Mājas čības

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Kur esat pirkušas un kadas čības? Mana problēma ir tada, nopērku čības, sākumā ir mīkstas, pēc tam ātri paliek nemīkstas, tādas plakanas un pats galvenais kas man visā nepatīk ir tas , ka velkot bez zeķēm, ātri čībās parādās nepatīkams aromāts, vai nav tadas čības kur neparādās slikts aromats un kājas tajas nesvīst un nav kājām par karstu?
07.02.2015 11:10 |

Reitings 3533
Reģ: 27.01.2014
may, tās, kas bildē pirku PRIMARK (UK), pa 6£, pašas vecākās mīkstās čībiņas pirku seppalā. Tiesa, čībiņas "uz pliku" kāju nevelku, vienmēr kājās ir zeķītes un tad tik čībiņas.
07.02.2015 13:00 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man tādas pašas čības kā Ray, pirktas šur un tur, pēdējās, laikam Lindex-ā. Valkāju ar mazo kokvilnas zeķīti un ik pa laikam (aptuveni reizi 2 mēnešos, tad ja regulāri valkāju) iemetu veļasmašīnā. Tā kā viņām ir laba zole, tad bija krietni aktuālākas, kad vēl mēdzu pīpēt un dzīvoju puspagraba dzīvoklī ar aukstām betona grīdām. Kopš vairs nepīpēju, uzvelku krietni retāk. Vēl mēdzu valkāt dažādas pašas tamborētas balerīnčībiņas. Vēl ir vienas h&m pirktas balerīnkurpītes, kuras laukā vilkt neriskētu, bet velku, tad, kad nāk kādi ciemiņi un man mugurā ir kleita, kā arī ņemu līdzi ceļojumos kā čības ar ko viesnīcās brokastīs iet.
Iesaku tās zābakčības pamēģināt, jo ja nu kas un tomēr bišķi sasmird, tad veļasmašīnā var droši izmazgāt ;-)
07.02.2015 14:01 |

Reitings 38
Reģ: 05.02.2015
Nevelkāju vispār. Pārsvarā staigāju basām kājām vai zeķēs. Agrāk es valkāju mājas čības, tādas siltas -ar vilniņu. Bet nekad nav bijuši nekādi aromāti. Pārstāju nēsāt jo tomēr patīk basām kājām pa mājām.:-)
07.02.2015 15:46 |

Reitings 2258
plikas kājas, ja silti, zeķes, ja auksti, ja ļoti auksti tad vilnas zeķe un crocs, lai izolē pēdu no grīdas. nelietoju mīkstas čības, jo uzskatu, ka tas nav higiēniski. zeķes var normāli izmazgāt 60 grādos veļasmašīnā. crocs, var mazgāt ar ziepēm.
07.02.2015 16:01 |

Reitings 1304
Domāju siltas noteikti būtu Uggs kādas no mājas čībām,
man patiktu tie mokasīni, un cik zinu uggs var nēsāt bez zeķes

izrādās Uggs ir arī mājas apaviem flip flops
07.02.2015 16:01 |

Reitings 2258
un vistrakākais ir, ja aizeju ciemos un man bāžas virsū kāds ar savām čībām. normāli, ja peidāvā, pasaku nē, paldies un viss, protams, cilvēki dažādi, citi tak var leitot savas cības, bet ir tādi, kas 15 reizes saka, nu uzvelc, būs citādi auksti, velc čības, bet tā var dabūt kāju sēni un no tās, gan visi apavi un ari pašas kājas smirdēs.
07.02.2015 16:03 |

Reitings 350
Reģ: 09.08.2011
Ehh, ja nepatīk, ka uzbāzas ar savām cībām, mans teksts - nē, paldies, man biezas, siltas zekjes.
Es labprāt staigātu zekjēs, bet no kakja viss spalvās, zekjes paliek vnk nenormāli spalvainas, tad nevar kāpt gultā uzreiz. Mans variants - gumijas cības. Ziemā ar vilnas zekji, vasarā ar plikām kājām. Bet vispār vasarā mīlu staigāt ar basām kājām. :-P
07.02.2015 17:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits