Neveidojas attiecības

10 gadi
Reitings 21548
Reģ: 21.03.2014
Sveikas!
Tāda problēma, ka man līdz 35 gadu vecumam nav bijušas tādas īstas attiecības, vien pāris īslaicīgas aizraušanās.
Visu laiku uz to pārāk neiespringu, jo ir gana aktīva dzīve - visādi hobiji, ar ko aizņemts brīvais laiks, tā ka otras pusītes trūkumu tik ļoti neizjutu, vien reizēm par to iedomājos. Bet tagad.. laiks iet, bioloģiskais pulkstens tikšķ, radi draugi sāk rādīt ar pirkstu..

vai tiešām visām nav lemts dibināt ģimeni un atrast otru pusi? esmu pietiekoši simpātiska, izglītota, ja arī sanāk kur iepazīties ar kādu puisi, neviens netic, ka esmu viena.

lāstiem neticu, pirms pāris gadiem veselības problēmu dēļ biju pie dziednieka, bet tur gan nepieminēju šo problēmu, bet viņš teica, ka lāsti esot izdomājums.

es tiešām nesaprotu kāpēc tā ir.. :(
08.02.2015 19:15 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
Šīs diskusijas iespaidā atcerējos karstās debates ar vīru par deputāta Parādnieka ierosināto bezbērnu nodokli. Nedod dies izdomās vēl bezvīra/bezsievas nodokli, tad lielai daļai būs bankrots:-D
09.02.2015 09:30 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Lollipop, Paradnieks bus ritdien raidijuma Viens pret viens. Nepalaid garam:-D
09.02.2015 09:32 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
The...one es to viņa tizli glumo ģīmi nespēju skatīties. (e)
09.02.2015 09:47 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Man ari pret vinju nav simpatiju, bet gribu dzirdet un redzer kaa shamo izkjidaas.
09.02.2015 09:49 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Es arī uzskatu, ka attapties 35 gados ir neprāts.
Parasti vīriešus, kam līdz aptuveni šādam vecumam nav bijusi sieva vai nopietnas attiecības vairāku gadu garumā, es norakstu kā ģimenes būvēšanai nederīgus, gan jau ne bez iemesla ir vieni, lai cik feini, simpātiski, labi situēti..pieredze rāda, ka ir kkādi nopietni tarakāni galvā.

Bet Tev nekas jau vēl nav zaudēts!.. iesaku pamainīt vidi, kur uzturies, vai saviem draugiem jokojot teikt, lai iepazīstina ar brīviem draugiem, paziņām.. tieši tā, rīko kādu pasākumu, lai draugi paņem līdzi kādu brīvo vīrieti.. esi atvērta, smaidīga, neesi augstrātīga, bet romantiski noskaņota. Domāju, ka iespējas ir, tik pati nepamani. Varbūt pie psihologa pārrunāt šo problēmu.. varbūt tiešām nepamani sevī kādu iezīmi, kas atbaida vīriešus..?! Varbūt vairāk piestrādāt pie iekšējās pasaules sakārtošanas.
Galvenais tagad nenolaist rokas, nekrist depresijā, tas nekādā veidā nepalīdzēs!!!
09.02.2015 10:07 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2014
Ārprāts, nu cik var būt aprobežoti!

Feini un nefeini ir arī vīrieši! Mēs te esam tik dažādi uz šīs pasaules! Feinās vienmēr ir aizņemtas un kas ir otrā pusē- arī feinie? Taču runa neiet par to, ka tikai kādu vajag, bet par to, ka sieviete grib satikt savu "īsto", ar kuru veidot ģimeni!

Es ieteiktu vairot sevī sievišķību, tādejādi piesaistot vīrišķīgus un foršus vīriešus, neieciklējies uz kāda atrašanu, bet esi skaista, priecājies par savu skaistumu un apkārtējie to sajutīs!
Tev noteikti izdosies! :)
09.02.2015 10:37 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Galvenā ir čakru problēma....nepareizi savienotas čakras rada atgrūšanos, antisimpātiju.
Indijā jau sen ir tāda zinātne kā Tantra-bezkontakta sex =enerģijas apmaiņa pa čakrām...to apstiprina Reiki skola ,Cigun skola ,Maģija.....
Ir jasakārto čakras,tad mainās viss.
Par to http://www.astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/
Rakstiet izlabosim [email protected]:-D
09.02.2015 10:48 |

10 gadi
Reitings 591
Reģ: 29.01.2009
Latvijā uz vienu foršu vīrieti statistiski ir vismaz 2 sievietes. Gadiem ejot,statistika kļūst vēl bēdīgāka - vīrieši tie apprecēti.

Daudzās valstīs ir apgriezta statistika - sieviešu ir mazāk. A kur problēma kādu spāni vai itāli nocopēt. Vācijā arī statistika sievietes virzienā pozitīva.
Par dvieļugalvām nerunāšu. Tie man ir riebušies un riebsies mūžam un nevienai arī neiesaku ar tādiem pīties.

Jautājums - vai sieviete būs pietiekami atvērta kautko savā dzīvē mainīt , lai ietu pretī jaunajai laimei?
Lielākoties jau ir tā, ka tās vecmeitas neko negrib mainīt - ne pārcelties, ne citu darbu meklēt... un vīrieši to negrib jau nu ne tik.

Pazinu vienu vecmeitu, kas kautkā piespiežoties atrada galīgi nesmuku vīrieti, apprecējās un pēc pusgada laikam vairs nebija kopā, jo viņa vienkārši negribēja būt vecmeita, bet gribēja būt kautkad precējusies - tātad ne vecmeita, bet šķirtene.

Vot tādas atkāpes. Nolikt nevienu nevēlos, bet jā - gadiem ejot aug prasības un ja ir pierasts visu darīt vienatnē, ir grūti saplānoto laiku dalīt ar kādu..
09.02.2015 10:48 |

Reitings 430
Reģ: 21.06.2013
Adele4 tev vēstule.
09.02.2015 10:54 |

Reitings 134
Reģ: 25.05.2013
Tikko sākušās attiecības –romāns var negaidīti beigties dažu sīkumu dēļ.

Tikko sākušās attiecības –romāns var negaidīti beigties dažu sīkumu dēļ.,kurus iedomājamies kā rūpes un mīlestību,no kuras virieši baidās, kā no uguns.Parasti vīrieši pazūd no horizonta itkā nekas nebūtu bijis.Mums ir daudz jāzīlē,kāpēc tā ir noticis.
Pilnīgi iespējams ,katika pieļauta kāda sievišķīga kļūda.
№1. Sacensība ar vīrieti.
Visi vīriesi ir parliecināti,ka satiks pašu labāko sievieti.skaistu,gudru,saimniecisku...Bet ir viens bet-sievietei ir jābūt pārākai par citām,bet ne pārākai par vīrieti.
Tapēc sievietei nav jalielās ar saviem profesionāliem sasniegumiem,skriet ātrāk,domino spelējot visu laiku uzvarēt vīrieti
Ne novērtēs..Tā vietā sievietei labak ir teikt ,ka vina lepojās ar vīrieša sasniegumiem.Citādi vīrietis jutīsies pelēks,nevarīgs,radīsies aizdomas ,ka gimenē viņš būs zem sievas tupeles.
Ko viņš nekad negribēs.
№2. Domāt ,ka viss ir jau izlemts.
Jūs varat cik vien gribat domāt, kā pavadīsiet medus mēnesi,kādiem ir jabūt gredzeniem,cik cilvēkus uzaicināsiet uz kāzām.Viss tas ir jadara nevis skaļi ,bet domās,lai nenobiedētu nākamo vīru.Jo vīrietim ir jāatstāj atkāpšanās ceļš.Tas nenozīmē ,ka viņš to izmantos.Bet atkāpšanās ceļš morāli stabilizē vīrieti.Dzīvoklī, drēbju skapī atstājiet vietu arī priekš vīrieša lietām.Vīrieši necieš ,ka kāds lien viņa teritorijā.Neļaujiet saviem radiniekiem uzbāzties ,itkā jau esat vīrs un sieva.
№3. Atcerēties pagātnes notikumus.
Vīriešiem nepatīk ,ja viņus salīdzina ar citiem.Vēl jo vairāk ,ja sākat slavēt iepriekšējo.
Turiet muti ciet.Vīrietim vajag uzslavu ,ka viņš ir vislabākais.
Nav jāpierāda, ka visas iepriekšējās sievietes ir bijušas sliktākas.Drīzāk virietis pats secinās,ka viņu uzskata par neveiksminieku.
№4. Regulāri jautāt ‘’vai tu mani mīli’’
Skaidrs,ka patīkami ir dzirdēt šos vārdus,lai justos parliecinoši.Bet vīrietis var secināt ,ka Jums ir skleroze,Jūs šaubāties par savām jūtām, Jums vairs nav par ko parunāt.Tā Jūs ieliekat šaubas vīrieša dvēselē.Rezultāts –ka, agri vai vēlu ,arī viņš sāks šaubīties par izdarīto izvēli.Un Jums tas noteikti nepatiks.
№5. Publiski izrādīties
Vīriešiem tas noteikti nepatiks.Nevienam nepatīk būt par muzeja eksponātu,uz kura karājās uzraksts ‘’ar rokām neaiztikt’’.
Vīrieši ir mednieki. ,nevis trofeja
№6. Plānot notikumus agrāk
‘’Šodien iesim tur, rīt-citur, parīt pie vecākiem...’’-domājiet ,ka vīrietim patīk,ka Jūs regulējat viņa dzīvi, vīrietim nepatīk būt par marioneti sievietes rokās.
№7. Komandēt.
Necenšaties vīrieti pārmācīt atteikties no sliktiem ieradumiem pavēles formā.Pārtaisīt pieaugušu vīrieti ir bezcerīga nodarbošanās.Var zaudēt daudz laika,bet rezultāta nebūs.
Labāk ir to teikt vēlējuma formā –‘’man būtu patīkami ,ja tu pārtrauktu ....
№8. Kontrolēt katru vīrieša soli.
SMS,telefona sarunu pārbaude, naudas maka revīzija,..vīrietis nav sunītis ,kuru izved pastaigāties ar īso telefona zvana palīdzību.
№9. Demonstrēt savu egoismu veikalā.
Nedemonstrēsim ‘’ prece-nauda-prece’ ’pie dārgu zīmolu stendiem.
№10. Pārāk bieži lietojam vārdu ‘’mēs’’.
Tas labi noder sarunā ar māti, zīdaini gadu vecu, tāpēc ka mazulis ir pilnīgi atkarīgs no mātes.
Vīrieti visvairāk uztrauc ;;brīvības,neatkarības’’ zaudēšāna.Ja tas ta notiek, konflikts ir garantēts.
http://www.astral-temple.com/lv/discussion/pieburt-virieti-sievieti/12/
Rakstiet [email protected]:-D
09.02.2015 10:55 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Ir zināmi cilvēki ar līdzīgām problēmām, vienmēr viņiem cenšos ieteikt -
Mēs savai dzīvei piesaistām cilvēkus, notikumus, lietas, dzīves stilu paši ar savu domāšanu.

