Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ūdens aerobika

Reitings 152
Reģ: 29.01.2009
Sveikas, dāmas!
Nevaru izvēlēties starp diviem variantiem, kur iet uz ūdens aerobiku -
1. MyFitness baseins Radisson blu
vai
2. Olimpiskais sporta centrs.

Vai kāda ir bijusi vienā vai otrā, un kādas ir atsauksmes?

Nojaušu, ka OC baseins ir lielāks, dziļāks un nodarbības varētu būt kvalitatīvākas, bet varbūt maldos.. vienkārši cenu atšķirības tā liek domāt, lai gan, protams, tas ne vienmēr ir rādītājs.
OC ūdensaerobika 4x mēnesī 35eur, savukārt MyFitness Radisonā pilna laika abonements 55eur, kur ir iekļauts neierobežots apmeklējumu skaits gan baseinā, gan trenažieru zālē un parastajās grupu nodarbībās.

Priecāšos par kādu padomu, jo gluži vienkārši nevaru izlemt.
Paldies :-)
07.02.2015 15:20 |

Reitings 152
8-)
07.02.2015 15:20 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Esmu gaajusi uz abiem, bet tomeer biju par labu MyFitness, jo tuvaak maajaam, kas man bija liels, liels, liels pluss.

Kursh Tev tuvaak majam?
07.02.2015 15:22 |

Reitings 152
Man abi sanāk diezgan izdevīgi :)

Bet tas baseins MyFitnes'ā nav baigi mazs, vai arī pārbāzts? Kā ar nodarbību kvalitāti? Un sauna taču arī ir, vai ne? Tev abi vienlīdz labi patika? :)

It kā, ja jau īpaši nav atšķirības, tad sanāk vienkārši pārmaksāt, ejot OC.
07.02.2015 15:26 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Bet tas baseins MyFitnes'ā nav baigi mazs, vai arī pārbāzts? Kā ar nodarbību kvalitāti? Un sauna taču arī ir, vai ne? Tev abi vienlīdz labi patika?

nu OC ir lielais "istais" peldbaseins, My Fitnessaa, mazins, nav glushi piebasts, bet rindas uz nodarbibaam ir gan, vienmer pierakstijos ljooooti laiciigi. Jaa, pec treninja vienmer gaaju saunaa. Patika, ka ar to abon. vareju iet paspelet ar draudzeni skvoshu, Bolero un apmekleet citus klubus. Tajas dienas, kad negaju uz udens nodarbiibaam, gaaju uz jogu.
07.02.2015 15:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits