03 |

Reitings 80
Artemzija - mani it kaa gariigi interesee ljoti daudz kas, bet es nevaru sanjemties iet un dariit taas gariigaas lietas!
11.02.2015 12:04 |

Reitings 80
Jaa, iisteniibaa, es esmu aizmirsusi kaa ir buut patiesi ieintereseetai par kaut ko!
11.02.2015 12:06 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
Madlenn, uzraksti tās lietas, kas tevi interesē.
11.02.2015 12:07 |

Reitings 80
Anonymous - jaa, meegjinaashu...meegjinaashu pastraadaat pati ar sevi, uzrakstiishu, kas mani interesee un meegjinaashu tiekties uz to kaut kaa....
11.02.2015 12:12 |

Reitings 80
...un tad man velninjsh atkal chukst - pa kuru laiku Tu nodosies lietaam, kas Tevi interesee? Maajas darbi jaaveic, jaapavada laiks ar gjimeni utt.
11.02.2015 12:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits