Kāda iespēja?

Reitings 53
Reģ: 09.02.2015
Sveikas! Šobrīd esmu apjukusi un vēlos dzirdēt viedokļus no malas.
Mana situācija īsumā:
Attiecībās ar puisi esmu 4 gadus, abiem 20. Pēdējo pusgadu dzīvojam kopā, pēdējos mēnešus viss tikai bruka un juka. Pirms dažām dienām beidzot izrunājāmies un viņš vēlas šķirties, jo jūtas jau kādu laiku ir pazudušas un viņš domā, ka mūsu attiecībās nekas vairs nevar mainīties, bet kā ar nazi nogriezt visu tomēr nevēlas, jo esmu tomēr viņa pirmā mīlestība un kaut ko viņš pret mani jutīšot vienmēr, kā arī nevēlas būt kretīns manās acīs, tāpēc izvākties uzreiz neliks, tikai mēneša beigās. Tā kā faktiski mēs jau izšķīrāmies. Bet jocīgākā daļa - kopš tās sarunas, mūsu attiecības ir tikai uzlabojušās - vairs neburkšķam viens uz otru kā agrāk, esam kļuvuši brīvāki, atklātāki, jautrāki, jaukāki un pat mīļāki, iejūtīgāki viens pret otru. Jāatzīst, ka vēl bija arī sekss... Ne reizi vien... Un, šķiet, daudz labāks, kā jebkad. :D
Vakar atkal saruna, jo viņš par to atkal ir daudz domājis un sajuties nedrošs par savu lēmumu. It kā skatoties uz mani un nesaprot, ko pats īsti vēlas. Pēc ilgiem laikiem komplimenti, ka es esmu tik skaista, seksīga u.c. (t) Bet tajā pašā laikā domā, ka viņa lēmums ir tas pareizais un ka laikam labāk būtu neatkāpties no tā... It kā ir izlēmis, bet nav pārliecināts.
Tad nu domāju - cik liela ir iespēja, ka viņš pārdomās? Jo pēdējās dienās esmu pārliecinājusies, ka manas jūtas pret viņu nav mainījušās - ļoti stipri mīlu viņu par spīti visam, kas piedzīvots (un nē, nav mani ne krāpis, ne sitis...), un viņš patiesībā ir reti labs cilvēks. Un izskatās, ka tās pārmaiņas attiecībās, pēc kurām mēs abi ilgojāmies, notiek tieši tagad, kad teorētiski esam it kā izšķīrušies. Katrā ziņā esmu cerību pilna un ar tendenci nepadoties, tomēr gribētos dzirdēt viedokli no malas. :)
09.02.2015 10:20 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Iespējams ka viņš tiešām officiāli izšķiroties ir dabūjis to brīvību kuru viņš grib, tāpēc ar attiecības ir uzlabojušās un vis ir labāk. Kamēr nav piesiets tikmēr ir labi.
Ir tādi cilvēk kuri itkā izšķīrušies pēc tam vel laimīgi gadiem dzīvo kopā un viss ir super, ir atkal tādi kas nomaina meiteni tiklīdz atrod citu vietā.
09.02.2015 16:15 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
Man pirmajās attiecībās bija līdzīgi. Arī no viņa puses bija iniciatīva izšķirties. Un sapratu, ka viņam tiešām vajadzēja tikai to brīvības sajūtu, jo citu meiteni viņš nemeklēja, bet gan uzturēja kontaktus ar mani visu laiku (zināja, ka mīlu un ka vēlos būt kopā, tāpēc arī sekss bija ļoti bieži).

Vēlāk gan mūsu starpā bija pavērsiens un atkal bijām kopā vēl kādus 2 gadus (tad sākām dzīvot kopā un pēc 2 mēnešu kopdzīves viņš man apnika - tas nekas, ka attiecības ilga 5 gadus).
09.02.2015 16:19 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Piekrītu Lollipop viedoklim.

