neadekvāts psihopāts no Pļavniekiem

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Brīdinu: video noskatīšanās var reāli sabojāt omu...
http://www.partylife.lv/1073-neadekvatnyy-latysh-videoblogger-v-plyavniekah-pristaet-k-russkim-devushkam-oskorblyaet-prohozhih-i-kidaetsya-kirpichami-s-okna.html
Teksts gan diemžēl krievu valodā, bet nu neko darīt. Skatieties video.
Man vairāk komentāru nav. (t) Kā jums? Ko ar tādām dabas kļūdām var darīt? Psihenē neiebāzīs, cietumā ar' neliek, kamēr neko nav izdarījis un nav nevienu novācis. Tajā pat laikā reāli apdraud cilvēkus un viņu dzīvības.
06.02.2015 02:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es parasti censos nekomenteet te neko-gribaas aiziet no "siis dziives",aizmirst visu,kas saistaas ar psihiatriju uttTaa bija mana dziivee-interesanta,bet arii loti gruuta!Ne velti mums bija 2meenesi atvalinaajums un lielaaka alga!
07.02.2015 00:36 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Diemžēl LV likumi ir tādi kā ir - nākas sabiedrībai pašai tikt ar visu galā, jo likumi ir šādu padibeņu pusē. Negribu radīt par sevi nepareizu priekšstatu, bet reāls stāsts no ikdienas - dzīvoju pie parka, kur viens sievišķis vadāja milzīga izmēra suni bez uzpurņa un siksnas - dirsināja kur pagadās un pilnīgi ignorēja faktu, ka viņas teļa lieluma suns gāja klāt cilvēkiem un rūca virsū. Goda vārds - es TĀ pārbijos un biju absolūti šokā, ka saimniece tupi blenza un suni nemēģināja atsaukt. Saucām policiju, rakstījām iesniegumus u.tml., bet viņa turpināja savas pastaidziņas līdz brīdim, kad viņai tieši tika paskaidrots, ka gadījumā, ja suns vēlreiz tiks redzēts šeit bez siksnas vai uzpurņa, nelāgi tas var beigties sunim. Tā kā šo paskaidrojumu sniedza vīrietis, kas pilnīgi noteikti tādu suni vajadzības gadījumā neitralizētu, kundzīte savu mīlulīti tagad staidzina siksnā. Problēma atrisināta.
Tāpat domāju var rīkoties ar šo filmētāju - draudzīgi aprunāties par iespējamajām sekām. Es tiešām brīnos par vīriešiem, kuru sievietes un bērnus šis tips ir aizskāris.
07.02.2015 00:47 |

Reitings 1720
Pēc tēmas pieteikuma biju gaidījusi ko trakāku. Tiešām domāju, ka viņš grābstīsies vai rupjiem vārdiem apsaukās sievietes (skaļā balsī).
Tādu cilvēku nav maz. Uz tādiem paskatoties, ir taču skaidrs, ka kaut kas nav galvā riktīgi! Varbūt skarbi teikts, bet viņiem IR īpatnējas iezīmes sejā. Es, ja redzu tādu cilvēku, jebkādā veidā vēršamies manā virzienā, novēršos un mēģinu ignorēt. Visiem nepietiek vietas Tvaika ielā, tāpat kā cietumā. Tāpēc jāsargā pašām sevi, cik nu mūsu veselais un ne tik veselais saprāts to pieļauj!
07.02.2015 00:50 |

Reitings 1720
Man jautājums- viņš ir kādai nodarījis reālu ļaunumu, vai tikai negatīvas emocijas? (Jā, es zinu par emocionālo vardarbību!)
07.02.2015 00:53 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tāpēc jāsargā pašām sevi, cik nu mūsu veselais un ne tik veselais saprāts to pieļauj!
Tiesi taa.Sos cilveekus noteikti nedriikst kaitinaat,aiztikt,te tas -"paarmaaciit" nenostraadaas.
Vispaar loti saapiiga teema!
07.02.2015 00:56 |

Reitings 1720
Nupat autobusā piedzīvota situācija- iekāpj kāds dzērājpāris, viens otru stutē, lai nepakristu. Un nepārprotami gāžas virsū citiem pasažieriem. Es cenšos neaizskarta izvingroties līdz izejai, kamēr tante blakus beņķī skaita savas lūgšanu krelles.
Ir jāmāk objektīvi novērtēt situācijas!
07.02.2015 01:20 |

Reitings 554
Reģ: 26.08.2013
Paskatījos pārējos video - reāli izskatās, ka laika jautājums, līdz kādu meiteni tiešām izvaros un nospīdzinās... Tur redzams viņa naids uz sievietēm visur.... :/
07.02.2015 01:23 |

Reitings 280
Reģ: 21.11.2013
RedRed,tur nu ir jāpiekrīt.Pats labākais ka vazājas tieši ap Maximas un Super Netto rajonu.Bet ko lai dara?
07.02.2015 01:31 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Mī un žē, pa labo te nekas nebūs! :-D Policija bezspēcīga - jo likumi viņu aizstāv. Māte arī aizstāv. Pats ārstēties neies. Ar varu klīnikā nevar ielikt!

Tā ka šitas turpinās staigāt un terorizēt sievietes un bērnus, kamēr kādu izvaros/sakropļos, tikai tad iesaistīties iestādes! Vienīgais variants ir pašai tautai salauzt viņam kā minimums rokas, lai to kameru nevar staipīt līdzi

Tām, kurām liekas ļauni pret mazo slimo nabadziņu - labāk gaidīt, kad kāds nevainīgs garāmgājējs tiešām cietīs? (e)

Un tām, kam liekas jautri - brauciet biežāk uz šo rajonu, sagaidīsiet varbūt arī savus video youtube, kur jūs saukās par sexy pexy s*ka (e)

tiešām nesaprotu cilvēkus, kuri aizstāv slimu cilvēku uz brīvām kājām!!! Kad patrāpīsies pašas šitam ceļā vai jūsu bērni, tad būs cita dziesma!

Iestādes nedarīs neko, tikai tauta! Izrādās, ka mūsu ''vīrieši'' pat no šitāda kretīna raustās, ja vēl nav pārmācīts tā, ka fiziska invaliditāte nodrošinās māju režīmu (e) Citu variantu LV nav, jo likumi darbojas, kad nelaime jau notikusi :-( Es nevēlos kļūt par to upuri, kam šitas varētu uzbrukt jau ar krietni ļaunākiem nodomiem!
07.02.2015 08:41 |

Reitings 303
Reģ: 06.01.2015
salauzt viņam kā minimums rokas,

Pašai tev vajag salauzt rokas, lai stulbības nerakstītu :-D Kā arī pārējām, kas sola fizisku izrēķināšanos

Drīzāk jums tā fiziskā iespaidošana beigsies tipri bēdīgāk :-D Ja tiešām čalim nav pilns pulkstenis, tad viņš vēsi jūsu draugu (izsitēju) var nogalināt un par to viņam būs tikai pāris gadi psihenē :-D Bet ja jūsu izsitejs iet uz pilnu banku un nozūmē (smagi piekauj) čalis dabūs vismaz 10 gadus cietumā pie lielajiem onkuļiem :-D

Reāli dzīvē zinu divus vīriešus, kam nav pilns pulkstenis viens ap 60 gadiem kaut kad padomijā sēdējis psihenē par to ka nozūmejis un vēl čali ap 30 gadiem, kurš lai gan nav nevienu nozūmējis, bet brālis (cietumnieks) viņu ir izskolojis par to ja kāds viņu aiztiek viņs mierīgi ar cirvi var brukt virsū un nekas viņam par to nebūs :-D

Tapēc tik uzpriekšu varoņi, kas māk aizkart vājākos un slimos, gan jau skolas laikā jūsu čaļi sita klases dīvaiņus arī, jo sišana tak izārstē fuj :-/
07.02.2015 09:09 |

Reitings 303
Tām, kurām liekas ļauni pret mazo slimo nabadziņu - labāk gaidīt, kad kāds nevainīgs garāmgājējs tiešām cietīs?

Demokrātiskās valstīs pastāv nevainības prezumpcija, kur nu vēl cilveku vainot pie kaut kā ko nav izdarījis
07.02.2015 09:12 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
Nu beidz, cilvēkus Vecrīgā arestē un uz iecirkni ved par trakošanu publiskā vietā - bļaustīšanos utt... kādēļ lai šitādu aizvest nevarētu?
07.02.2015 09:21 |

Reitings 303
Nu beidz, cilvēkus Vecrīgā arestē un uz iecirkni ved par trakošanu publiskā vietā - bļaustīšanos utt... kādēļ lai šitādu aizvest nevarētu?

Gan jau ka neviens no tās socmājas nesauc policiju, jo pašus aizvestu :-D Bet pensionāri tik māk pazvanīt uz degpunktu :-D
07.02.2015 09:24 |

Reitings 478
Reģ: 24.01.2014
Tie, kas aizstāv slimo uz brīvām kājām, jums pašiem ir pilns pulkstenis??! :-D

Kāpēc tādus indivīdus slavē un aizstāv kā mazos neaizskaramos nabadziņus, bet tajā pašā laikā normāliem, veseliem, miermīlīgiem kaimiņiem, garāmgājējiem uc nejaušiem cilvēkiem ir jācieš no pajoliņa izdarībām un jābaidās iziet ārā no mājas?!!

Iestādes nepalīdzēs, valsts nepalīdzēs. Šitas slimais staigās apkārt un uzmāksies cilvēkiem, esiet reāli, nekas likumīgs šitās nejēdzības neizbeigs. Un mazākais ļaunums ir neitralizēt psihiski slimu cilvēku, nevis gaidīt, kad izvaros kādu meiteni, iespējams kāda mazo meitu! (e)

Te nu mēs esam, ar slavināto demokrātiju un cilvēku tiesībām, tagad var visu, pat slepkavot, un dabūt nosacītu sodu vai nieka pāris gadus! Nevienam ne ko kā nav bail, jo neviena iestāde neko neizdarīs!

Tas nav normāli, ka cilvēkiem jābaidās iziet ārā, jo apkārt staigā slimais. Un neviena iestāde un organizācija te nepalīdzēs (e)
07.02.2015 09:29 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kad patrāpīsies pašas šitam ceļā vai jūsu bērni, tad būs cita dziesma!

Nu nedomāju gan, ko viņš man vai kādam citam izdarīs ?
07.02.2015 09:33 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Mani tomēr pārsteidz, ka cilvēki nezina savas tiesības (..) Cik iesniegumu par viņu ir uzrakstīts policijā? Par viņa sīko huligānismu? Pierādījumu pilnīgi pietiek - paša filmēto video materiālu
:D :D :D
Paga, Tu Latvijā dzīvo?
Man ir psihiski slima kaimiņiene, kas nelieto medikamentus. Un ik pēc dažiem mēnešiem viņai galīgi "aizbrauc jumts" (ptfu, ptfu, ptfu, pēdējā laikā ilgi nav bijis, tikai klaigāšana), un sākas neparastas aktivitātes - ar cirvi cērt pušu elektrības vadus, TV un interneta kabeļus (un atstāj kailus vadus, piemēram, tur, kur katrs cilvēks gaidītu gaismas slēdzi kāpņutelpā), vārdu sakot - apdraud sevi un apkārtējos (vienreiz arī vnk nelaida mani no dzīvokļa ārā, kad bija kārtējo reizi mūsu dzīvoklim pārcirtusi vadus, un draudēja nogalināt).
Iesniegumu par viņu ir kaudzēm. Būtu droši vien vēl vairāk, bet neviens vairs negrib pieņemt. Tā arī pasaka - lai neraksta, jo tāpat jau ir daudz, bet neko iesākt nevar.
Gan kaimiņi, gan viņas pašas dēls (dzīvo atsevišķi, taču cenšas par viņu rūpēties) ir mēģinājuši panākt to, lai viņu ieliek psihenē. Tas nenotiek. Labākajā gadījumā savāc uz 2 nedēļām, iedod zāles, viņa nomierinās, un viņu atlaiž. Protams, tikko tikusi no slimnīcas ārā, zāles viņa vairs nelieto.
Par to, ka viņa regulāri posta kaimiņu īpašumu, atbildību neviens nenes, jo viņa esot nepieskaitāma (tā policijā pateica - neko viņi nevar darīt). Materiālie zaudējumi jāsedz mums pašiem.
07.02.2015 09:33 |