Jo Tu vairāk par ko sūdzies, domā, analizē, kāpēc tā, negatīvi sevi pozicionē – jo vairāk to saņem. Turklāt, jo spilgtākas un spēcīgākas viņa/as jūtas – jo straujāk viss viņa/as dzīvē notiek! Mēs esam kā magnēti. Līdzīgs pievelk līdzīgu. Kurš daudz runā par slimībām – tam tās ir. Bet, kurš daudz runās par uzplaukumu – tas dzīvo labklājībā.

Jo, kā ikkatram no mums ir tikai divu emociju veidi: labas un sliktas. Piemēram, labās emocijas ir mīlestība, prieks, smiekli, jautrība, cerība, laime, optimisms utt. Bet sliktās, lai kā tās nosauc (vainas apziņa, agresija, greizsirdība, skopums, aizvainojums, atriebība, uztraukums, garlaicība, pesimisms utt.) – tā mums ir zīme, indikators, lai mēs beidzam par to domāt, jo sirdī mēs taču vienmēr vēlamies priekš sevis kaut ko labu. Jo labāk jūs jūtaties, jo esat tuvāk tam, lai jūsu labie sapņi piepildās. Jo sliktāk jūtaties – jo esat no tā tālāk.

Tāpēc Adele4, centies būt vairāk dzīves priecīga, vairāk veltīt laiku sev, šoreiz ne sportam tik daudz, jo tas ir veids, kas papildina, kad jau dzīvē viss ir.Šajā gadījumā tas attālina Tevi no savām primārajām, lietām.Jo man draugi arī pazīstami, kuriem grūti tieši Tava vecuma gados, bet nodarbojas aktīvi ar sportu un par savu dzīves attiecībām īpaši nedomā.
Novēlu veiksmi!
09.02.2015 12:21 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tu laikam visu so laiku esi ta skrejusi, ka nav bijis laika apstaties. Tagad, kad esi nomierinajusies- esi attapusies viena. Vnk, iespejams, pati ari esi radijusi par sevi iespaidu,'ka tev nevienu nevajag un ka visu vari pati. Atlaujies sev palidzet viriesiem. Tagad tiesam ka reiz ir tas bridis, kad varesi sastapt kadu mlabu skirusos virieri,'ja vien tu esi gatava, ka vinam, visticamakais, bus vismaz viens berns.
Un,'jo vairak tu tagad meklesi, jo mazaka iespeja tev ar kadu iepazities. Viriesi tapat ka sievietes pa gabalu jut izmisusu pretrejo dzimumu, bet neskrien ari tada riteni ka ieprieks.
Nezinu,'ko tev ieteikt. Ja godigi, viens no variantiem ari ir iepazities interneta. Protams, tur bus gars atsijasanas process, bet daudzi man zinami cilveki ta iepazinusies gan 20±, gados,'gan ±40 gados.
Apmekle kadu koncertu, teatri. Ari ta var iepazities. Aizej kkur viena arpus majas kada kafene, restorana paest. Nu ja neiepazisies,'tad vismaz atbrivosi pratu.
09.02.2015 14:03 |

Reitings 942
Reģ: 04.11.2014
Tu vispār pati vēlies sev attiecības vai gribi tādas tikai tāpēc, lai citi par tevi nez ko nepadomātu? Ja pēdējais variants, tad atceries, ka tev nekas nav jādara citiem par prieku. Veido ģimeni tikai tad, ja tu pati tādu vēlies.
09.02.2015 14:59 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
The..one - vaukšķi tālāk un čīksti šeit, ko nedzēsies pavisam ārā, bet atgriezies? YOLO. :D
09.02.2015 16:20 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Un beidz man vienreiz piekasīties, atšujies, mļe.
09.02.2015 16:20 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Pilniigi aptrakushas te dazhas padomju laika domaashanas paliekas.

Apgredzenoshanaas un apbeernoshanaas laimi negarantee. Nodziivojiet dziivi un tad te gaudojiet un akmenjus metiet autores laucinjaa. Interneta vide patieshaam pilna ar kraaptos un nelaimiigos sievu teemaam, liidz nelabumam pilna, vienmeer atverot kaadu portaalu priekshaa kaads zheelabu staasts. Paraadiet man tos paarus, kuri liidz zelta kaazaam ir nodziivojushi bez roku palaishanas, moraalas vardarbiibas vai kaada saansolja??? Cik taadu ir? Luuk, juusu absoluutaa laime.

Vai autore tieshaam sevi iedomaajas kaa sievu un maati? Nez vai. Ja taa veelme buutu tik traka, buutu nograabts kaiminju Janka un sadzemdeeti kaa minimums paaris beernelji. Gribeet ko labaaku nav greeks. Attieciibas var atnaakt jebkuraa vecumaa, jaa, var neatnaakt arii nekad, bet dziivee ir arii citas lietas bez zupas katla vaariishanas un kneevelju pakaljas slauciishanas, tikai jaamaak taa saskatiit un jaabeidz sevi nostaadiit cieteejas lomaa ar izmisushu "mekleetaajas" skatienu. Kaa arii vismazaak jau buutu jaaklausaas viedos caaljumaashu kluksteeshana.
10.02.2015 09:32 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
+ Die, labāk būt līdz 35 gadu vecumam vienai, nebūt ne vientuļai, nekā nelaimīgu attiecību nomocītai, nogurušai, izsmeltai un pesimistiskai ar pāris bērniem kur notiek cīņa par alimentiem. Visdrīzāk tas man vairāk liecina par vājumu un neveiksmi, kad sievietei līdz 35 gadu vecumam ir dzīvojusi ar cūku, kas pazemojis, nicinājis, dzēris un dauzījis.
Gan jau paveiksies ar otru cilvēku, mana priekšniece pēc 30 iepazinās ar savu vīru, cik redzu ļoti labs, gādīgs un mīlošs vīrs, skaisti bērniņi, un viss tiešām ļoti labi :-)
10.02.2015 09:44 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Buut "vecmeitai" nav kauns. Kauns ir buut aprobezhotam shablonos domaajosham cilveekam un veel neizlaist izdeviibu iebakstiit tam!
Autore, dziivo savu dziivi maksimaalo pilnveertiigi peec savaam iespeejaam, ja buus lemts izveidot gimeni, tad buus, ja nee-veel buus naakamaa dziive!:-D;-)

Bet dazhiem ieteiktu iznemt savas smadzenes no kastes!
10.02.2015 13:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits