Ludzuu padomu

Reitings 47
Reģ: 14.01.2015
Sveikas! Velos lugt padomu ko darit - es ar gimeni dzivojam iretaja dzivokli un mums ir mazs berns. Ka mes visi lieliski zinam berni ir dauzonas, troksno u.t.t. un meta rotallietas. Lieta tada ka zem mums dzivo vecene ista ragana :D kas klapejas pa radiatoru kad musu berns parak (it ka), skali skraida vai meta mantinas. Pec vinas prata mums berns jatur uz divana. Paklaja mums nav..jo tas lasis daudz atkritumus (bija meginats). Ludzu iesakiet ko darit jo jau apnikusi vinas klapesana un sudzesanas musu dzivokla saimniekiem.
06.02.2015 11:33 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Tad tiešām ir dauzoņa, ja puzlītes paklāju izārda. Sāc ar to, ka iemāci tā nedarīt.

Kadas sausmas. Lielie eksperti , kam bernu nav. Tas ir normali , ka berns tas puzles jauc un pec tam var kopa ar mammu likt atpakal. Vel no sadam puzlem var kubikus taisit un vel ko un lai to daritu,tas ir jaizjauc.
06.02.2015 18:15 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Es tava vieta to tanti ignoretu, varbut paskaidrotu kas ir berns un , ka tas nav pukopods,kurs staves , kur to noliks. Ja turpina dauzities, sac sudzeties ari tu. Ir tadi cilveki , kuriem viss nepatik. Nedauzisies tavs berns, vinai trauces skana no dusas,tv. Ignore un viss.
Cik vecs berns ?
06.02.2015 18:18 |

10 gadiPatīk
Reitings 4936
Reģ: 31.10.2010
Man arii kaiminjos savulaik dziivoja viena daamiite, kas uzskatiija, ka vinjas beerns ir taads afigennais dievs, ka vinja deelj var absoluuti necieniit citus cilveekus. Visa maaja vinju necieta, labi, ka peec laika izvaacaas. Tagad dziivo gjimene arii ar maziem beerniem, bet troksni netaisa.
06.02.2015 18:20 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
gan jau, ka neviss dēls ir dievs, bet gan viņas mājās ir templis :D
06.02.2015 18:35 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Man arī kaimiņi sūdzējās, laikā, kad mazais rāpoja, man bebis tā nesās uz priekšu, ka lejā tiem esot lampa līgojusies. Tur viens čalītis nāca un aizrādīja, bet viņa vecākiem viss bija ok. Tas tā, bet par puzles paklājiņu, man arī mazais viņu jauc ārā, neuzskatu, ka tapēc bērns ir kautkāds mežonis, kā te sākuma komentāros meitenes minēja.
06.02.2015 18:48 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es lieliski saprotu visas puses. Mammas dzvoklī, virs mums, dzīvoja ģiemenīte. Sieviete ar bērnu, viņas mamma un tētis. Bērns jau no rāpošanas uzsākšanas bija spējīgs sagādāt tāāāādu troksni, ka likās NBS parāde no Krastmalas pārvākusies uz mūsmājas trešo stāvu. Savukārt, zem mums dzīvoja vientuļa tante no kuras pašas bērni un mazbērni atteikušies. Būdama trīsbērnu ģimene mēs pret troksni virs savas galvas izturējāmies ar pietāti. Nekad nesūdzējāmies, lai gan tiešām reizēm bija neizturami. Savukārt, apakšējā kaimiņiene mēdza uznākt lamāties arī par to, ka pārāk skaļi klepo naktīs. Itkā tas būtu kas tāds ko iespējams kontrolēt. :D

Ko varu ieteikt? Neko. Bērns ir bērns. Ja Tu kā māte apzinies, ka esi darījusi visu, lai mazinātu viņa hiperaktivitāti, bet nekas nemainās - tad neko. Ej, parunā ar kaimiņieni. Varbūt, viņa vienkārsi ir vientuļa un viņai gribas parunāties, tādēļ nāk lamāties. Un nemaz nesmejies, tā dzīvē notiek. Varbūt, piedāvā viņai kādu lieku reizi atnākt līdzi ar jums pastaigā, aiznes viņai kādu reizi kafiju ar šokolādi, piedāvā palīdzēt atnest ko no tirgus vai veikala, kad dodies tajā virzienā. Centies uzlabot attiecības ar šo cilvēku, jo viņai ir jāsaprot, ka bērns ir bērns; tev ir jāsaprot, ka, lai kāds respektētu Tavu bērnu, Tev ir jāsniedz pretī kāds cieņas un pateicības apliecinājums.
06.02.2015 18:59 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Man augsha dzivo mazs berns. Te visas gridas no marmora,mate augsa vel diena vismaz 2 h pa maju staiga augstpapedenes,Berns meta kkadas metala bumbinas,kad nokrit uz zemes,pilnigi gulta stavus piecelos. Njaud un raud.besi man tie sikie,nu ko lai padara :D
06.02.2015 19:03 |

Reitings 979
Reģ: 03.01.2015
Ja māte teiktu, ka bērns jauc ārā puzlītes paklāju, izklausītos OK. Autore pati uzrakstīja, ka bērns to izārda, tas vairāk izklausās pēc mežonisma. :-D
06.02.2015 19:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits