Kas man labāk piestāvētu?

Reitings 704
Reģ: 27.01.2015
Esmu tā 'laimīgā', kurai ķermenī ir izteikti gurni, kā arī dibens. Gan jau kāda teiks "Ak tu, laimīgā!" ,bet es gan neesmu sajūsmā. Bikses ir grūti atrast,lai jostas vieta neatkarātos. Par puišiem te nemaz nerunāsim,ka viņiem tieši šādas lietas patīk. To noliksim malā...

Mans jautājums ir tāds - kādi man svārki labāk piestāvētu:
brīvi krītošie
kā klasiskie mini svārki
vai kādi?

Mini pārāk izceļ pēcpusi, brīvi krītošie atkal vēl vairāk visu paplatina. Liekas,ka mans augums nav radīts svārkiem....:-/
08.02.2015 20:19 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Tev tiešām baigi vajag vilkt tos svārkus?
Vnk man arī figūra līdzīga tavējai, tāpēc svārkus nekad nevelku! Parasti velku kleitas, līdzīgas kā 1.lpp ielika K.
Svārki man virsū izskatās vnk drausmīgi, jo visu padara vēl platāku un lielāku! Ne īsie svārki der, ne garie... Varbūt zīmuļsvārki vēl būtu ok, bet man pašai vnk nepatīk kā izskatās... Ja nav vajadzības, svārkus nevelku! Bikses un kleitas gan patīk uzvilkt un tur es uzskatos ļoti labi! :)
09.02.2015 20:57 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
VIT@-vina vasaraa taa brauca ar mani uz Juurmalu-atceros veel ,ka bija taada loti maigos tonos.Es meginaasu atrast modeli-tas gan bija kaadu gadu atpakal...
09.02.2015 21:04 |

Reitings 899
Reģ: 10.09.2014
Emmanuelle, saprotu ko vēlies pateikt. Manā izpratnē un arī ikdienā zīds tomēr ir izejams materiāls, atskaitot krepes zīda blūzes ziemā un šifona zīda vasarā.
Un arī diez vai trikotāža un līdzīgie ko biju domājusi ir pielīdzināmi zīdam(t)
09.02.2015 21:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Piekriitu par trikotazu-to vina arii nevalkaa!
Nevaru uzreiz atrast kleitas modeli,bet bija loti simpaatika loti plaana ziida,kriitosa kleita-taada,iista vasaras!
09.02.2015 21:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits