Teemas nosaukums jau paraada man piemiitoshaas visriebiigaakaas iipashiibas. Kaa es sevi ieniistu, ka nav man dziivee "dzinulja", nav apnjemshanos un meerkjtieciiguma. Peec horoskopa esmu svari un man piemiit shai ziimei raksturiigaas drausmiigaas iipashiibas - esmu bezgala svaarstiiga, nespeeju pienjemt leemumu, dzivee vienmeer saskaros ar dilemmaam. Nekad nevaru konkreeti pateikt jaa vai nee, vienmeer svaarstos starp plusiem un miinusiem, 700 reizes meeru, bet taa arii nenogriezhu. Tas ir tik nospiedoshi.
Man ir pavisam jauka, parasta dziive, neesmu vairs meitene, nu jau 30 gadi, ir gjimene...liekas privaataa sfeeraa buutu sevi piepildiijusi un viss ir tieshaam labi, bet liekas, ka nedziivoju savu dziivi, neesmu sev. Man aarkaartiigi truukst pashnodarbes un sevis attiistiibas. Jau kaadu laiku sapratu, ka lielaa meeraa pie taa, ka nejuutu sevi, ir vainojams mans darbs, kas tiek pavadiits birojaa. Straadaaju tur gandriiz 10 gadus un juutu, ka esmu degradeejusies kaa cilveeks, es vairs neprotu sarunaaties ar cilveekiem, man ir saskarsmes barjeras, neprotu vairs buut draudziiga un ieintereseeta. Shobriid veeleetos mainiit darbu, bet atkal - nav taa dzinulja, kas mani dziitu uz priekshu...esmu slinka, jo nedeelju taisu CV, otru nedeelju skatos sludinaajumus...nekas nevirzaas uz priekshu. Es vareetu rakstiit un rakstiit par savu slinkumuun pasivitaati. Man ir tikai pievilciiga chaula, bet iekshaa esmu tik tuksha. Kaa man tas riebjas, kaa es gribu visiem, visiem pieraadiit, ka es veel ko speeju, gribu palieliities, gribu buut gandariita par kaadaam pashas sasniegtaam lietaam!!!
Shii ir tikai daljinja no mana dveeseles sauciena, pat nezinu, ko es iisti gribu. Varbuut atrast kaadu liidziigi domaajoshu, kaadu, kura ir gaajusi cauri sevis atrashanaa un pilnveidoshanaa. Varbuut kaadu, kura vienkaarshi sastaadiis kompaaniju kaadiem valodu kursiem vai ziimeeshanas nodarbiibaam, iedroshinaas, ieteiks... Kaa jau rakstiiju, neesmu vairs skolniece vai pusaudze, esmu sieviete ar gjimeni, bet redz sevis mekleejumi veel aktuaali...liekas, ka pazaudeeju sevi peec beerna piedzimshanas, kaut gan nekad neesmu iipashi izceelusies ar meerkjtieciigumu un lietu noveshanu liidz galam.
Paldies, kas izlasiija. Ceru, ka radiishu domubiedrus!