Visticamāk jūs neesat gatavi kopdzīvei un uzsākāt to par agru. Pārāk jauni vēl esat, lai nopietni bīdītu attiecības pieaugušo cilvēku gultnē. Vajadzēju turpināt kā iepriekš - bez dzīvošanas kopā. Nu jau ir par vēlu... Krāmē koferus un gan jau vēl atradīsi citu mīlestību, kura būs gatava ciešākām saistībām.
09.02.2015 16:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Arī es piekrītu Lollipop viedoklim.
Ir tik maz pāru, kas 16 gados satiekās un arī nodzīvo ilgi, no manām paziņām nav neviena tāda, pat spēcīgas jūtas un gadiem ilgas attiecības pašķīda, jo Tavi pieminētie kašķi, sīkumi, ietiepšanās, burkšķēšana un neciešama kopdzīve to piebeidza, pārāk maza pieredze, neprasme veidot un noturēt attiecības, un otra nenovērtēšana. Kad pieaudz tad jau saproti kas ir jādara, kā labāk, cik svarīgi otram nenodarīt pāri, savaldīt savu raksturu, ja tajā ir kādi asumiņi, otru jāciena un jāmīl, nevis jānobeidz ar negatīvām emocijām, un to der mācēt abiem. :-|
Visdrīzāk šī īslaicīgais attiecību uzlabojums ir tāpēc, ka tik zaudējot sāc otru novērtēt, bet to vajag darīt vienmēr.
09.02.2015 17:00 |

Reitings 53
Iespējams ka viņš tiešām officiāli izšķiroties ir dabūjis to brīvību kuru viņš grib, tāpēc ar attiecības ir uzlabojušās un vis ir labāk.

Ja godīgi, tad man šķiet, ka šī šķiršanās pagaidām mums ir nākusi tikai par labu. :D Viņam kādu laiku turēts akmens novēlās no sirds, un viņš vairs neuzvedas riebīgi, jo vairs jau nav iemesla. Es esmu cilvēks - spogulis jeb ''kā pret mani, tā es pret tevi'', tāpēc arī es beidzot izturos pret viņu atbilstoši savām patiesajām jūtām. Bez tam, tā brīvības apziņa ir skārusi arī mani, jo pēkšņi esmu spējīga atļauties ko vairāk, labā nozīmē. Jo mana nespēja atbrīvoties dažādās situācijās arī mūsu attiecībām tikai kaitēja. Tāpēc jā - nav brīnums, ka attiecības uzlabojās!
Tagad vienkārši jāļauj visam ritēt savu gaitu un jāskatās, kā būs.
09.02.2015 17:00 |

Reitings 53
Vēlāk gan mūsu starpā bija pavērsiens un atkal bijām kopā vēl kādus 2 gadus (tad sākām dzīvot kopā un pēc 2 mēnešu kopdzīves viņš man apnika - tas nekas, ka attiecības ilga 5 gadus).

Interesanti. Kas tas bija par pavērsienu? Katrā ziņā, liki man aizdomāties... Vai arī viņš man nebūs jau apnicis :D Liekas, ka nē, bet nu kas zin...
09.02.2015 17:04 |

Reitings 53
Visdrīzāk šī īslaicīgais attiecību uzlabojums ir tāpēc, ka tik zaudējot sāc otru novērtēt, bet to vajag darīt vienmēr.

Ļoti iespējams. To es tiešām tagad esmu sapratusi tā pa īstam, jebkurā gadījumā būs vismaz mācība. :)
09.02.2015 17:06 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ir jāiemācas būt ar cilvēku kopā, bet arī spēt viņam sniegt to sajūtu ka viņš ir brīvs un nav būrītī iespundēts, ja tas izdodas, tad viņš nemaz ar negribēs mukt prom.
09.02.2015 17:06 |

Reitings 544
Reģ: 29.01.2009
youdontknow - tas pavērsiens bija tāds, ka man mājās valdīja īsts bardaks (es dzīvoju ar mammas brāli un viņa idiotisko draudzeni; iepriekš mājā dzīvoja mana omīte, kura nomira un ievācās tie) un es nevēlējos tur dzīvot. Tad nu ar draugu domājām visādus iespējamos variantus kā dzīvot kopā, kur pārvākties utt. Beigās gan es pārvācos uz Rīgu uz savu dzīvokli, dzīvot viena (pēc 2 gadiem draugs piebiedrojās).
09.02.2015 17:09 |

Reitings 53
Miss Joker, tev taisnība. Vispirms viņš ''spundēja'' mani, pēc tam - es viņu, tā nu visu laiku viens otru spundējām, spītējām... Tā vietā, lai beigtu spītēties un beidzot visu izrunātu, risinātu. Cik stulbi...
09.02.2015 17:20 |

Reitings 53
NINA_, man ir līdzīga situācija, arī mājās bija bardaks un neciešami apstākļi, tāpēc rāvos no turienes prom, cik vien spēju. Apzināties, ka būs jāatgriežas tur, arī ir grūti. Bet nu ko tur daudz, kas jādara, tas jādara, protams...
09.02.2015 17:21 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Secinājums viens - neesi savu vīrieti iepazinusi pa šiem 4 gadiem un esat bijuši kopā izdevīguma dēļ. Ja nemākat būt pieauguši, tad dzīvojat vien kopā ar vecākiem, nav ko tēlot pieaugušos. Nesaprotu jūs - kā otrs cilvēks pēkšņi var palikt neciešams, uzsākot kopdzīvi? Pirms tam nemanīji nekādas izmaiņas? Pametīs viņš tevi, kad atradīs labāku. Es tavā vietā to izdarītu pirmā. :D
09.02.2015 17:40 |

Reitings 53
Nebija tā, ka pēkšņi, vienā acumirklī, es pamanīju, kā tas notiek, centos runāt, bet viņš pats diezgan ilgi neatklāja patiesos savas uzvedības iemeslus. ;)
Ja nemākat būt pieauguši, tad dzīvojat vien kopā ar vecākiem, nav ko tēlot pieaugušos.

Tas izklausās tāpat kā ''kamēr peldēt neiemācīsies, ūdenī nelien'' ... :D
09.02.2015 20:09 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Žēl, ka izšķīries, veiksmi!
10.02.2015 09:44 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Attiecības tik viegli sačakarēt ....Piekrītu šim - kamēr dzīvo kopā , tikmēr jabūt kādam esi , un dzīvot , izbaudīt ,katrus labos mirkļus kopā ... Lai tad kad šķiras nav - neizdarīju to un to ,dod man iespēju ....Man paveicās kad manējais bija izskrējies , esam kopā ilgi , ilgi ....
10.02.2015 09:51 |

Reitings 53
Jā, attiecības sačakarēt tiešām ir viegli. Zinu, ka pārāk daudz kļūdas pieļautas gan attiecību sākumā, gan arī visu pārējo laiku, tāpēc tāds rezultāts... Pārāk jauni bijām, kad to visu sākām.
Šobrīd jūtos kā tajā dziesmā - ''I can't live with or without you'', jo ar prātu esmu sapratusi, ka bez viņa man tiešām būs labāk, bet no otras puses - pagaidām ir grūti iedomāties savu ikdienu bez viņa, jo viņš ir bijis man blakus pēdējos 4 gadus. Un ir arī tāda kā baiļu sajūta, jo viņš vienmēr ir bijis mans ''patvērums'' - ar viņu vienmēr esmu jutusies droši utml. Bet tagad, man ir bail, un ir grūti iedomāties, ka kādreiz spētu uzticēties kādam citam... Kaut arī ar prātu es apzinos, ka tam visam tikšu pāri, sajūtu līmenī tas šobrīd šķiet teju vai neiespējami. Bet tas viss laikam ir normāli. :)
11.02.2015 11:23 |

Reitings 388
Reģ: 13.01.2015
rutiina, tas arii viss. Taadeel kashkjeejaaties un piebesijaat viens otram. Tagad kaut kaadas parmainjas un uzreiz interesantaak paliek.
11.02.2015 11:26 |

10 gadi
Reitings 5579
Reģ: 23.11.2014
Te ir tā lieta, kam es neticu personīgi, ka pirmās attiecības var būt uz mūžu. Redzams, ka puisis vienkārši nav izskrējies izbaudījis jaunību, brīvību un tml, to pierāda tieši tas, ka pret tevi ir jūtas, ciena Tevi, nav īsti iemesla, lai šķirtos..
15.02.2015 14:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!