Labvakar. Atcerējos par zīlēšanu ar gredzenu vai adatu, ka tā var noteikt, cik būs bērniņu un kāda dzinuma. Varbūt kāda sīkāk var aprakstīt šo zīlēšanas metodi? Varbūt arī kāda var pastāstīt, cik patiesa tā ir. :)
laukos vienreiz atradu arī kārtis vecas kaut kādas zīlēšanas, koka kastē. Izzīlēju vectēvam, ka būs kaut kāds zaudējums un drīzumā gaidāma nāve. Tai pašā nedēļā viņam nozaga maku un pēc kāda mēneša konstatēja plaušu vēzi. Varbūt sakritība, jo neatceros kas tur īsti bija citiem, kam zīlēju, bet pēc tam ar omi kārtis sadedzinājām.
nu, tagad es domāju, ka būtu bijis gudrāk tās kārtis saglabāt, izmēģināt vēlreiz un skatīties vai kas sanāk, piepildās, bet nu ja velreiz ko sliktu izzīlētu, tad katru dienu sēdētu un gaidītu to kad un kas notiks!
Man mammai ir svārstiņš un teica kad būs 5 bērni, tagad ir 3. Neatminos kā tur sanāca bet izzīlēja Dvīņu puikas, rados dvīņi itkā ir bet mammai jau nāk tuvu pie 46 un gaida mazbērnus :D tāpēc nezinu cik pareizi tur ir
Nekā sarežģīta - zīlē virs atvērtas plaukstas, ja griežas pa apli - meitene, ja šūpojas šurpu, turpu - puika.
Man reiz tā izzīlēja puiku un meiteni t.i. divus bērnus. Vēlāk pati pamēģināju - sanāca tas pats rezultāts.
Tikai man tika teikts, ka secība gan var būt savādāka. Būtībā, nosaka bērnu skaitu un dzimumu, bet ne kādā secībā dzims.
Lai nu kā, man tas viss piepildījās. Protams, dzīve vēl gara, var gadīties vēl kāds bērns, bet nu vismaz pagaidām neplānojam vairs nevienu.