Labrīt! :-) Nu ko - šorīt agri esmu augšā, drīz došos uz autoostu. Visa diena līdz vēlam vakaram paies Rīgā. Beidzot satikšu vairākus mēnešus neredzētu draugu. :-)
Kādi jums plāni šodienai? Kāds noskaņojums?
Murrra, es kā nedzērāja varu teikt - 50g konjaka un sāpes 10 min laikā kā nebijušas ;) Vienīgais, kas man jebkad ir līdzējis, tiesa ar tablešu lietošanu nekad neesmu aizrāvusies.
Es arī neesmu tablešu lietotāja,tāpēc tagad ciešos ar tām sāpēm. Bet,ja jau saki,ka konjaks tik labs - būs vīrs jāsūta uz veikalu,lai to iegādājas :) Varēsim abi iemalkot :D
Šodien padevos un izdomāju noslinkot savu rīta treniņu, beidzot pa daudzajiem mēnešiem izgulējos sestdienā. Nu tik sen tā nav bijis. Tagad zaļā tēja un avokado maizītes. Jūtos pašlaik fantastiski, bet sirsniņu tāpat grauž. :'-(
Labrīt!
Kafija un cepumiņi.
Dienas plāns pusstundas laikā nomainījies 3x un tagad es pati vairs nesaprotu - darbs, virtuve vai jaunu džinsu meklējumi :D
Čau! :)
Vēlās brokastis un tad jau taisīsimies uz Jelgavu :) Vakar vakarā izdzēru filmu skatoties vienu Radler un pamostoties tāda dīvaina sajūta bija :D Laikam kļūstu veca :D Noskatījāmies Redirected, bijām gaidījuši ko labāku :-/
Gaidu vakaru - gribu vakar ceptos cupcake pabeigt un, iespējams, šampīti (l)
Skaista, forša, silta sestdiena! Kā vienmēr priecīgi pēc sestdienas rīta uzlādes, cilvēki laimīgi, visi apmierināti, labi vārdi un tagad jau arī pusdienas. Lēnām ēdu zemesriekstu sviestu, jānosnaužas, jāizmet loks pa parku, iespējams, un tad jācilpo pēc kāda sausa, sarkana vīna - draudzenei. Nu un varbūt arī pašai.
Hei, vai es vienīgā jūtos kā pavasarī Februāra vidū? (l) Skaidrs jau, ka tā laime nebūs ilga, noteikti drīz uzkritīs mīnusi un sniegs.
Murrra, ļoti silts ārā šķiet, atkusnis, viss kā pienākas, tepat - Rīgā :) Pilnīgi gaiss nesmaržo pēc ziemas! Un pat skriet var pa āru, nevis iekšā pa celiņu, tas pavisam noteikti ir pavasaris, nevis ziema :D