es pieļauju, ka viss kopā.. Vecmeita = sieviete, kurai nav nopietnu attiecību, nav bijis vīra, nav bijis ģimenes (tādas, kas ir vīrietis+sieviete, nevis sieviete + mamma, tētis), kā arī tas viss ir tad, kad sievietei reproduktīvais vecums ir jau otrajā pusē..
aiz muguras tādas kā tu sauc par vecmeitām
Nu lai sauc. Pirmkart, tur neko nepadarīsi, otrkārt, grabt ciet pirmo, kas puslīdz ir ar mieru, lai tikai nekā nesauktu, ir idiotisms.Te redzx pat neviens kanti nesit, nav ko grābt:D
jā, par to dzīvošanu laimīgi piekrītu... ja palasa forumus, tad 100001 problema ir tām, kam ir attiecības un bērni. reti redz tādus topikus kā manējais par to, ka esmu vienaJa cilvēki gadiem dzīvo ģimenē loģiski ka būs arī kāda problēma. Tev to nesaprast, tu tik ilgi esi viena. Un tādām kā tu sūdzēties un ņuadēt pat forumos ir kauns.:-P
tad jebkura sieviete l'diz brīdim kamēr apprecas un rada bērnus ir vecmeita, tavuprāt,ja?
Feina vai ne feina, tas nemaina faktu, ka viņa labprāt iepazītos. Un arī pēdc vispārējiem standartiem ne visai feinam dāmām bieži sanāk atrast vīriešus, kuru tarakāniem patīk viņējie.Nu varbūt viņā ir kāda rozīne kas pārējo atsver.
Viss, sākt iepirkt kaķus ?
man ir interesantākas lietas ko darīt kā citu dzīves analizēt un nolikt.protams. Sapņot par vīru, kura tev nav un nebūs.:-P
aņemsim par piemēru Maiju Silovu. Viņai tūlīt 30 gadi. Nav nopietnu attiecību, nav vīra, nav bērnu. Vecmeita, pēc jūsu standartiem. Bet tik skaista, gudra, veiksmīga, bagāta un tā varētu saukt vēl un vēl.Laikam kaut kāda blondīne kā atceros. Nu nav bŗīnusm ka tāda dura ir vecmeita. Tikai mans viedoklis :-P