Reitings 762
Nav tik traki tur tajā soc. mājā, man liekas. Tas rajons (tajā galā ap Ulbrokas ielu, Salnas ielu utt) ir diezgan normāls - tur daudz ģimeņu, daudz pensionāru un arī daudz cilvēku ar suņiem, kas staigā. Tālāk jau uz Lubānas ielas pusi, vot tur jā.... bet šitā Pļavnieku daļa relatīvi mierīga. Tādēļ es saprotu besīšanos, jo neviens nav priecīgs par to, ka kaut kāds slimais staigā apkārt un filmē meitenes, sievietes ar bērniem utt, kur agrāk mierīgi varējuši gan staigāties, gan dzīvoties. Man nepatīk tā doma, ka turpat ir bērnu laukums un viņš tos ķieģeļus mētā. Tas reāli beigsies ar to, ka viņš kādu nogalinās vai sakropļos ar savām izdarībām un tad jau Degpunktā būs citādāks sižets....diemžēl.
07.02.2015 09:35 |

Reitings 303
Kāpēc tādus indivīdus slavē un aizstāv kā mazos neaizskaramos nabadziņus, bet tajā pašā laikā normāliem, veseliem, miermīlīgiem kaimiņiem,

Nu nu cilvēkiem ne tādi vien tarakāni galvā :-D Tikai vieni to slēpj no apkārtējiem citi izrāda to. Kas ir vesels :-D
Un mazākais ļaunums ir neitralizēt psihiski slimu cilvēku, nevis gaidīt, kad izvaros kādu meiteni, iespējams kāda mazo meitu!

Nu ja tikai nezin, kāpēc lielākie pedofīli ir nevis psihiski slimi cilvēki, bet ārēji visai normāli cilvēki vai pat diezgan turīgi cilvēki. (džeksons arī piekopa šādu dzīves veidu, vienkārši advokāti izručija)

Tas nav normāli, ka cilvēkiem jābaidās iziet ārā, jo apkārt staigā slimais.

Ne vairāk jabaidās, kā no urāliem un narkomāniem, dzērājiem, kam bieži aizbrauc jumts viņus arī neviens neārstē
07.02.2015 09:38 |

Reitings 762
Nu ja tikai nezin, kāpēc lielākie pedofīli ir nevis psihiski slimi cilvēki, bet ārēji visai normāli cilvēki vai pat diezgan turīgi cilvēki. (džeksons arī piekopa šādu dzīves veidu, vienkārši advokāti izručija)

Sāksim ar to, ka tu Džeksona mājā nedzīvoji un nezini kas tur notika vai nenotika. Tas viss ir neapstiprinātas baumas.

Ne vairāk jabaidās, kā no urāliem un narkomāniem, dzērājiem, kam bieži aizbrauc jumts viņus arī neviens neārstē

Tas nav attaisnojums tam, ka viņš vēl neiet piespiedu ārstēšanās kursu līdz brīdim, kad tiek atzīts sabiedrībai nekaitīgs.
07.02.2015 09:46 |

Reitings 29
Reģ: 23.07.2014
Es jau gaidīju, kad šis brīnums gūs popularitāti ar saviem garadarbiem. Pirms gada bieži vien viņš kursēja 16. trolejbusā fočējot un filmējot meitenes. Arī man tika tas gods tikt viņa objektīvā, lai gan kaut arī viņš nedaudz satrūkās, kad pacēlu telefonu, lai izsauktu policiju. Kā vienmēr vēlos atzīmēt mūsu sabiedriskā transporta pasažierus, kuri netraucē radošo procesu ar savu iejaukšanos.
07.02.2015 09:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)