tas ir fakts. Nu notiek tādas lietas , ja protams ir lemts. Var sedet maja un nakamai virs pats atnaks. Man ar abiem tā bija :-D Ja ir lemts tad neizmuksi, tāpat uz zagsu tiksi. Un ja lemts būt vecmeitai ālavai tad arī busi lai vai ko darītu.
Kāpēc gan nē? Vīrs mani uzrunāja FB (viņš mani zināja, es nē), tāpēc daļēji var teikt, ka iepazināmies internetā, jo, pirms piekritu randiņam, mēs daudz sarakstījāmies virtuāli.
Kaut kāds dīvains jautājums. :-/
Te jau vispār nevar būt ne runas par ticēšanu, vai neticēšanu. Jo daudziem un tajā skaitā arī man, ir reāli piemēri, kas ir laimīgi iepazinušies. Mūsdienās vispār ļoti daudz cilvēku izmanto internetu iepazīšanās nolūkos
Iepazināmies senajos face.lv laikos,velak sākām dr.lv sarakstīties.
Nu tā,tīri normāli mums sanācis. Līdz zagsam un pie maza beibuka manā vederā ar esam tikuši.:-)
Protams, ka ticu. Nejauši ar savējo draugos.lv satikāmies (paldies statistikai :D ), vārds pa vārdam un klikšķis acumirklīgs. Tagad gan draugi.lv ir pārtapuši par kārtīgu iepazīšanās portālu, jo manējam tur ik pa laikam kāda bāžas virsū, pat pazīstamās - tā ka iepazīšanās tur noteikti var meklēt un atrast.
Es baigi skeptiskā biju pret iepazīšanos šādos portālos, bet tieši draugiem.lv mūs abus ar topošo vīru saveda kopā :) Bet tas nebija gluži uz dullo, jo puisis jau bija mani iepriekš dzīvē redzējis un soc.portālu izmantoja, lai uzsāktu komunikāciju