Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Iesakiet skriešanas apavus, kas saudzē muguru

Reitings 6
Reģ: 12.10.2013
Skriešanai ziemā (ar pretslīdēšanas "radzītēm" ) , un obligāti-ar triecienabsorbējošo zoli muguras taupīšanai. Tik pat obligāti-par labu cenu ceru uz Zsv atlaidēm

negribu gan čakarēties ar interneta veikaliem, apavus tomēr, manuprāt, ir pilnīgi noteikti jāuzlaiko...

sen, sen atpakaļ man bija vans skriešanas apavus, bija labas, bet tagad gribas ko citu.

Vispār-kuros sporta veikalos tagad ir feinas atlaides? Man vajag arī skvoša kreklu dāvanai...
07.02.2015 05:56 |

Reitings 11
Reģ: 12.10.2013
Hm...Sports 2000 vai Maratons. Radzes tomeer nepraktiskaakas, vairaak dilst pa asfaltu. Labaak, tad peerc 2 apavus - vienus ar, otrus bez..Ja nu vieniigais neskriesi tikai pa mezu....Ziimoli - Salomon, Innov8 Vispaar jau ir arii ar miikstaaku gumiju apavi, kuriem ir laba sakere arii uz ledus...
07.02.2015 11:50 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Salomon skaitās trail apavi, vairāk kalnu takām, akmeņiem utm. Es domāju ka iesācējam tik specifiski apavi uzreiz nav jāpērk. Inov8 ir vairāk minimālie, cik zinu orienteristi vairāk izmanto mežos. Viņiem ir plānas zoles.
ieliktie Vans ir kedas, tie nav skriešanas apavi.
Pērc vienkāršākus skriešanas apavus. Pastaigā pa outletiem Nike Pegasus ir labi, Asic GT sērijas un Kayoni labi, bet tie būs dārgi. Pegasus pa 70 - 80 EUR var atrast, Asic ir ap/virs 100 EUR.
07.02.2015 12:00 |

Reitings 347
Reģ: 15.03.2013
Pērc vienkāršākus skriešanas apavus

Bieži vien ar trail tipa apakšu var sačakarēt kājas un muguru, jo pa lielam skriešana pilsētā tāpat sanāk pa cietu segumu, kā trotuāra segums.
Vari iečekot zero sport outlet pie VEF tilta un tagad sportlandos un elkorā ir atlaides.
Bet, ja tev sāp mugura no skriešanas nav jau vainīgi apavi, bet gan skriešanas tehnika.
Gan par apaviem, gan par skriešanas problēmām var palasīt http://noskrien.lv forumā.

P.s.
Ja kādu interesē salomoni,tad kā reiz elkorā vakardien redzēju pa labu cenu speedcros trail tipa apavus pa 56 eur, kas priekš šī modeļa ir ļoti laba cena.
http://www.elkor.lv/lat/sports-un-atputa/sporta-apavi/salomon-speedcross-5.html
07.02.2015 12:41 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Pirku Adidas speciālos skriešanas apavus (arī cerība, ka saudzēs mani)
07.02.2015 12:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits