Man ir loti daudzas lietas kuras noverteeju un uzkatu ,ka vinsh mani ir izlutinaajis.
Lai gan spriezot pec iepriekshjaam diskusijaam tiku ‘nozaakaata’ ,ka taa nav lutinashana esot pasaprotamas lietas pec tam vel paprasija,kaa es lutinu vinju.
Bet nu shiis lietas loti,loti novereju:
Katru dienu ved mani uz un no darba. Pashai man nav tiesiibu tapec patiesham to loti noverteeju.
Un vel looti patiik tas ,ka gaidot mani mashiinaa vinsh uzliek dziesmas kuras patiik man. Vai uzsleeds kreesla silditaju mashiinaa, lai kad es iekapju iekshaa dibens butu silts :D
Vinsh zina cik loti man nepatik mazgat traukus tapec to dara manaa vietaa. Maaju vakt man patiik, bet trauki ir liels ‘Nee’ :-D
Eest vinsh man ari loti bizi taisa. Gatvaojam uz mainjaam.
Sestdienaas brokastis taisa tikai vinsh
Patik negaidiiti apskavini no aizmugures kameer es taisu eest.
Sestdienaas,ja vinsh kautkur aizbrauc pa dienu (visbiezaak zaali) parasti atbrauc maajaas ar Stabucks.
Ah vel viena mulkiga lieta kuru mes daram, bet man loti patiik, vinsh vai es panjem kleepii kakji un iet pie otra un saka ‘Group Hug’. Tad visai gimenei jaapskaujas kopaa :D
Shad tad atnaak maajaas ar mazaam davaninjaam, bez nekaada iemesla. Tikai tapec,ka kaut ko ieradzija veikalaa un atgadinaja par mani. Neko parlieku lielo, kaadu nagu laku, shalli jo no rita izskatijaas,ka man bija auksti utt
Varbut ta air parasta ikdiena bet man loti patiik un noverteju (l)(l)(l)