Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

App store

Reitings 278
Reģ: 08.12.2014
Sestdien par naudu nolādēju vienu spēli (pirmo reizi). Ievadīju datus, samksāju, viss kārtībā. Vakar gribēju nolādēt vienu programmu (bezmaksas) , bet man izmet paziņojumu - Verification Required. Uzspiežu, tur uzraksts sarkaniem burtiem - There is a billing problem with a previous purchase, please update your payment method. . Es visu aizpildu (pareizi, 100x pārbaudot) un nu viņš man izmet uzrakstu Your payment method was declined. Please enter another payment method. Ko man darīt - citas kartes nav, šī arī līdz rītdienai tukša, ieiejot caur iTunes rēķinu vēsturē viņš man uzrāda, ka esmu parādā naudu par to spēli, ko lejupielādēju sestdien? Internetā daudziem bijušas tādas problēmas, izmēģināju daudz ko, bet nekas nelīdz. Cik saprotu, man atkal jau nāksies samaksāt to naudu?Varbūt kādai no jums tā ir gadījies, ja jā, ko tad jūs darījāt tādā situācijā?
09.02.2015 15:22 |

Reitings 278
Reģ: 08.12.2014
tiešām nevienai nav tā bijis?
09.02.2015 15:39 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
Precīzi kā tev nav gan bijis, taču zinu, ka par lielāko daļu maksas spēļu un aplikāciju, viņi nenovelk naudu no konta uzreiz. Pāris dienas vēlāk pēc iegādes atsūta rēķinu uz e-pastu un ap to laiku arī nauda tiek noņemta no konta.

Pārbaudi, vai nauda par appu jau ir noņemta no konta.
09.02.2015 16:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits