Sevis mekleejumi...

Reitings 80
Reģ: 11.02.2015
Teemas nosaukums jau paraada man piemiitoshaas visriebiigaakaas iipashiibas. Kaa es sevi ieniistu, ka nav man dziivee "dzinulja", nav apnjemshanos un meerkjtieciiguma. Peec horoskopa esmu svari un man piemiit shai ziimei raksturiigaas drausmiigaas iipashiibas - esmu bezgala svaarstiiga, nespeeju pienjemt leemumu, dzivee vienmeer saskaros ar dilemmaam. Nekad nevaru konkreeti pateikt jaa vai nee, vienmeer svaarstos starp plusiem un miinusiem, 700 reizes meeru, bet taa arii nenogriezhu. Tas ir tik nospiedoshi.
Man ir pavisam jauka, parasta dziive, neesmu vairs meitene, nu jau 30 gadi, ir gjimene...liekas privaataa sfeeraa buutu sevi piepildiijusi un viss ir tieshaam labi, bet liekas, ka nedziivoju savu dziivi, neesmu sev. Man aarkaartiigi truukst pashnodarbes un sevis attiistiibas. Jau kaadu laiku sapratu, ka lielaa meeraa pie taa, ka nejuutu sevi, ir vainojams mans darbs, kas tiek pavadiits birojaa. Straadaaju tur gandriiz 10 gadus un juutu, ka esmu degradeejusies kaa cilveeks, es vairs neprotu sarunaaties ar cilveekiem, man ir saskarsmes barjeras, neprotu vairs buut draudziiga un ieintereseeta. Shobriid veeleetos mainiit darbu, bet atkal - nav taa dzinulja, kas mani dziitu uz priekshu...esmu slinka, jo nedeelju taisu CV, otru nedeelju skatos sludinaajumus...nekas nevirzaas uz priekshu. Es vareetu rakstiit un rakstiit par savu slinkumuun pasivitaati. Man ir tikai pievilciiga chaula, bet iekshaa esmu tik tuksha. Kaa man tas riebjas, kaa es gribu visiem, visiem pieraadiit, ka es veel ko speeju, gribu palieliities, gribu buut gandariita par kaadaam pashas sasniegtaam lietaam!!!
Shii ir tikai daljinja no mana dveeseles sauciena, pat nezinu, ko es iisti gribu. Varbuut atrast kaadu liidziigi domaajoshu, kaadu, kura ir gaajusi cauri sevis atrashanaa un pilnveidoshanaa. Varbuut kaadu, kura vienkaarshi sastaadiis kompaaniju kaadiem valodu kursiem vai ziimeeshanas nodarbiibaam, iedroshinaas, ieteiks... Kaa jau rakstiiju, neesmu vairs skolniece vai pusaudze, esmu sieviete ar gjimeni, bet redz sevis mekleejumi veel aktuaali...liekas, ka pazaudeeju sevi peec beerna piedzimshanas, kaut gan nekad neesmu iipashi izceelusies ar meerkjtieciigumu un lietu noveshanu liidz galam.
Paldies, kas izlasiija. Ceru, ka radiishu domubiedrus!
11.02.2015 08:35 |

Reitings 80
Juta - tieshi taa, jo lielaaka rutiina, jo vairaak iesliigsti un aarkaartiigi gruuti motiveet sevi izliist no duunjaam. Es to raksturotu kaa sastaaveejushos diikja uudeni, vismaz manaa gadiijumaa :D
ir gribeeshana, liela gribeeshana, bet dariishana ir apalja nulle. man gribas, lai kaads man iesper ar kaaju :D Citreiz to mana mamma izdara, bet tas ar tik uz paaris dienaam darbojas.
11.02.2015 10:39 |

Reitings 617
Reģ: 17.08.2014
Es ieteiktu Tev aiziet pie kouča. Man nesen bija profesionālas apmācības pie kouča, kur mums mācīja, ka galvenais ir skaidri noformulēt savus mērķus un apakšmērķus, kā to izdarīt, jo vārdiem piemīt spēks. Tā tāpat uzrakstīt uz papīra visas tās lietas, kuras nav tikušas realizētas un pretī izklāstīt, kas tieši ir atturējis tās realizēt - bailes, finanšu trūkums, slinkums, neticība saviem spēkiem.
11.02.2015 10:39 |

Reitings 80
Vespera - paldies, japameklee info, kur taadus kursus var apmekleet.
11.02.2015 10:40 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man bija līdzīgi kā jutai, pat apbrīnoju kā visu to spēju, no 18 gadiem līdz 23 strādāt pilnu slodzi intensīva darba, vakaros skriet pāri visai Rīgai uz skolu mācīties, pildīt darbus dubultā - toreizējam draugam un sev, likt tiesības. Viss bija vienā lielā ritenī, bet visu paspēju un izdarīju ļoti labi, ar cepurīti kā saka, tagad man nepatīk tas ko daru, vienīgais sports mani izrauj, kā jau rakstīju, cenšos no visas sirds, izliekos, jo darbā to nespēju. Un jo ilgāk tā pavadīšu savu laiku, zinu, ka jo vairāk attālinu iespēju to izbeigt. (t)
11.02.2015 10:40 |

Reitings 80
Ou, viena kouchinga sesija 70 eur...
11.02.2015 10:42 |

Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
ir gribeeshana, liela gribeeshana, bet dariishana ir apalja nulle. man gribas, lai kaads man iesper ar kaaju :D Citreiz to mana mamma izdara, bet tas ar tik uz paaris dienaam darbojas.

ak dievs... tas ir tiiiik ļoti par mani :D

Madlenn varbūt tu vari man iespert!? :D :D :D
11.02.2015 10:43 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Madlenn - un kas tev traucē gleznot? Attīsti savu talantu kā hobiju vai kā biznesiņu papildus savam esošajam darbam. Man uzreiz ienāca prātā sienu gleznojumi dzīvokļos - smuki un ienesīgi.
11.02.2015 10:44 |

Reitings 9561
Vespera, pa lielam naudā nav vaina, tā ir atruna, visu var izdarīt pats, problēma ir slinkumā un bezmērķībā. Kā tu saki, nav skaidrs ko vēlies, kā vēlies.
Esmu zinājusi ko vēlos, tiekusies, un strādājusi pie tā, bet kaut kas ielicis dzīvē kloķi tam ceļā un tas ir salauzis, otreiz laikam atmetos un nemēģināšu.
Esmu gājusi uz daudzām darba intervijām, ir bijis kad izeju un raudājusi, jo jutusi emocionālu pazemojumu ar jautājumiem, esmu ļoti piezemēta, tā ir mana vislielākā problēma.
Mans draugs saka, ka Latvijā lai izsistos darba tirgū jābūt bezkaunīgam, un jābūt pašapziņai, kas piemīt krievu tautības cilvēkiem biežāk, bet es nemāku tā :-/ visu laiku sevi šaustu.
11.02.2015 10:44 |

Reitings 80
Man aarkaartiigi vajag, lai kaads man iesper :D Un pasaka: velns paraavis, uzliec seju un ej un dari! :-D
Juta - man nav gruuti iespert ;-)
11.02.2015 10:45 |

Reitings 766
mana problēma laikam ir tas, ka mani īsti nekas līdz galam neaizrauj.. Laimīgas ir tās, kuras ir atradušas savu sirdslietu, kaut vai tikai hobija līmenī..

es šobrīd esmu meklējumos... :/
11.02.2015 10:45 |

Reitings 80
Gurri - jaa, es arii esmu domaajusi, ka aarkaartiigi gribeetu buut bezkauniiga un taada bez kompleksiem utt. bet es arii esmu ljoti piezemeeta, es teiktu - par maz ambiiciju man ir! man liekas, ka latvieshiem vispaar ir raksturiigi buut pieticiigam un ar maz ambiicijaam.
11.02.2015 10:47 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Te jau daudz kas ir pateikts autorei, veelos tik piebilst, ka cilveeks, kas pars sevi var pateikt, ka vinsh ir tuksh, a priori taads nevar buut!:-)
11.02.2015 10:49 |

Reitings 80
Juta - man arii liekas, ka mani nekas liidz galam neaizrauj, es iesaaku kaut ko, bet nevaru padariit liidz galam, pazuud tas azarts vai kas... Es vispaar galiigi neesmu azartiska, tas arii laikam pietruukst, lai dziivee ko sasniegtu, jaabuut nedaudz riskam un azartam. Man ljoti nepatiik riskeet, bet kaa zinam, kas neriskee, tas...
11.02.2015 10:49 |

Reitings 766
Man ir pilnīgi pretēji...ambīcijas ir milzīgas, beeet slinkums un neizlēmība arī..

nu kāpēc... :D es kādreiz tāda nebiju! :D

par to nekaunīgumu - manuprāt, dažādās nozarēs ir dažādi.
11.02.2015 10:50 |

Reitings 9561
Jāatrod pretī cilvēks kas noticēs Tev, bet no sākuma jāsūta savs CV, gan jau Tev ir labs, man ir pāris mīnusi kas man liek uzreiz aizvērt darba sludinājumu ciet :-| bet Tev noteikti tādi nav, tāpēc mēģini, iespējams intervijās būs pretī tāds cilvēks kas novērtēs Tavu piezemētību, vienkāršību konkrētā vietā. Ne jau visur nepieciešamība ir pēc bravūrīguma un bezkaunības. :-)
11.02.2015 10:50 |

Reitings 766
nu bet kā lai tiek galā? :D kā lai saņemas?
11.02.2015 10:52 |

Reitings 80
Gurri - es nezinu vai man ir labs CV, nekas baigi iipashais jau nav. Man nav paaraak labas svešvalodu zināšanas, kas var visu bremzēt. Biju domaajusi iet kursos, bet atkal viss apstaajaas, nobijos...
11.02.2015 10:53 |

Reitings 80
Neplaano kaada iet uz anglju valodas vai kaadiem citiem kursiem? Redz, es laikam kompaanijas cilveeks, vienai nepatiik daudz kur iet :D
11.02.2015 10:55 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Es varētu jums visām iespert! Man ir pacietība staigāt citiem pakaļ un bakstīt "kusties, kusties, beidz nīdēt un kusties", varu ar ievesmojošām un motivējošām runām cilvēku līdz nervu sabrukumam novest.:-D
11.02.2015 10:55 |

Reitings 766
Lollipop es par! :D sāc ar mani :D
11.02.2015 11:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits