Laikam tā nevajadzēja.

Reitings 11
Reģ: 17.01.2015
Sveikas meitenes! Šobrīd sēžu un mokos par to, ko esmu izdarījusi. Ir tā, ka šobrīd esmu bez attiecībām un biju domājusi, ka man tās kādu laiku arī negribēsies. Kā jau brīva meitene, staigāju uz randiņiem, bet tālāk neko negribu un neviens tā arī īsti neinteresē. Bet tad pirms neilga laiciņa, man uzrakstīja viens puisis ar ko mēs mācījāmies vienā skolā, ar viņu jau skolas laikos jau bija simpātijas, bet tālāk netika darīts līdz uz pēdējo skolas gadu mēs salaidām žetonvakarā, bez maz vai beidzot esam viens pie otra esam tikuši klāt un nezini kur pirmais ķerties, pievilkšanās bija acīm redzama, bet viss beidzās tikai ar pabučošanos. Un tgd jau pagājuši vairāki gadi, sarakstoties uzzināju, ka viņš dzīvo 15 min braucienā no manis, mana darba vieta ir tur pat pāri ielai no viņa mājas un vēl visādas sakritības. Rakstot viņš apjautājās kā ar puišiem un es viņam atbildēju, ka šobrīd attiecības nevēlos. Beigās palikām pie tā, ka kādu dienu sarunāsim tikties. Līdz tas notika vakardien, pie viņa notika maza pasēdēšana, es piekritu atbraukt, man nekādas tādas baigās sajūtas vai nodomu pret viņu nebija līdz es viņu ieraudzīju. Sirds apmeta kūleni sāku satraukties, tātad pirmā pazīme, ka kaut kas ir :D un vakara gaitā viens no otra nevarējām acis nolaist, pļāpājām un visu laiku gribējās viņam pieskarties, vilka kā ar magnētu un viņam acīm redzot arī, jo jau vienā brīdī roka bija uz ceļiem un jau viņam pieskaroties sajutu kaut kādus karstuma viļņus. Kad vakars jau bija pie beigām man bija jādodas projām, bet viņš lūdz, lai es palieku, negrib mani nekur laist projām, ka beidzot esam satikušies un, ka viņam patīku. Es piekritu, bet piekrītot jau nojautu uz to, kas turpināsies, tālāk jau vairs viens otra nevarējām atlipt, rocıņu turēšana, maigošanās utt. Kas pārējie ciemiņi bija aizgājuši, mēs gājām gulēt un, tad viss notika. Tā bija uzreiz visa jūti ķimija pat tajā ziņā mums saskanēja, pa vairākām reizēm un vēl no rīta divas reizes, kamēr jau man bija jādodas projām. Bet kpc šobrīd sēžu un mokos? Jo pēc tam sazinoties viņš atbildēja, ka pirms kko darīt vajag kārtīgi apdomāt un, ka nevēlas neko sasteigt, bet tādas sarunas kā, kad tiksimies nebija. Vnk jauki parakstījāmies un viss. Tgd sēžu un domāju vai man rīkoties, jo parasti es neko nedarīju, puiši paši ir vienmēr izrādījuši iniciatīvu, bet šeit mums abiem ir tas, ka gan viņam meitenes daudz pievērš uzmanību plus vēl bijusī neliek mieru ar ko bija vairākus gadus kopā un tas pats tieši arī man,tikai šeit ir tas, ka man neviens pilnībā neinteresē, domas ir tikai pie viņa. Tikai kpc, lai tas viss nevarētu turpināties, jo man tāda sajūta ir ja es pati necīnīšos par savu laimi, tad arī nekas nenotiks. Bet te atkal nezinu ko iesāks, lai viņu neaizbaidītu, jo jau savas domas izteicu, ka gribētu kaut ko vairāk ar viņu. Un pašai vēl tās stulbās sajūtas par to, ka varbūt nevajadzēja tik ātri atdoties, jo būtībā puisis jau ir dabūjis to lietu. Nezinu, jums pēc pieredzes ir kaut kad turpmāk izveidojies, ja esat atdevušās pašā attiecību sākumā?
05.02.2015 13:41 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Man jau pēc pieredzes tomēr ir tas, ka ieslēdzas ledus karaliene un bez maz vai pēc tam varu neatbildēt

Bridinu bus gari -

Man ari taa vienmer bija. Un nekas nemainijaas kad satiku savu tagadejo ligavaini.

Satikamies klubaa, biju pamatigi iereibusi. Noskupstijam viens otru, apmainijamies nummuriem un es vienaa mirklii nozudu (aizmuku uz savam maajaam).

Pec tam nakamajaa rita sanjemu sms. Prasija vai nevelos iet uz randinju. Atbildeju,ka laikam tomeer nee.

Shad tad sanjemu sms ar vnk jautajumu ,kaa man pagaja diena utt. Un ik pa laikam meginaja aicinat mani uz randinju.

Lidz vinjam apnika.

Izdzesa manu nummuru un nelikaas ne zinis paris nedeljas. Pec tam atkal sanjemu sms. Izradaas izdesa manu nummuru,bet pardomaja un gribot tomer atkal mani satikt tapec zvanija O2 un prasija nummuru kuram bija raxtijis noteiktaa laikaa un noteiktaa datumaa (atcereejas jo tieshi kad bija man raxtijis jo Arsenal tad speeleeja un dabuja nozimigus vaartus)

Tad nu vinsh man vel paris nedeljas ik pa laikam uzraxtija lidz vienaa svedienaa es beidzot pateicu 'Jaa' ,ka aizieshu ar vinju uz alinju uz baaru. Bet nekadu restoranu. Negribeju neko formaalu.

Tajaa dienaa nosedejam 3-4h vnk runajot un pec randinja biju pirmaa kura uzraxtija vinjam (burtiski 3min pec vinsh mani pavadija maajaas).

Un tagad esam saderinati. (l)
05.02.2015 14:19 |

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
cheeky - Tev ir PILNĪGI cits stāsts, ne kā šajā gadījumā! :) Es ļoti labi atceros Tavu stāstu no pašiem tā pirmsākumiem! ;) (l)
05.02.2015 14:24 |

Reitings 2784
sunce jaa piekritu , ka stasts pilnigi cits :-)

Bet meitene runaja par 'ledus karalienes' iesashanos. Un lai gan mans stasts ir pilnigi savadaaks, arii man iestaajaas 'nee un viss'.

Ne vienmer tas ir slikti un beigas nekas nesanaaks :)(l)
05.02.2015 14:27 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Šī ir tēma "kā jūs iepazināties"? wtf :D
05.02.2015 14:31 |

Reitings 2784
Selīna - Tu man katraa diskusijaa piekasiisies? Nopietni, ko es Tev esmu nodarijusi?

Ja Tev tik loti kaitinu nu nelasi manus komentarus. Niks man viens un tas pats kataa diskusijaa!

Es apzinos ,ka situacija ir pilnigi savaadaka, es savu iepazishanos raxtiju, lai padalitos pieredzee ,ka but 'ledus karalienej' ne vienmer is slikti.
05.02.2015 14:34 |

Reitings 2784
Paldies par padomiem, viss, protams, ir saprotams. Man jau pēc pieredzes tomēr ir tas, ka ieslēdzas ledus karaliene un bez maz vai pēc tam varu neatbildēt, bet šoreiz jūtu, ka gribu, lai kaut, kas sanāktu

Varbūt kādai tomēr ir bijusi pieredze tādā ziņā? Gribētos dzirdēt kko iedvesmai, ka viss vēl nav tik slikti

Meitene prasija par pieredzi. Atkal atgadinu ,ka situacija ir cita bet dalijos pieredzee par 'ledus karalienes' bushanu.
05.02.2015 14:36 |

Reitings 435
Reģ: 28.11.2014
No Cheeky stāsta vienkārši secinām, ka autorei ir neatlaidīgi, vairāku nedēļu garumā jābombardē iekāres objekts ar īsziņām, un gan jau galu galā viņš savu ledus karalismu atmetīs :D
05.02.2015 14:38 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Cheeky* a ko man nevienā diskusijā vairs nerakstīt? mož tad tu nekur neraksti, ja jau tev atbildēt nevar? un ko tu īdi visu laiku? ko es tev tādu rakstu pretīgu?
Ieraugu, ka tu pilnīgi ne pa tēmu atkal kko uzdrukājusi un pasaku to skaļi? līdzko tev kāda atbild kko, tā "ko tu man piekasies?ko es tev izdarīju?" nu nomierinies, nevienai tu te neesi tik ļoti vajadzīga, lai kāda tev uzēstos. Vienīgi filtrēt izveidoto tēmu varētu vairāk..
05.02.2015 14:40 |

Reitings 2784
anonymous - hahaha nepaskatijos no taas puses :-D:-D:-D Var jau meginat. Bet domaju ,ja meitene bombardees nebus tomer tas pats rezulaats :-P
05.02.2015 14:40 |

Reitings 11
Reģ: 17.01.2015
Par pieredzi es prasīju saistībā ar savu tēmu, par ledus karalieni, tā bija tikai piebilde. Bet tāpat, paldies, ka padalījies ar jauko stāstu. Neredzu par ko te "cepties" :D :)
05.02.2015 14:41 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
To, ka Tu veeleetos kaut ko vairaak, jau liki vinjam saprast, vairaak kaklaa nekaries, ja vins buus ieintereseets, tad riikosies.

Tos murgus, ka nevajadzeeja tik aatri atdoties, bla, bla, bla, vidusskolnieceem var staastiit. Normaals, nobriedis viirietis peec taa sievieti neveertees, ir daudz citu paziimiju, peec kuraam var spriest, vai daama katru otro dienu bez izlases gulj ar citu vai arii paargulj tikai ar tiem, kas tieshaam iepatiikas, un tas nebuus katrs otrais. Ja viirietim buus interese par sievieti, vins to arii izraadiis, neatkariigi no taa, kuraa randinjaa paarguleejaat.

Taa kaa tavaa gadiijumaa shis saaka brugjeet atkaapshanaas celju, no operas - nevajag sasteigt, bla, bla. bla, tad lieki nesaceries, ja vinjam buutu milziiga interese, tad buutu teicis, ka labpraat tiktos veel.

Un taas fraazes "dabuuja, ko gribeeja", vispaar iespaarda, tipa daama seksu negribeeja? Abi gribeeja, abi dabuuja. Bet, lai kaut kas turpinaatos, interesei jaabuut abpuseejai, kaa arii veelmei veidot ko nopietnaaku jaabuut abpuseejai.
05.02.2015 14:44 |

Reitings 2784
Selīna - Atslabsti :-) (l) Un raxti ,kur vien Tu gribi!

Ja Tu manus nejedzigos komentarus nevari ignoret un vienmer ir dzeligas piezimes tad es vienkarshi ignoreshu Tavus. Un varesim 'liidz-pastavet' viena otraj bez kautinjiem :)

Es jau no Sunces sapratu,ka laikam nesapratiis ko es meginu pateitkt. Un diemzel komentarus izdzest nevaru. Nu nebija Tev arii tas vel japasaka.
05.02.2015 14:44 |

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Man gan patika izlasīt par cheeky* love story sākumu. :-)
05.02.2015 14:48 |

Reitings 2784
black dress Bet diskusija nebija istaa kur likt :-/ Apzinos un nozeloju ,ka nevaru izdzest jo pat autore neprasija par 'ledus karalieni' galigi parpratu vinjas komentaru.

Tagad man shis diskusijas nosaukums 'Laikam ta nevajadzeja' loti atbilst (l)
05.02.2015 14:49 |

Reitings 2342
Un pašai vēl tās stulbās sajūtas par to, ka varbūt nevajadzēja tik ātri atdoties, jo būtībā puisis jau ir dabūjis to lietu

Iedomājies, ka čalis gan jau tagad jūtas tāpat. Seksuāli izmantots, sirds salauzta.

pirms kko darīt vajag kārtīgi apdomāt un, ka nevēlas neko sasteigt, bet tādas sarunas kā, kad tiksimies nebija.

Viņa teksts uz to tieši norāda - pārdzīvo, ka par ātru sasteidzis (atdevies Tev). Negrib tikties, jo kauns acīs skatīties. Atļauj viņam atgūties, un nemeties virsū kā lauvene ievainotam zebras bērnam. Pietika jau ar to, ko Tu viņam nodarīji naktī un no rīta. :-|:-/:-D
05.02.2015 14:49 |

Reitings 6
Reģ: 20.01.2015
Līdz tas notika vakardien,

Domāju emocijas šobrīd ir sakāpinātas. Nogaidi un skaties reakciju.
05.02.2015 15:03 |

Reitings 95
Reģ: 28.10.2014
Pietika jau ar to, ko Tu viņam nodarīji naktī un no rīta.

AHAHAHAHA :D
05.02.2015 15:06 |

Reitings 341
Reģ: 13.01.2011
Vismaz dabūji kaislīgu nakti un rītu :)
Domāju, ka nav racionāli nostādīt vīrieti sliktās personas lomā par to vien, ka abiem gribējās seksu, un otrā rītā viņš nav gatavs dibināt nopietnas attiecības.
Laiks rādīs. Galu galā, ja tas notika vakar, tad cik stundas kopš incidenta vispār ir pagājušas? :-D
05.02.2015 15:16 |

Reitings 8407
Es arī domāju, ka te nav ko pārdzīvot par nakti uzreiz.

Ne jau no ielas savāci viņu uz pa taisno uz gultu, bet gan vecas simpātijas un kaisle abu starpā. Kāpēc, lai vienreiz mūžā nebūtu bijusi tāda nakts.

Es mēģinātu neuzbāzties, bet liktu par sevi manīt, kaut vai uzrakstīt, ka ceru, ka tas tik vienkārši nebeigsies. Nu ja beigsies, tad būs jaukas atmiņas. Pārcensties arī nevajag. :)
05.02.2015 15:24 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Nepārdzīvo, tas viens - bija ķīmija un viss ok.Izdari pirmo gājienu,lai viņš atbild ja jā ok,ja nē arī ok.Nesafantazējies.
Mans draugs man teica,ka ja mēs būtu pārgulējuši pirmajā naktī,viņš ar mani attiecības neveidotu.Toties zinu arī vienu pārīti,kuri ir kopā 7 gadus un pirmajā reizē pārgulēja.Tā kā cik cilvēku tik attiecību modeļu.
05.02.2015 15:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits