sveikas! gribētu dzirdēt atsauksmes par to aizdomīgā vietā austrumu restorānu :-D
nu tik tiešām, katru reizi, kad braucu garām, pārņem interese vai tur vispār kāds iet? jau meklēju cosmo meklētājā, bet tur tās diskusijas senas, kā arī cenas viņu mājaslapā skatījos, bet nesaprotu par cik lielu porciju tas ir un vai vispār garšīgi tie sushi un citi piedāvājumi? :-)
man patīk :) ļoti garšīgas nūdeles ar dārzeņiem un pārējiem labumiem un milziga porcija. suši tur ir diezgan vienkārši, bet tā ir lieliska vieta, kur aiziet. restorāns kā restorāns - vijolnieki apkārt nestaigā, bet uz randiņu var aiziet ;) es ieteiktu ņemt nūdeles + otro ;)
Nav nekas ūberfantastisks, bet ir garšīgi, garšīgāk, nekā šķistu, paskatoties uz cenas/porcijas attiecību. Pieņemu, ka cenu nosaka arī atrašanās vieta un ir dzirdēts, ka saimnieki paši arī tur šiverējas.
Katrā ziņā, iesaku.
Neesmu tur bijusi kādu laiku, bet arī ļoti patika un iesaku! Nedomāju, ka tur kaut kas būtu uz slikto pusi mainījies :) Porcijas man bija pa prātam un viss garšoja :)