Varbūt ikdienas sīkumi, bet patīkami

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Sveikas!

Vakardienas iespaidā izdomāju uztaisīt šo diskusiju un tā kā arī meklētājs neko dižu neatrada...

Tātad - vai jums ir kāda vēlme, vajadzība vai kaprīze, ko lūdzat savam mīļotajam izdarīt vai vienkārši viņš to tāpat izdara jums par prieku, lai palutinātu? Vai kāda konkrēta lieta vai darbība, kas jums ir patīkama... kaut vai sīkums, kas liek skudriņām noskriet un sajūsmināties?

Piemēram - pēdu masāža, īpašs samīļošanas vai čubināšanas veids, kāda muļķība vai kas cits.

Ceru, ka apmēram sapratāt manu domu :)
Padalīsimies!

Paldies :)
04.02.2015 12:40 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Loti jauki palasiit meitenju atbildes un cik tomer mums loti paveicies (l)

kampanella Pashai loti nepatik tas,ka nav garumzimes. Bet darba PC isti neko nevaru darit lietas labaa. Vakaros shad tad tikai no telefona ieskrienu. :(
04.02.2015 13:33 |

Reitings 2152
Reģ: 08.05.2014
Tieši tāpat kā cheeky* draugs, arī manējais mēdz paņemt kaķi rokās un taisīt ģimenes apskāvienu :D Vai arī, ja es ilgāk guļu, viņš noliek kaķi man blakus, pats arī apguļas, samīļo un modina. (l)
04.02.2015 13:35 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Vakaros, kad sēžam uz dīvāna un skatāmies TV vai vienkārši pie datoriem, pamasē man sprandu un bužina matus :) Arī vienkārši garām ejot samīļo.
Vienmēr ievelk segu pārvalkā, jo man to riebjas darīt :D
Nomizo man apelsīnus, jo man slinkums ķēpāties parasti :D
Kad vēl strādāju, gan no rītiem izbrauca mazu līkumiņu un aizveda, gan vakaros iekārtojās un savāca no darba :)

Tas tā momentā, kas ienāca prātā. Ir jau visādi jauki sīkumiņi, kā viens otru lutinam un kas šķiet pašsaprotami :)
04.02.2015 13:38 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Mazliet ne pa tēmu iespraukšos ar savu jautājumu tām, kuras draugi/vīri vadā uz darbu un/vai no darba - viņiem tas sanāk pa ceļam vai speciāli met līkumus jūsu dēļ?
Tiešām interesē (t)
04.02.2015 13:38 |

Reitings 165
Reģ: 22.09.2012
Tik forši palasīt šāda veida tēmas. (l)
- Vakaros draugs vienmēr izmasē muguru, plecus, mugurā izkrikšķina visus kauliņus, jo zin, ka man mugura sāp un ļooti patīk tā sajūta, kad viss izkrakšķ.
- Ja stāvu virtuvē un taisu ēst, vai vienkārši taisu kafiju, pienāk no mugurpuses, apķer un samīļo.
- Skatāmies filmu, un citreiz viņš ieliek man galvu klēpī, skatās virsū un murrā kā kaķēns (izklausās muļķīgi, bet tajā brīdī viņš tiešām atgādina mazu, mīļu kaķēnu)
- No rīta viņš liek modinātāju kādu pusstundu - stundu ātrāk, lai no rīta vienkārši būtu laika pamīļoties
- Brīžos, kad par kaut ko dusmojos uz viņu, viņš vienkārši samīļo no visa spēka un sabučo, tajā brīdī ir vienkārši neiespējami vairs dusmoties
04.02.2015 13:41 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Man patīk tīri tāda praktiska palīdzēšana - trauku nomazgāšana, gultas saklāšana, atnākšana pretī uz veikalu (lai man nav jāstaipa ne grozs, ne pēc tam iepirkumu maiss). It kā elementāras sadzīves lietas, bet vīrietim tās nāk dabiski. Ā vēl.. atver mašīnai durvis :)
04.02.2015 13:46 |

Reitings 3774
Reģ: 12.02.2013
Katru darba dienas rītu man tiek muguras glāstīšana.
Vienmēr viņš ceļas ātrāk pirms manis, lai dotos uz darbu. Viņš pieceļas, pabrokasto, iztīra zobus un pirms ģērbšanās atnāk atpakaļ uz guļamistabu un ~10minūtes guļ blakus un glāsta man muguriņu. (l) Tad nu es kā kaķītis murrāju no labsajūtas.
04.02.2015 13:49 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
tām, kuras draugi/vīri vadā uz darbu un/vai no darba - viņiem tas sanāk pa ceļam vai speciāli met līkumus jūsu dēļ?

Manējais brauc speciāli vienmēr uz centru man pakaļ. Pats nestrādā centrā un dzīvojam mēs arī citā pusē. Ok, pagājušonedēļ vienu dienu lūdzu lai nebrauc, jo bija aizgājis ātrāk no darba mājās apslimis. Tomēr viņa veselība svarīgāka man, tāpēc mājās braucu ar sabiedrisko. Pašai mašīnas pagaidām nav, tiesības ceru šogad nolikt.
04.02.2015 13:54 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Man patīk ar viņu sēdēt uz paklāja. Viņš atnāk mājās, mēs pasēžam uz paklāja,parunājamies, pabučojamies un tad ejam ēst taisīt vai ko :-D
Tās retāsx, kad s gatavoju - tad buča no aizmugures uz kakla ir vienkārši (l).
Patīk,kad aizved uz darbu:D Tas notiek tikai viņa brīvdienās, bet viņš speciāli ceļas,lai aizvestu mani :D
Sirdi patirina arī viņa atstātie pārsteigumi no rītiem,kad viņš jau ir porm, bet es ceļos.(l)(l)(l)
No rīta pagatavotā tostermaize virtuvē :-D
04.02.2015 13:57 |

Reitings 1534
Daudz tādu lietu, bet ir viena, par ko mēs skaļi nerunājam, bet es atkal un atkal no jauna pamanu un priecājos.
Viens no maniem mīļākajiem našķiem ir olīves ar anšoviem, kas nopērkamas tikai Don Gastronom veikalos (atsevišķos T/c, kas man nav pa ceļam), vīrs seko līdzi tam, lai vienmēr man viņas būtu mājās. Es pati vēl neesmu pamanījusi, ka tūliņ jau bundžiņa būs tukša, kad priekšā jau stāv jauna, kas ir nopirkta un ielikta ledusskapī nekā citādi, kā tikai pa kluso. :)
Nu, tā vienkārši un mīļi.

Lai gan... es tagad tā sāku domāt līdzi, viņš rūpējas par visiem tiem produktiem, kas man ir īpaši mīļi (nu, kaut kādas TOP smaržas, šampūns, utt). Ja redz, ka tūliņ beigsies, nemanāmi nopērk jaunu to pašu preci un pa kluso noliek iztukšotās vietā.
Nebūtu šīs diskusijas, nebūtu man pielecis. :-D
Tas nav tā, ka es to visu nepamanu, bet es nebiju pamanījusi, ka tas notiek tieši ar tām lietām, ko esmu atzinusi par neaizstājamām un kuras manā vērtību skalā ir izkonkurējušas citas. :-D

Reitings 298
Reģ: 11.02.2014
Kad bija vīrietis, tad pats muļķīgākais un reizē mīļakais ko viņš darīja- vnm kad biju dusmīga un topīju pa kaut ko virsū, tad vnm sekoja tāds gājiens: pienāca un ar rādītāja pirkstu piespieda degungalu un pateica-boop. :-D nu kā tu pēc šitāda stulbuma vari būt dusmīgs? :D tas man likās riktīgi mīļi un uzreiz nogludināja visus strīdus. :-D

Reitings 135
Reģ: 04.02.2015
Par visādām ikdienišķām un sadzīviskām lietām, es tādā ziņā esmu ļoti piezemēta, neuzskatu, ka otram kaut kas būtu man pašsaprotami jādara. Mani viegli iepriecināt arī ar visādiem sīkumiem un muļķībām :)

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
:D Mums arī ir šīs rīta samīļošanas un buča pirms iziešanas ārā, ja otrs vēl guļ. Smejos, jo zinu, ka tajos brīžos smieklīgi ar rokām staipos (mēģinot satvert galvu vai roku).
04.02.2015 13:58 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
tām, kuras draugi/vīri vadā uz darbu un/vai no darba - viņiem tas sanāk pa ceļam vai speciāli met līkumus jūsu dēļ?

Mes dzivojam nedaudz arpus pilseetas un abi stradaajam centraa.

Taa kaa no vienas puses uz centru tikuntaa butu jabrauc, bet ja nevestu mani vinjam izdevigaak butu pa citu marshrutu braukt.
04.02.2015 14:05 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Mums ir tā, ka es uz darbu vedu vīru. Ir pa ceļam, bet pat ja nebūtu, tik un tā vestu :-)

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
cheeky*, mums arī ir ģimenes apskāvieni :D ar suni :D un ģimenes buča, kad visi 3 "purniņi" sabučojas reizē :P

+ arī mēs, kad ejam uz veikalu atsevišķi, vienmēr nopērkam otram kaut ko garšīgu. Tam nav jābūt našķim, bet vnk kkas, kas ļoti garšo. Man, piemēram, viņš bieži pērk laša fileju vai mango, lai iepriecinātu :)

Vienmēr piekrīt aizvest.. Pat ja var redzēt, ka viņam negribās un besis, es vienmēr tikšu kur man vajag (parasti tas attiecas uz drēbju tirgošanu Atverskapi.lv un kad man vakaros jābrauc tikties ar dāmām :D).

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
-Tā kā esmu ļoti spītīga un draugs bieži jokojot saka, ka man no spītības jau esot radziņi, tiklīdz iespītējos vai apvainojos, pabužina man galvas sānu, tipa "pakasa radziņus". Muļķīgi un reizēm kaitinoši, bet tas, ar kādu sejas izteiksmi un attieksmi viņš to dara, ir arī mīļi un smieklīgi.

-Katru rītu, ejot uz darbu, iedod buču un apsedz mani.

-Vakaros pirms gulētiešanas sarunājamies vai paskatamies kādu raidījumu/filmu un vienmēr ieritinos viņam azotē, tā kā viņš šo manu paradumu jau zina, bieži vien vēl pirms es to izdaru, viņš paceļ roku, lai mani apskautu un saka:"nāc savā mājiņā" :D

-No rītiem atnes man kafiju uz gultu, kamēr es vēl tikai sāku apsvērt domu, ka jāceļas. :)
04.02.2015 14:10 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
-No rītiem atnes man kafiju uz gultu, kamēr es vēl tikai sāku apsvērt domu, ka jāceļas.

...Šie bija domāti brīvdienu rīti.

Palasīju citu komentārus un atcerējos, ka mums arī ir kolektīva samīļošanās, ar mājdzīvniekiem gan nē, bet reizēm draugs paņem opā meitu un saka viņai "iesim samīļot mammu" un tad nu nāk abi pie manis atplestām rokām.

Arī ejot uz veikalu vienmēr piedomās par kādu našķi, kurš man ļoti garšo un atnests tieši man pat tad, ja neesmu lūgusi.
04.02.2015 14:16 |

Reitings 700
Reģ: 19.11.2014
Man ļoti patīk, ka man glauda galvu, matus. :D Tad varu justies kā mazs bērns.(l)
Pirmdien sākām kopīgi skatīties "Supernatural'' un draugs parasti cenšos speciāli ''sabīties'' filmas laikā, kaut arī nekas briesmīgs tajā brīdī nenotiek, tas tā smieklīgi. :D
04.02.2015 14:31 |

Reitings 2230
Cik jauka diskusija! :)
Mani arī vedā uz pilsētu un atpakaļ, it īpasi tagad, kad dzīvojam patālāk. Arī tad, kad galīgi nav ap ceļam :) saka, ka negrib, lai es staigāju apkārt vēlu. Labāk aizvedīs un atvedīs.

Man patīk viņam gulēt padusē. Uzlieku galvu uz pleca un ja man vēl paglāsta seju, tad vispār kaifs (l)
Ja pēc darba esmu trakoti nogurusi, piedāvājas pats man muguru pamasēt.

Katru rītu iedod buču pirms ejam dienas gaitās. Tā pat aŗī katru vakaru pirms gulētiešanas ir "arlabunakti buča". Vienmer aizmiegam karotītē.

Man patīk, ka varam arī būt muļķīga noskaņojumā un darīt stulbības. Viņam vienmēr uznāk kaut kāda māžošanās pirms iešanas dušā, kad noģērbjas līdz apakšbiksēm un tad dejo pa māju uz riņķi :-D
04.02.2015 14:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits