HELP!!! Tātad, ceru, ka kāds pratīs atbildēt. Man nepieciešams papīra formāta anketu pārrakstīt internetā. Šodien to arī izdarīju, izvēlējos taisīt iekš google.docs. Viss skaisti, labi līdz brīdim, kad testa režīmā palūdzu šo anketu aizpildīt 3 cilvēkiem: tās atbildes visas ir apkopotas jau!!! Bet tas ir tas, ko man nevajag! Es vēlos, lai atbildes var savā starpā salīdzināt, kā un kas korelē kuros jautājumos (teiksim: sievietes/ vīrieši; vai arī atkarībā no dzīvesvietas). Bet nē: man rādās apkopojums:
1.jaut, pieņemsim, 50% sievietes/ 50% vīrieši; 2. jaut: 75% 1 variantu izvēlās, 25% 3. variantu. Un kā lai es tagad savienoju, piemēram, 1. un 2. jaut: ka tik % sievietes izvēlās 1 variantu, taču tik % otro variantu?
ehhh, cik ērti būtu dot papīra formāta anketas: pati visu sarakstu, salīdzinu. Žēl, ka tas nav iespējams.
Es ticu, ka ir kāda vieta, kur internetā var izveidot anketu un tā atbildīs manām elementārajām prasībām. Neesmu anketu eksperts (nekad līdz šim internetā nebiju tādu taisījusi), tāpēc iespējams mans jautājums ir muļķīgs un kāds man viegli un ātri palīdzēs :-/:-/:-/:-/