Ar draudzeni kopīgi īrējām un dalījām 1 istabu dzīvoklī, uz kādu laiku viņa aizbrauca, un izīrētājs viņas vietā uz janvāri un februāri ielika citu sievieti, tā ap gadiem 45.
Nedaudz neadekvāta viņa man arī pirms tam šķita. Izglītības nav, darba nav, dzīvo no pabalstiem, man arī stāsta, ka man vajag beigt strādāt un pēc studijām jau nu noteikti lielākais, ko vajadzētu darīt, ir pusslodzes darbs, un jau ieteica kur es pat tūlīt pat varu pieteikties pabalstiem un iestāties dažādās rindās (t) Visu laiku skatās konspirāciju video par islāma radikāļiem, stāsta man, kādi viņi nezvēri, bet tajā pašā laikā, ka tas viss ir rietumu valdību inscenēts un patiesībā Francijas valdība pati tos žurnālistus nošāva utttttttt (t)
Tas kontekstam, bet par īsto problēmu. Vakar ap 9 aizgāju mājās, ieeju istabā, viņa tur jau sēž, ielieku ausīs austiņas (bez mūzikas, jo vienkārši visu laiku izliekos, ka klausos, lai nav ar viņu jārunā), atvēru laptopu un sāku lasīt uzdoto. Lasīju no 9 līdz 1 naktī. Vienos eju iztīrīt zobus, atnāku atpakaļ, izslēdzu istabā gaismu. Viņa visu šo laiku bija ar laptopu sēdējusi savā gultā, skatījusies kaut kādas filmas, smējusies, vienreiz arī kādam zvanīja un nikni teica: būšu pārāk nogurusi, visu atceļam. Visu ļoti labi dzirdēju. Bet kā es izslēdzu gaismu (uz viņas galda turpina degt naktslampa) un pajautāju, vai neiebilst, jo gribu gulēt, viņa burtiski izlec no gultas un kliedz uz mani: es tev desmitos jautāju vai varu izslēgt gaismu jo gribu iet gulēt bet tagad būšu pārāk nogurusi paldies ka sabojāji manu rītdienas dzimšanas dienu! (lasiet to ar caps lock, boldu un miljons !!!!!!!!!!!!) Es pateicu: atvaino, bet nedzirdēju tevi neko sakām. Vairāk pateikt nepaspēju, jo viņa izšāvās no istabas, un pa ceļam cērtot visas durvis (acīmredzot lai dzīvoklī visus pamodinātu) aizskrēja uz tualeti. Es ielīdu gultā. Savu lampu viņa tā arī neizslēdza, bet gulēja ar visu, jo acīmredzot arī gaidīja atļauju vai izslēgšanu no manis, tāpat kā istabas gaismas gadījumā (t) Naktī vairākas reizes pamodos un dzirdēju viņu šņācam ''egoiste'' un pat ''kuce''.
Normāli? Cik stulbam cilvēkam jābūt, lai tā rīkotos? Tagad ļoti neērti vakarā iet mājās, atkal satikt viņu, gan jau man tiks kliegts virsū (t) Ko jūs darītu šādā situācijā?