Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

redzēt sevi no malas

Reitings 339
Reģ: 04.08.2013
Sveiki visām šajā ne tik skaistajā sestdienas rītā! :)

Sanāca atkal piedomāt pie tā, cik ļoti intraverts cilvēks es esmu un cik ļoti man dažreiz kaitina cilvēki man apkārt. :D

Tad nu vēlējos pajautāt, vai Jūs kādreiz esat domājušas par to, vai tas kā citi cilvēki jūs redz no malas, atbilst tam, kā Jūs sevi pozicionējat sabiedrībā, vai kā Jūs gribētu to darīt?
un kā būtu redzēt sevi no malas un satikt sevi, vai kaut kādā veidā mainītos priekšstats par savu personību?

:)
07.02.2015 13:56 |

Reitings 36
Reģ: 03.01.2015
Tas ir neizbeegami, ka muus no malas redz citaadi kaa mees sevi, turklaat dazhaadi cilveeki arii muus dazhaadi redz. Nav visiem tas iespaids vienaads. Domaaju, ja mees sevi redzeetu no malas, mums arii par sevi buutu citaads iespaids nekaa tagad, jo no malas redz tikai tieshaam pateikto, izpausto, izdariito. Ieksheejaas norises darbiibu kontekstu var diezgan daudz izmainiit.

Es vairaak skatos uz citiem, kaa vini man izskataas, un tos, kas patiik, censhos siikumos atdarinaat. Piemeeram, pasmieties par savu neveikliibu, nesaspringt par siikumiem u.tml. Par to, kaa mani redz citi, domaaju tikai vienaa aspektaa - vai mana kompaanija ir patiikama, jo reizeem nevilshus sanaak buut paaraak veesai.
07.02.2015 14:11 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Nav jau tāda objektīvā "no malas", mēs tomēr esam kultūras produkti, tāpat kā dažādās "malas" :-D Bet satiekot citus cilvēkus, var just ar kādām acīm viņi uz tevi skatās un ko viņi tevī redz. Man ļoti patīk kā mani redz mans mīļotais vīrietis un es caur viņa mīlestību sevī mīlu vairāk un pieņemu labāk visā savā pilnībā un nepilnībā. Tajā pat laikā ir cilvēki, kuriem ir attiecības ar kādu, kas viņus pazemo un kritizē un tas neglābjami iespaido to kādi viņi jūtas paši par sevi.
Pozicionē sevi? Vismaz manā gadījumā es esmu es pati, par skaistāku un gudrāku izlikties īpaši nemēdzu un sīki sociāli faux pas mani neuztrauc. Esmu dzirdējusi, ka tas viens no "vecuma pēc 30 " bonusiem :-D
07.02.2015 14:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits