Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nepieciešama recepte!

 
Reitings 178
Reģ: 21.12.2014
Mepieciešama recepte mafiniem. Vajag kaut ko vieglu un nesarežģītu,jo pirmo reizi mēģināšu.
Gribu parastus, gaišos mafinus. Bez kā iekšā.
04.02.2015 14:30 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, labākā mafinu recepte ir kikasvirtuves blogā (Hansena melleņu mafini)! Ja neliks tajos mellenes, tad būs parastie :) (man vēl patīk nedaudz pierīvēt citrona miziņu ;-))
04.02.2015 14:35 |
 
Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Var google pameklēt recetes, paskatīties pamata recepti mīklai. Daudzreiz izņemtu no recpetes to ko nevēlos, piemēram vaniļas cukuru. Man ne īpaši garšo, ja receptē ir, ņemu laukā.

Piemēram http://spoki.tvnet.lv/receptes/Vienkarsie-garsigi-keksini/597932/1/2
04.02.2015 14:38 |
 
Reitings 178
Reģ: 21.12.2014
Es esmu uz Jūs ar pavārmākslu un neiedomājos, ka es varu kaut ko izņemt no receptes. :-D
http://www.delfi.lv/receptes/saldo-mafinu-pamatrecepte.d?id=43627091
Cik sanāktu mafinu no šīs receptes? Nu vidēji. Daudz vai maz?
04.02.2015 14:40 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Ja es slinkoju, es ņemu Dobeles gatavo kēksa (gaišā ) sagatavoto mīklu, ļoti garšīgi sanāk , ja kas :)
04.02.2015 14:41 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
http://www.delfi.lv/receptes/atrie-keksini.d?id=43620725

Es pirmos uztaisīju šādus, viņi ir pavisam vienkārši un ja gribi lai garša ir foršāka, piepilini klāt drusku citronu sulu un pieliec šķipsniņu kanēļa. ļoti vienkārši, ātri un garšīgi :)
04.02.2015 14:42 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
kamī jūs tos mafinus gatavojat? Kaut kādas silikona formas vai vienreizējās papīra "salvetītes" formiņas?
04.02.2015 14:42 |
 
Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Dolče, no konkrētās receptes es neko neizņemtu, viss ir vajadzīgs. Šādai pamata mīklai var pievienot jebko - riekstus, žāvētas ogas u.t.t. Taisi tik augšā :)
04.02.2015 14:43 |
 
Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nopirku nesen silikona formiņas, pirms tam vel šaubijos par viņām, bet viņas ir baigi labas ! :)
04.02.2015 14:43 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Es arī gribu! Būs beidzot jāpamēģina..
Tikai man ir silikona cepamformas lielās, bet papīra formiņas tādas ici-bici mazulītes :-D
04.02.2015 14:44 |
 
Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Cukurvāvere, viesbiežāk papīra. Ir jau tās formas, kurās ieliek to papīru un tad iepilda mīklu, lai forma būtu smuka. Kā sanāk, tā cepu.baigi nekreņķējos, paši vien noēd :D
04.02.2015 14:45 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tiku pie datora, beidzot varu iemest linku :)
http://www.kikasvirtuve.lv/2011/12/dzeka-hansena-mellenu-un-sokolades.html
kamī jūs tos mafinus gatavojat? Kaut kādas silikona formas vai vienreizējās papīra "salvetītes" formiņas?
Man ir metāla mafinu panna, kurā ievietoju plānos papīrīšus mīklas pildīšanai :)
Miss Joker arī gardu ideju pameta par citrona sulu.. tikai ļoti uzmanīgi.. pārdozējot struktūra viņiem vairs nav tik perfekta :)
04.02.2015 14:49 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
nekad, nekad, nekad neesmu ēdusi un cepusi mafinus. Lasot cosmo, liekas, ka esmu atpalikusi un daudz ko palaidusi garām (kulināro izvirtību ziņā) :D
04.02.2015 14:50 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
ja receptē rakstīts,ka vajag Vaniļu,ko es pērku?:D :-D
04.02.2015 14:51 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Un kurā brīdī ogas pievieno?
04.02.2015 14:54 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Cukurvāvere, pamēģini! Ļoti garšīgi!! :)

Čupakabra, man patīk maltā Burbonas vaniļa (kaut kādā eko veikalā pirku). Vienmēr arī var pievienot vaniļas cukuru, tikai jārēķinās ar papildus saldumu :)
04.02.2015 14:58 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ogas pievienoju tad, kad mīkla sapildīta formiņā.. ar tējkarotes kātiņu iespiežu tās nedaudz dziļāk :)
04.02.2015 14:59 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
cormeum- tātad vaniļas cukuru :D man te nav nekādu eko veikalu :D
04.02.2015 14:59 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
nu tāāāāāādi mafini....Ja es tiktu pie tādiem, es spiegtu.
04.02.2015 15:04 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc bez nekā? Man jau šķiet, ka, ja uztaisīsi bez nekā, gribēsies kaut ko tomēr iekšā. :-D Tas, ka tur kaut kas jāpieliek, ne par gramu nesarežģī to, jo mafinus vispār ir ļoti viegli pagatavot.
http://prieksgatavot.lv/?s=mafini
Bez nekā tad vari taisīt šos, neliekot to ievārījumu.


Tā Hansena recepte, protams, arī ļoti laba.
04.02.2015 15:26 |
 
Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Piemēram, es vasarā ēdu parastis mafinus saldos, kuriem bija uztaisītas dažādas augļu mērcītes un pats varēji iemērkt savu mafinu kādā mērcē vēlies. Tā bija laba ideja.:)
04.02.2015 15:28 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits