Man ir Swedbank un nekad nav bijis nekādu problēmu.
Seb man ir studiju kredīts, un, cik ir iznākusi saskare ar šo banku, man ir aizdomas, ka tur strādā vai nu palīgskolu absolventi vai arī pataloģiski meļi. Aiznesu iesniegumu par studiju turpināšanu, visu pieņem, viss ok. Pēc kāda laika izrādās, ka jau sākuši skaitīt nost naudu par kredītu - un man tai kontā naudas nav, jo lietoju citu banku un vēl kredītam nost nebija jāskaitās. Skaita nost no galvotāja. Prasu - kur iesniegums? Neesot nekāda iesnieguma, klientu apkalpošanas speciāliste laikam aizmirsusi pievienot. Da-a.
Pēc maģistra beigšanas aizeju uz banku visu noskaidrot, atjaunot i-banku un tā, man jau cita klientu apkalpošanas speciāliste (pat citā filiālē), saka, ka man vēl gads nebūs jāmaksā, jo atmaksa tikai gadu pēc studiju beigšanas. Bet es taču skaidri zinu, ka būs jāmaksā, jo tā minēts līgumā. Nē, viņa tur vēl ar kādu pakonsultējās, nebūs vēl. Tā nu vairāki bankas darbinieki izspriež, ka nebūs, bet beigās tāpat izrādās, ka man ir taisnība. :-| :-D Nekad labprātīgi Seb īstu kontu nevērtu vaļā. :-D