Kā nebūt tik materiālistiskai?

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Ir tā, ka man diezgan lielu lomu spēlē vīrieša materiālais aspekts. Un diemžēl es tur neko nevaru padarīt. Man, godīgi sakot, pašai šī rakstura iezīme nepatīk sevī...

Saku, Anete, nu come on, izvērtē vairāk citas lietas. Bet, hops, vīrietis aizved uz lētu ēstuvi, un manī uzreiz kaut kāds atgrūšanās spēks nostrādā. Vai arī braucam kaut kur, un vīrietis neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom, atkal uzreiz tāds kā mīnusiņš ievelkas pret viņu.

Zinu, tas ir stulbi. Un, protams, tas nav iemesls, lai nesatiktos arī tālāk. Bet iekšā kaut kas nostrādā, ka samazinās tā mana apbrīna par viņu vai kaut kā tā.

Ceru, ka kāda saprata šo murgu :) Un varbūt var ko ieteikt
04.02.2015 11:21 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Manuprāt, tas ir normāli, ka svarīgs ir arī vīrieša materiālais stāvoklis, jo īpaši, ja pati sieviete pelna normāli, negribēs taču būt kopā ar vīrieti, kas materiālajā ziņā ir zemāk par pašu.

Un arī, ja pirmajā randiņā aizvestu uz lētu ēstuvi (nu kaut kādu padomju laika :D), tad arī neko labu nepadomātu.. tad labāk, lai pagatavo vakariņas mājās un uzaicina uz tām.

Man, lai cik stulbi neizklausītos, diezgan svarīgs aspekts iepazīstoties ar jaunu vīrieti bija tas, vai vīrietim ir savs auto, jo senāk esmu bijusi kopā ar vīrieti bez auto, nu galīgi nav forši, ka nekur nevar aizbraukt un uz randiņiem jābrauc ar sabiedrisko.
Arī tagad (ja man nebūtu attiecības), būtu jocīgi būt kopā ar vīrieti bez auto, kaut arī pašai ir sava mašīna, nevaru iedomāties, ka man būtu visur jāvadā vīrietis :D
04.02.2015 12:33 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Svarīgi, lai ir labs un jauns auto, var aizvest visur kur vēlos.
Neesmu tik izlepusi, lai dažus simtus metru ar kājām noietu.
04.02.2015 12:39 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
es tikko sapratu, ka vispār neesmu materiāliste, jo nekad iepriekš nebiju iedomājusies vērtēt cilvēkus pēc maksas/bezmaksas autostāvvietas izvēles.
p.s. iešana ir veselīga, kaut 100 m, tā tomēr ir fiziska aktivitāte :)
04.02.2015 12:47 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Grūti tā viennozīmīgi atbildēt. Ir meitenes, kuras jau piedzimušas ar princešu niķiem un stiķiem un kurām grūti izdabāt - lai ko darītu, vienmēr kaut kas būs nepareizi un nepilnīgi;-) Arī materiāli nodrošināts vīrietis var nezināt, kas ir šī brīža trendīgākās kafejnīcas un restorāni, un var aizvest uz vietu, kur, redz, izrādās ne tas interjers, ne tās salvetes, ne tā šķīvju forma un nepareizas krāsas tapetes un cenas par zemu, kaut bijuši vislabākie nodomi un arī kabatās nesvilpo vējš... Ne visi dzīvo pēc kādas sabiedrības daļas, visticamāk, žurnālu un glamūru raidījumu un filmu, priekšrakstiem, kur un kā tērēt naudu ir stilīgi un kur kauns kāju spert. Var jau, protams, teikt, ka īsti biznesa vīrieši - veiksminieki ar perfektu gaumes izjūtu zina pieklājīgas ēstuves, bet... nu tad nav jāsēžas vienkārša puiša mašīnā:-/ Nebūs jāliek pēc tam mīnusi:)
04.02.2015 12:52 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Tikko atcerējos, kā biju nejauša lieciniece kādas ģimenes kašķim, kur vīrs bija sajaucis glāzes - uz galda nolicis nepareizās vīna glāzes. Sajaucis sarkanvīna glāzes ar baltvīna glāzēm. Āmmm, kā sieviete viņu vārdiski slānīja - tā, it kā vīrs būtu noziegumu pret cilvēci izdarījis:-D Šausmīgi.
04.02.2015 13:03 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man atkal šķiet, ka vīrieša nauda pirmajos randiņos ir svarīga tikai tajā ziņā, ka tā parāda vīrieša spēju pelnīt naudu. Jo tas tomēr norāda vai viņš spēs rūpēties par ģimeni. Bet arī no otras puses ir tas pats - vairums sakarīgo vīriešu, ko pazīstu, dod priekšroku satikties ar veiksmīgām sievietēm, kas māk pašas par sevi parūpēties. Mazāk drāmas un viņš zin, ka ja nu kas, tad viņai tomēr viss būs kārtībā.
Otra lieta ir dāsnums. Ir milzīga atšķirība starp skopumu un saimnieciskumu. Un no skopiem cilvēkiem labāk izvairīties, jo viņi ir skopi uz visu - naudu, mīlestību, maigumu, savu laiku...
Izdomā, kas tev atgrūž - tas, ka viņam ir maz naudas, tas, ka savus resursus optimizē ne tev pa prātam vai tas, ka tev ir sajūta, ka skopuļojas.
04.02.2015 13:10 |

Reitings 350
Reģ: 01.07.2012
Lai arī cik bēdīgi tas būtu,bet nauda ir svarīgs faktors, ļoti
04.02.2015 13:13 |

Reitings 116
Reģ: 23.08.2011
Man arī piedomāt par materiālo pusi liekas tikai loģiski, it īpaši,ja domā par nākotni kopā ar šo vīrieti., plus, mums sievietēm taču patīk justies aplidotām un lutinātām. Man arī personīgi būtu nedaudz neērti, ja puisis nevarētu atļauties aptuveni vienlīdzīgas lietas, kā es. Protams, var būt lielisks puisis, ar izcilu personību, bet varbūt mazāk materiāli nodrošināts.. arī tas ir ok,bet ja, piemēram, sāksies kopdzīve, tad es uzskatu, ka kaut kādā brīdī naudas lietas noteikti savu lomu nospēlēs, kas dažreiz var arī izjaukt attiecības..
04.02.2015 13:20 |

Reitings 279
Reģ: 23.04.2014
Runa te ir par pirmajiem randiņiem. Protams, ka ikdienā var likt bezmaksas stāvvietā un paēst pusdienas lidiņā. Bet, kad pirmo vai otro reizi satiecies, un spraucas ārā tādas lietas... Un neteiktu, ka vīrieši būt nabadzīgi. Varbūt tiešām skopums :( Jā, priektīru, ka laikam tā ir vairāk attieksme, kas nepatīk.
04.02.2015 14:10 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Nav man svarīga nauda, varētu uz mc donalds aiziet vai kādu mazo, lēto, vietējo kafee un ēst žāvētas vistiņas un ceptus kartupeļus. Pie tam pati par to samaksàtu. Manupràt, nauda ir diezgan liela daļa no dzīves, jo bez tās dzīve šajā pasaulē ir neiespējama, tomēr tā ir jānopelna, jāiegūst pašam nevis lūkojoties cita makā. Man vajag vien to, lai cilvēkam labs humors, lai ir dzīvesprieks, vēlme darīt, mērķi, lai ir labsirdīgs un lai nav stulbs kà zābaks.
Saprotu, ja uz 30 un pēc 30 meklee stabilu vīrieti, bet agrākā jaunībā, nezinu, nezinu, netīk man meitenes, kas plēš puisim naudu ārā ar pieliišanu vai cilvēku novērtē pēc tā cik pelna.
04.02.2015 14:41 |

Reitings 183
Reģ: 28.01.2014
Muusu pirmaja randinjaa tikaamies Juurmalaa (bija vasara un ljoti karsts), tikaamies vienaa restoraanaa, satiekaamies, bik paseedeejaam un tad es ierosinaju aizbraukt kaut kur citur, jo jutu,ka puisis juutas neveikli tajaa restoraanaa, aizbraucaam uz Čilleni Lielupee un nekaada vaina, kalmaara vietaa eedaam picu, toties bija jauka noskanja, abi jutaamies riktiigi briivi un randinja nosleegumaa braucaam uz juuru.
Svariigaakais, kaadas sajuutas otrs rada, nevis cik kruts restoraans.
04.02.2015 14:49 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Nesaskatu tajaa neko sliktu. Es arii esmu materiaaliste.
Un piekriitu Stiprajam dzimumam, ka viirietim jaabuut savaa zinaa "augstaakam" par sievieti.
04.02.2015 15:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ceru, ka kāda saprata šo murgu Un varbūt var ko ieteikt
Ja pati esi pieradusi ēst ārpus mājām kvalitatīvāk, bet randiņā puisis vadā pa ''Pelmeņiem'' un pērk čebureku.. tas nav nekāds noziegums, ja ''apetīte'' reducējas :)

Materiālajam stāvoklim ir nozīme, tikai to nevajag pārvērtēt :) Ne viens vien pāris ir nelaimīgi šķiries tāpēc, ka reiz mēģināja sev iegalvot pretējo :)
04.02.2015 15:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Arī materiāli nodrošināts vīrietis var nezināt, kas ir šī brīža trendīgākās kafejnīcas un restorāni, un var aizvest uz vietu, kur, redz, izrādās ne tas interjers, ne tās salvetes, ne tā šķīvju forma un nepareizas krāsas tapetes un cenas par zemu, kaut bijuši vislabākie nodomi un arī kabatās nesvilpo vējš... Ne visi dzīvo pēc kādas sabiedrības daļas, visticamāk, žurnālu un glamūru raidījumu un filmu, priekšrakstiem, kur un kā tērēt naudu ir stilīgi un kur kauns kāju spert.
+++
04.02.2015 15:16 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
neizvēlas maksas stāvvietu pie pasākuma vietas, bet noparkojas bezmaksas stāvvietā tālu prom

Es esmu izcili tizla ar tiem parkošanas automātime, tāpēc man vienkāršāk atstāt kaut kur tālāk, nevis ņemties ar to automātu :D Arī ne vienmēr zinu cik laika pavadīšu konkrētā vietā, tāpēc negribu stresot lieku reizi...Maksas stāvvieta jau nu noteikti nav rādītājs :)
04.02.2015 15:16 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Pat nezinu, ko pateikt...laikam jau atkarīgs no savas un otra attieksmes, jo vienam var būt šausmas ēst Narvesen hotdogus randiņā, bet kādam citam tas liekas "kāpēc ne? ir taču garšīgi! nekas, ka tāds studentu variants", ļoti atkarīgs arī kā to visu pazniedz ;) es to kaut kā tā nevērtēju un, kas attiecas uz maksas/bezmaksas autostāvvietām, tad neredzu vajadzību maksāt, ja var nolikt par velti mazliet tālāk...protams, ja man kājās ir kristāla kurpītes un ārā dabas stihija, tad pati esmu gatava piemaksāt, lai būtu jānoiet tie pāris soļi :D bet nu kopumā, tāda vērtēšana man liekas nevietā.
04.02.2015 15:20 |

Reitings 762
Reģ: 02.09.2014
nesaprotu no kurienes meitenēm rodas tā aprobežotība, ka vīrietim jāatstāj labs iespaids pirmajos randiņos. Un vai meitenei nav? Nejau tikai tas, ka jūs salokosiet matus un uzvilksiet papēžu kurpes piesaistīs to vīrieti. Un arī nejau es precēšu kādu dēļ tā, ka viņš mani aizved uz Vincentu, nevis kaut kādi deli ēstuvi, kurā būs daudz garšīgāk un būs nepiespiestāka atmosfēra. Tik smieklīgi, ka meitenes sadomājas, ka vīriešiem viņām ir jāizdabā un jārūpējas par pirmajiem iespaidiem, bet pašas pirmos iespaidus par sevi noraksta uz salokotiem matiem. Atgādināšu, ka precamies mēs ar cilvēku, nevis viņa naudu vai to, kur viņš parkojas.... murgs kaut kāds. Nokāpiet no debesīm. 100 punkti jūs neesat ne ar modeļu augumiem, nedz ar supermodeļu sejām, kā arī miljonu bankas kontā, lai varētu visu laiku šitādas prasības vīriešiem uzstādīt :D
04.02.2015 15:23 |

Reitings 122
Reģ: 08.04.2014
Viss jau būtu skaisti, ja vien milzīga daļa no jums tādu izturēšanos, šiku un pārējo būtu pelnījušas. Daudzas, pirms ieskatās otram makā, piemirst izvērtēt, ko dos pretī. Nedaudz smieklīga diskusija.
04.02.2015 15:29 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Vai tad tikai modelēm un miljonārēm pienākas randiņš labā restorānā? :D :D :D
04.02.2015 15:31 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Jaa, esam kopaa ar cilveeku, nevis ar naudas maku, bet tas naudas maks biezhi vien ir tomeer saistiits ar cilveeka iipashiibaam!
04.02.2015 15:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits