Sevis mekleejumi...

Reitings 80
Reģ: 11.02.2015
Teemas nosaukums jau paraada man piemiitoshaas visriebiigaakaas iipashiibas. Kaa es sevi ieniistu, ka nav man dziivee "dzinulja", nav apnjemshanos un meerkjtieciiguma. Peec horoskopa esmu svari un man piemiit shai ziimei raksturiigaas drausmiigaas iipashiibas - esmu bezgala svaarstiiga, nespeeju pienjemt leemumu, dzivee vienmeer saskaros ar dilemmaam. Nekad nevaru konkreeti pateikt jaa vai nee, vienmeer svaarstos starp plusiem un miinusiem, 700 reizes meeru, bet taa arii nenogriezhu. Tas ir tik nospiedoshi.
Man ir pavisam jauka, parasta dziive, neesmu vairs meitene, nu jau 30 gadi, ir gjimene...liekas privaataa sfeeraa buutu sevi piepildiijusi un viss ir tieshaam labi, bet liekas, ka nedziivoju savu dziivi, neesmu sev. Man aarkaartiigi truukst pashnodarbes un sevis attiistiibas. Jau kaadu laiku sapratu, ka lielaa meeraa pie taa, ka nejuutu sevi, ir vainojams mans darbs, kas tiek pavadiits birojaa. Straadaaju tur gandriiz 10 gadus un juutu, ka esmu degradeejusies kaa cilveeks, es vairs neprotu sarunaaties ar cilveekiem, man ir saskarsmes barjeras, neprotu vairs buut draudziiga un ieintereseeta. Shobriid veeleetos mainiit darbu, bet atkal - nav taa dzinulja, kas mani dziitu uz priekshu...esmu slinka, jo nedeelju taisu CV, otru nedeelju skatos sludinaajumus...nekas nevirzaas uz priekshu. Es vareetu rakstiit un rakstiit par savu slinkumuun pasivitaati. Man ir tikai pievilciiga chaula, bet iekshaa esmu tik tuksha. Kaa man tas riebjas, kaa es gribu visiem, visiem pieraadiit, ka es veel ko speeju, gribu palieliities, gribu buut gandariita par kaadaam pashas sasniegtaam lietaam!!!
Shii ir tikai daljinja no mana dveeseles sauciena, pat nezinu, ko es iisti gribu. Varbuut atrast kaadu liidziigi domaajoshu, kaadu, kura ir gaajusi cauri sevis atrashanaa un pilnveidoshanaa. Varbuut kaadu, kura vienkaarshi sastaadiis kompaaniju kaadiem valodu kursiem vai ziimeeshanas nodarbiibaam, iedroshinaas, ieteiks... Kaa jau rakstiiju, neesmu vairs skolniece vai pusaudze, esmu sieviete ar gjimeni, bet redz sevis mekleejumi veel aktuaali...liekas, ka pazaudeeju sevi peec beerna piedzimshanas, kaut gan nekad neesmu iipashi izceelusies ar meerkjtieciigumu un lietu noveshanu liidz galam.
Paldies, kas izlasiija. Ceru, ka radiishu domubiedrus!
11.02.2015 08:35 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Man palīdz sports un mērķis, es bez tā droši ka ar būtu depresņiks, bet man ir skaidrs mērķis, maratons ar tādu laiku, un jāiet, jātrennējās gandrīz katru dienu, daudz lasu par sportu ko un kā, un kad tu esi tajā iekšā tad sāk interesēt viss par un ap to, gan apmeklē pasākumus, gan lasi, gan sapņo :-D Tas ir mans glābiņš.
11.02.2015 09:59 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Es pagaidam lieku tiesības, pēc tam man ir jāuzraksta bakalaurs, pagaidam ir ar ko nodarboties. :D Starpcitu, man grūti darīt vairākas globālas lietas vienlaikus. Teiksim, skola, darbs un sports. Šobrīd man ir darbs, autoskola un sports mājās - tas jau ir liels wow priekš manis! Līdz decembrim bija tikai darbs, bet decembrī tieši bija tas brīdis, kad sagribējās kaut ko mainīt!

Madlenn, es iedomājos, kādi cilvēki man patīk, kāda meitene es gribētu būt, sarakstu uz lapiņas un izvēlos kas ir manos spēkos. Ir jālec ārā no komforta zonas, tur ir mūsu laime! :-)(l)
11.02.2015 10:02 |

Reitings 37
Reģ: 25.01.2015
Madlenn, Tev vēstule:)
11.02.2015 10:03 |

Reitings 1069
Svaru meitenes, kad jums ir dzimšanas dienas?:-D Ieinteresēja, vai visi svari ir līdzīgi, vai tomēr sēnītes piedzimst ap vienu datumu. :-D
11.02.2015 10:04 |

Reitings 81
Reģ: 07.09.2013
Man arī palīdz sports. Ja izdodas atrast vismaz kaut vienu hobiju, kurā jūti, ka vari izpausties un būt labs, tas dzen uz priekšu arī pārējās lietās. Attiecīgi, kad nav iespēju to darīt, nāk virsū depresņiks par lielākām lietām.
Varbūt Tev ir kāda draudzene, kura kaut ko dara ārpus darba un var Tevi paķert līdzi un tādā veidā iesaistīt kādās aktivitātēs. Dažreiz vienam pašam uzsākt ir tā pagrūtāk.
11.02.2015 10:05 |

Reitings 80
Mans dzimšanas dienas datums ir 28.septembris!
11.02.2015 10:08 |

Reitings 80
Man reali sasniedzama ir viena draudzene, kura ir aktīva, viņai ir karjera un viss taja sfēra, neiet gan privātajā... Citreiz satiekamies, pasezam kaut kur, bet vairāk arii neko, jo es esmu tā, kas pasaka, ka man nav laika, ka man jaapavada laiks ar sev miiljajiem utt. Un taa arii ir, man patiik pavadiit laiku maajaas kopaa ar savu viiru un beernu. Atkal dilemma, aarpraats.
11.02.2015 10:10 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Man kā cilvēkmīlim arī ir depresīvais posms šobrīd. Tupu mājās, draudzenes slimo ar gripu, mašīnas pagaidām nav. Visa diena paiet čubinoties ar bērnu. Atradu mērķi - izremontēt koridoru. Remonts pabeigts. Ko tālāk? Plānoju virtuves remontu. Palīdz nesajukt prātā. Gribu izrauties no mājas, gribu kaut ko darīt. Tikai pati nezinu, ko gribu.:-)
11.02.2015 10:11 |

Reitings 39
Man šķiet, ka daudziem cilvēkiem tā ir! Grūti ko mainīt, ja vietiņa ir iesildīta. Un jā, sevī arī redzu šo to. Arī vēlos ko mainīt, bet ir grūti saņemties.
11.02.2015 10:17 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Bet nu tas svārstīgums vairāk ir raksturīgs tieši Svariem.
Pazīstu vienus Svarus, kuriem ar to nav problēmu :D

Esmu vēzis un es arī 10x domāšu, izdomāšu un vēlreiz pārdomāšu. Bieži vien nobīšos un neriskēšu. Taču, kad saņemos noriskēt, tad dzeru šampanieti.

...un tas ir par mani :-P
11.02.2015 10:19 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014

Bija domāts

Pazīstu vienus Svarus, kuriem ar to nav problēmu :D
11.02.2015 10:21 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Es esmu Svari un vismaz pagaidām tas nav par mani, kādreiz varbūt bija, kad bija neticība sev, bet nu tas jau sen ir mainījies un dzīve pagriezusies uz labo pusi diezgan pamatīgi. 8-)
11.02.2015 10:23 |

Reitings 80
Lollipop - mums tagad iet virtuves remonts, izdiicu viiram, ka ZB jau virtuves griida un sienas un virtuves iekaarta :D Viirs, nabags, ar to visu deelj manis tik dara, saka, ka beidzot sievinja varbuut kaut nedaudz pasmaidiis... Bet es tik puushos, kaa veca baravika, jo ar sevi jau neesmu apmierinaata, ne jau ar citiem..
11.02.2015 10:23 |

Reitings 80
Spidola - tieši taa, svariem ir JĀNOTIC sev! Janotic, ka var, visu dziivee var. Es kaa veel shodien atceros, kaa izleemu izbeigt 3 gadus ilgas attieciibas, briinos, kur man tad bija apnjemshaanaas un speeks, bet viss aizgaaja kaa pa sviestu un nokaartojas cita dziive, laimiiga... Vajadzeetu beizhaak svariem pienjemt atbildiigus leemumus, tad taa lieta aizietu...
11.02.2015 10:26 |

Reitings 3548
Madlenn - es vakar apstulbu pie materiālu izvēles. Nevaru izdomat, kādā krāsā gribu sienas:-D Flīžu izvēle vispār ir murgs, to ir pārāk daudz:-D Sasodīts, nevajag man to remontu, dzīvošu ar špakteli uz sienas8-)
11.02.2015 10:28 |

Reitings 80
Lollipop - nu tie ir atkal svari :D ja man nebuutu blakus bijis viirs DEPO, kas izveeleetos kraasu un es tikai blakus to akcepteetu, tad domaaju, ka es veikalaa uztureetos, kameer to sleegtu ciet, kameer izveeleetos tonjus, tapetes, liistes utt... Un tas pats ir pie Drogu matu kraasu, zobu pastas vai luupu spiidumu stendiem...svaarstos, svaarstos :D
11.02.2015 10:31 |

Reitings 1069
Man dzimšanas diena ir 19. oktobrī. Nav sakars dzimšanas datumam.:-D

Tā jau ir, neviens neteica, ka būs viegli, vienkārši ir jāstrādā ar sevim. (l)
11.02.2015 10:31 |

Reitings 3548
Nē, es arī varu stāvēt pie plaukta un ilgi blenzt virsū precēm, līdz kaut ko nopērku. Jo man gribas VISU! Tāpēc līdzi ņemu vīru, kurš negrib neko un pa abiem tad vienojamies. Drogās un Douglasā es vispār uz stundu pazūdu:-D
11.02.2015 10:35 |

Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
Oi...man ir līdzīgi. Esmu sociāli aktīva-darbs, draugi (pāris reizes nedēļā tiekos ar draugiem), sports. Kad vēl mācījos universitātē varēju kalnus gāzt- mācījos, piestrādāju..bija tāds dzinulis. Man bija mērķi un plāni nākotnei. Bet kad sāku tikai strādāt, tad sākās problēmas (nav mērķu, viss kaitina)..visdrīzāk tā ir vienkārši rutīna, bet es netieku ar to galā. Nav tā, ka es neko negribu. Tieši pretēji, es visu laiku gribu kaut kādas pārmaiņas, bet viss apstājas pie gribēšanas. Man vienkārši trūks mērķu savai izaugsmei, kā arī brīžiem motivācijas kaut ko iesākt. Kā lai tiek ar to galā? Kā lai nonāk harmonijā ar sevi..!?

Jāpiebilst, ka es esmu strēlnieks (un es teiktu, ka diez gan tipisks)
11.02.2015 10:36 |

Reitings 80
Es domaaju, ka neesmu izveeleejusies pareizo nodarboshanos. Esmu maaksliniece, man patiik gleznot un labi sanaak, bet diemzheel tikai hobija liimenii.
Trakaakais man liekas svariem ir tas, ka vinji uzcelj nezheeliigaas sapnju pilis, taadus grandiozus plaanus kalj, bet beigaas izsapnjo un čušs vien sanak. Ja es buutu realizeejusi visus savus plaanus un ieceres...ja tikai man buutu kripatinja apnjeemiibas, drosmes un meerkjtieciiguma.
11.02.2015 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits