Pārdomas-attiecības

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Sveikas... aizdomājos par savām attiecībām ar puisi un nu lauzu galvu, vai ir jēga turpināt būt kopā, ja reiz tā jūtos. Esam kopā apm.3,5 gadus, bet laiku pa laikam man uznāk domas par to, vai mūs šobrīd vairs nesaista tikai pieradums..ir brīži, kad skatos un viņu ar tām pašām rozā brillēm, kas bija sākumā, bet ir brīži, kad sirds tik ļoti sāp, jo nesaņemu praktiski nekādus uzmanības apliecinājumus no viņas. Vai tiešām esmu tik nenormāla, ka vēlos, lai man laiku pa laikam uzdāvina ziedus, pasaka kādu mīļu vārdu? Pagājušajā nedēļā tiku pie jauna darba un viņš pat neapsveica un neidomājās, ka varētu kkā atzīmēt..nopirku pati sev puķes un vīnu, jo zināju, ka viņš par to pat neiedomāsies. Zinu, ka viņš nav no romantiskākajiem, bet kā cilvēks var vnk ignorēt otra vēlmes, ja cilvēks to ir neskaitāmas reizes teicis, par to ir bijuši pat strīdi un 1x pat gandrīz izšķīrāmies, jo es sadomājos, ka gan jau būs kāds, kas spēs mani novērtēt (uzskatu sevi par labu draudzeni - es katru vakaru taisu ēst, katru dienu/nedēļu tīru māju, mazgāju drēbes, strādāju pilnu slodzi un mācos pilna laika studijas, rūpējos par noskaņu mājās, arī gultā viss ok, bieži izdomāju mazus pārsteigumiņus u.t.t.).

..Tāpat arī ikdienā. Viņš nekur ar mani negrib iet, lai arī pirms mūsu attiecībām bija ballētājs un viņam ļoti svarīgi bija draugi un viņš 5dienās nevarēja nosēdēt mājās, bija obligāti jāiet kaut vai hoķi skatīties, pasēdēt kādā kafejnīcā (tagad ir zaudējis kontaktu ar visiem, es neliku - tā bija paša izvēle). Esmu pat viņam prasījusi, vai viņam ir kauns ar mani iet kkur, bet viņš attaisnojas ar to, ka jātaupa nauda (viņš nepelna slikti, agrāk būdams students samenedžēja izdevumus tā, lai sanāktu gan ēšanai, gan atpūtai, tagad pēkšņi visur viss esot baigi dārgs). Šobrīd attiecībās ir rutīna, jo, lai vai kā es censtos pie tām strādāt, viņam ir uzskats, ka, ja mīl, tad attiecībās viss ir ok un ko tur iespringt par sīkumiem.

Nezinu, varbūt kādai ir līdzīga situācija un var palīdzēt ar padomu?..sorry par garo tekstu.
08.02.2015 18:50 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
No otras puses, ja viņam jau tagad tiek rūpes, viss vienmēr tiek nolikts priekšā gatavs u.t.t., tad kāpēc bildināt un tērēt naudu?... labi iekārtojies

Tev liekas, ka tāda tipa vīrietim kaut kas būs mainījies? Tad tu būsi viņa un vispār vairs viņam censties nevajadzēs.
08.02.2015 19:17 |

Reitings 797
57days, uz palīdzēšanu viņš ir nasks, par to es nebaidos.. zinu, ka būtu labs tētis bērniem. Man nav iebildumu darīt mājas darbus, man pat tā ir sava veida meditācija..vnk sāp tas, ka to nenovērtē, nepasaka paldies un nevar laiku pa laikam puķes nopirkt vai aizvest vakariņās.
08.02.2015 19:17 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
57days, uz palīdzēšanu viņš ir nasks, par to es nebaidos.. zinu, ka būtu labs tētis bērniem. Man nav iebildumu darīt mājas darbus, man pat tā ir sava veida meditācija..vnk sāp tas, ka to nenovērtē, nepasaka paldies un nevar laiku pa laikam puķes nopirkt vai aizvest vakariņās.
izmantota upura filozofija. Tev ir mazvērtības kompleksi? Varbū doma ka citu nedabusi?
08.02.2015 19:19 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Labi, ka nasks :)

tev ir trīs varianti

a) samierināties un cerēt, ka tas partrauks sāpēt
b) nesamierinaties un zagēt viņu, cerība, ka viņs mainīsies
c) iet prom un meklēt "puķaināku"
08.02.2015 19:21 |

Reitings 797
Kubiete, iepriekš attiecībās ir gājis raibi. Esmu samērā greizsirdīga un neiecietīga, tāpēc ar mani sadzīvot nav viegli. Varbūt šie kompleksi arī ir pie vainas, kāpēc šobrīd ir mazliet bail, ka palikšu viena līdz mūža beigās, ja nesamierināšos..jo romantikas un uzmanības trūkums nav jau arī mirstamā kaite.. :'-(
08.02.2015 19:24 |

Reitings 27552
Mīnusi ir katram! Izrunajies, un nemaksa maksajumus. T aari pas aki vai nu lai dara pusi pats, vai neko nedairi vispar ja jamaksaa.
08.02.2015 19:29 |

Reitings 243
Reģ: 06.11.2014
Pēc pāris gadiem meditācija (mājas darbu darīšana) būs Tavā pārziņā un nedod Dies` kļūs Tev par otru (`bezmaksas`) darbu. Tas viss ar laiku apnīk, it īpaši, ja nejūti no otra pateicību un rūpes pretī. Dabūsi meklēt savu sievišķību kur nu pagadās, jo pie sliktākā varianta būsi darba jājamzirdziņš. Un ja vēl bēbis... Novērtē, domā līdzi, pavēro savu vīrieti!
Es gan ļoti ceru, ka jūsu attiecībās ir lūzums punkts, kurš pats atrisināsies.
Zem katra 57days vārda apakšā parakstos, iesaku ieklausīties.
08.02.2015 19:30 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
jo romantikas un uzmanības trūkums nav jau arī mirstamā kaite..

Ilgāk stiepsi gumiju, vairāk šķitīs, ka tomēr ir mirstamā kaite, jo, kā te jau teica, uzmanību izrādīs kāds cits, un tu izkusīsi. ;)
08.02.2015 19:31 |

Reitings 27552
Pēc pāris gadiem meditācija (mājas darbu darīšana) būs Tavā pārziņā un nedod Dies` kļūs Tev par otru (`bezmaksas`) darbu
Tas jau ir tagad noticis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08.02.2015 19:34 |

Reitings 27552
Pamēģini sarunat ka pusi mājss pienakumu apdara vīņš, un ari mazgā, gludin aveļu un gatavo. Ja strada pilnu slodzi un maksa pusi tev ienai nav oatrs darbs maja jauznemas.
08.02.2015 19:46 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Pēc komentāriem un visa apraksta liekas, ka tikko izgāju līdzīgas izjūtas.
Bet manas attiecības tomēr sāka uzlaboties. Kaut arī tās lietas kas man viņa raksturā riebjas, nav mainījušās un iespējams, tāpat kā viņa tēvam - mainīsies tik ap gadiem 60 :D

Puķes es viņu iemācīju pirkt jau senāk. Tagad viņš pērk uz visiem svētkiem, "pus-svētkiem", tad kad nejauki ir uzvedies vai kādu retu reizi arī tāpat.

Otra lieta - lai gan mums nav perfekti kārtīgs dzīvoklis, bet arī to vidusmēra kārtību un tīrību prasa spēkus uzturēt. Tas viss bija uz mani kādus pāris gadus. Tad es vienkārši vienā jaukā dienā beidzu tīrīt! Bija pāris vai daži mēneši kad bija pabriesmīgi :D Bet rezultāts bija tā vērts - tagad māju tīram uz pusēm, es iesaistos varbūt tikai 10% vairāk.

Karoč, es uzskatu, ka 3,5g (tikpat ilgi esam kopā arī mēs) ir spēcīgs lūzuma punkts. Es nesaku, ka esam pārvarējuši to lūzuma punktu, bet cerība uz to man ir parādījusies. Jo es vienkārši sapratu, ka pati pie ļoti daudz kā esmu vainīga. Tavā gadījumā saprotu, ka tev sevī neko uzlabot nevajag, tāpēc varbūt ja pati mainīsies, ar to vien nepietiks..

Manuprāt, galvenais ir kopīgas intereses un apņēmība strādāt pie attiecībām. Jums tādas ir?
08.02.2015 19:48 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Es šādi pēc 4 gadu attiecībām izšķīros-cilvēks vnk vienā jaukā dienā izmainīja savu attieksmi pret mani par 180 grādiem- iet viņš nekur negrib,jo divatā vairs neesot tas,ne uz klubiņu padejot,ne uz kafejnīcu pasēdēt; sekss samazinājās līdz pašam minimumam,visu laiku esot noguris,vispār ir vecs un nevarīgs (33), gulēt gāja kopā ar dēlu 21.00. Ā,un arī bija palicis baigais taupītājs. Un arī viņa plāni par kāzām vnk izkūpēja. Kāpēc tā,paskaidrot nevar. Bija tāda sajūta,ka vecis vienlaikus ir un nav. Loģiski,ka uz visa tā fona sākās strīdi un radās aizdomas par citu sievieti,kas ievilka vēl dziļākā bedrē visu. Tad vienā jaukā dienā viņš paziņo,ka viņam jāpadzīvo vienam. Un tā ar galiem. Savas aizdomas neesmu apstiprinājusi vēl līdz šodienai,jo cilvēks vnk negrib izrunāties,saka,ka viņam nekas nav jāpaskaidro.

Tā kā,ja tavs ir no runātājiem,tad varbūt mēģiniet izrunāt visas problēmas. Grūti ir tad,kad cilvēks atsakās vispār jebko teikt,iemeslu viņa aiziešanai vēl aizvien nezinu. Un domāju,vai tas ir labi, vai slikti,ka beidzās attiecības ar šāda tipa cilvēku.
08.02.2015 20:04 |

Reitings 797
Nav viņš no runātājiem :-( un negrib viņš strādāt pie attiecībām ... :'-( tāpēc jau arī viņam esmu teikusi, ka varbūt nemaz nemīl mani tik ļoti, ja reiz jav gatavs censties, lai es justos labi...ja mīl, tad dara visu, lai otrs būtu maksimāli laimīgs, jeb es maldos?
08.02.2015 20:08 |

Reitings 3548
Reģ: 19.04.2013
..ja mīl, tad dara visu, lai otrs būtu maksimāli laimīgs, jeb es maldos?

Diemžēl nemaldies.
08.02.2015 20:14 |

Reitings 1109
Reģ: 17.10.2009
Nu bet ne jau tad, ja otrs tikai pieprasa un pieprasa. Tas jau ir egoisms, ne mīlestība un tas, kurš tā teikt ir gatavs darīt visu, lai otrs būtu laimīgs, ir pilnīgs muļķis. (t)
Es neesmu no super romantiskajām, bet tu man arī neliktos vairs nekas īpašs, ja visu laiku visu pasniegtu kā uz paplātes. Vairāk asociētos ar mammu. :-/
08.02.2015 20:22 |

Reitings 431
Reģ: 17.03.2013
Saprotu tevi, man bija līdzīga situācija... Mans ieteikums būtu sākumā izrunāties, pateikt, ka tevi sāpina ''aukstums'' no viņa puses, ka gribi aiziet kaut kur divatā izklaidēties. Pēc šīs sarunas jau skaties pati, atkarībā no drauga attieksmes sapratīsi vai attiecībām ir nākotne.
08.02.2015 20:26 |

Reitings 680
Mans vispār nemāk runāt. Man tā bija/ir problēma. Ko es darīju? vienkārši vienu dienu uzsprāgu, izraudāju visu, un kādu 1,5h gruzīju viņu sakot visu ko domāju,viņš tikai klausījās. Kā par brīnumu, tiešām palīdzēja! Vismaz padalīties ar savām izjūtām un negaidīt, ka otrs psihologa līmenī mācēs runāt.

Nu nē, viss nav tik prasti attiecībās, ka ja mīl tad dara visu lai būtu laimīgs.

Jā, un iespējams, esi kļuvusi viņam par mammu.

Bet sadzīves lietas, ja tiek darītas kopā - satuvina un var kļūt par jauku rituālu nevis "mamma atkal strādā virtuvē".
08.02.2015 20:26 |

Reitings 680
B.S. - varbūt tu ar savu uzvedību vari radīt viņā vēlmi strādāt pie attiecībām? Neapzināti, bez "pasūtījuma".
08.02.2015 20:28 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Nu man mats matā bija tāpat,kā tu savā pēdējā komentārā teici. Es arī jau pusgadu nejutos laimīga. Kad viņam to pateicu, viņš atbildēja,ka redzot to. Bet vienlaikus teica,ka viņš mainīties negribot,viņam ar sevi ir labi,ka jāmainās tikai man. Jā,protams,ka nevar visu laiku tikai pieprasīt. Bet,ja no tevis tikai ņem un ņem,tad tas kļūst par apgrūtinājumu. Un tad minimālākais,ko var izdarīt,ir parunāt. Bet kā parunāsi ar cilvēku,kurš uzskata,ka viss ir labi vai kurš uzskata,ka viņam nekas nav jāpaskaidro. Kā pret sienu.
08.02.2015 20:28 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Nu nē, viss nav tik prasti attiecībās, ka ja mīl tad dara visu lai būtu laimīgs.

+++
08.02.2015 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits