Apjukums..

Reitings 9
Reģ: 18.06.2014
Sveikas!
Nevēlos saņemt kritiku, bet vienkāršu padomu, kas man līdzētu..:-)

Mums ar draugu jau iet otrais gads, es mācos, viņš strādā pavisam citā pilsētā un mājās ir tikai pa nedēļas nogalēm, bet tur jau nav tā sāpe. :-/
Mēs pa nedēļu sazināmies caur sms, viss it kā ir labi, bet tomēr jau, laikam, nav... :(
Viņš ir jauns vīrietis, kuru jau ļoti sāpināja iepriekšējā meitene, ar kuru bija kopā 4 gadus. Kad sagājām kopā viss bija tiešām ideāli, nekur ar neko nesasteidzām un tā, bet lieta ir tajā, ka viņš VISU laiku jau ir gatavs uz to, ka es viņu pametīšu, ka būs tāpat kā iepriekš, utt. Iepriekš, kad aizbraucu pie viņa, viņš bija ar mani mājās, pavadījām daudz laika kopā, visur braukājām un tā, bet tad viņa draugi sāka : nu ja, atkal zem tupeles. Protams, es viņu neierobežoju, laižu ar draugiem, jo arī nekad nelikšu ierindot sevi pirmajā vietā, jo tā lika iepriekšējā meitene, viņš visu 4 gadu laikā ilgāk par 2h nevarēja satikties ar draugiem.
Viņš man pateica, ka negrib būt piesiets man visu laiku, jo tāpat, kad paaugšos, es aizskriešot, un, kad mums būs kopīgs bērns vai būsim precējušies, tad arī sēdēs man blakus :-|

Es pat nezinu, ko darīt, es nevēlos, ne viņu pamest, neko. Bet, ko, lai dara ar tām viņa iedomām, ka viņš atkal aprausies, ka atkal būs kā iepriekš. Tā dēļ mums arī sanāk dažās asas frāzes, vairāk jau viņš man, jo es nezinu, kas būs tas, kas viņā iedvesīs to uzticību. :(( ?:-/
04.02.2015 09:49 |

Reitings 45
Reģ: 04.02.2015
Esmu atpakaļ, tikai no sava jaunā profila, vecais "tizluma" dēļ izdzēsās :-D
04.02.2015 12:55 |

Reitings 45
La Petite Blonde - Es pateiktu, bet tad būtu - ak Dievs, nē, Tu taču esi sīka, utt., un man tas ļoti nepatīk, jo spīti visam, neskatoties uz vecumu, esmu savādāka, nekā daļa mana vecuma meičas. Bet nu es mācos vidusskolā, viņš jau sasniedzis savu otro pilngadību.
04.02.2015 12:58 |

Reitings 45
Samaara - Nē, ģimeni veidot mēs nevaram. Man ir nepieciešama stabilitāte, pilna izglītība. Par to esam runājuši, ka nebūs nekādi ``mazie``, kamēr viss pašiem nebūs gana, to teica arī viņš pats. ;)
04.02.2015 13:04 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
haha, man ar bija sajūta, ka lasu par savu dzīvi ( vienīgi mēs neesam regulāri šķirti, bet dzīvojam kopā ) .. bet tas nemainīja to, ka viņš domā, ka pametīšu viņu... tagad itkā esmu ieskaidrojusi, ka tā nebūs, pašapziņa viņam cēlusies, bet līdz ar to kļuvis ļoti piekasīgs man. es tur to un to nedaru viņam pa prātu. nesaprotu kā labāk bija :D :D
04.02.2015 14:49 |

Reitings 45
Kate40 - :D
04.02.2015 15:53 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Bet, ko, lai dara ar tām viņa iedomām, ka viņš atkal aprausies, ka atkal būs kā iepriekš.
Laiks dziedē brūces.. :)
04.02.2015 15:59 |

Reitings 45
cormeum - Tieši tā.

Katrā ziņā paldies visām, kuras man šeit atbildēja un sniedza ko vienkāršu, bet vērtīgu. Gan kādreiz atgriezīšos ar kādu sāpīti. :-D:-)
04.02.2015 16:01 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Unddy, ceru, ka jums viss izdosies :) Pieļauju, ka kopdzīves gaitā mazināsies baiļu sajūta. Attālums tomēr rada sava veida kreņķi..

Vienmēr esmu uzskatījusi, ka iepriekšējā attiecību pieredze vairāk sakropļo nekā upgreido :)
04.02.2015 16:04 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Jopcik,man arī tāda sajūta,ka par manu bijušo iet runa. Pat visi laiki un termiņi sakrīt. Lai gan ceru,ka tā nav,jo nenovēlu viņu nevienai...

Yup es ar pievienojos pie tām riebeklēm kas savā mūžā to vienu bijušo ir sačakarējušas, bet atšķirībā no tiko teiktā, es savu bijušo novēlu kādai labai dabūt, ja pat es viņu sačakarēju drusku, tā pat viņš ir tik labs un uzticams cilvēks ka skumji zināt to ka viņš ir viens(visma cik es zinu). :D

Un jā man ar izklausas ka par manu ex iet runa. . :-|
04.02.2015 16:08 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Piekrītu cheeky* skatījumama uz situāciju šoreiz.
No malas izklausās it kā vīrietis pat izbauda sava cietēja statusu, un tik turpina klārēt cik aizvainots, kāds nabadziņš viņš ir, jo bijusī darīja to un šito, teica to un šito... Un viņš jau nu tagad nevienam nevar ne uzticēties, ne arī mainīties grasās... Ērti, es teikšu! Ļoti ērti! Visiem tagad apkārt jādanco būs pēc viņa stabules, jāpiedod visādas pasēdēšanas, bez ierunām viss jāatļauj, visur jālaiž ar smaidu un ne pret ko nedrīkst iebilst, jo tak šitā darīja viņa ļaunā bijusī, kura viņu 4 gadus turēja piesietu pie radiatoriem un nelaida no mājas ārā... :D Ja nekur negāja, tātad pats negribēja un nevajag stāstīt, ka bijusī vainīga. Kompromisus vienmēr var atrast, ja meklē.

Un pa šito laiku jau nu varēja savam sarūgtinājumam pārkāpt vismaz tik daudz, lai visu laiku nebāzto to šobrīdējai draudzenei sejā, kurai vispār ar konkrētā puiša pagātni nav nekāda sakara...

Laikam sliecos piekrist, ka nav viņam tas klikšķis bijis tāds nopietns. Apmēram kā saka, ka tas, kurš krāpj, visu laiku apvaino un ir greizsirdīgs uz savu otro pusi bez iemesla, jo pats jūt vainas sajūtu. Tā arī te izskatās - pats ne līdz galam tic, ka gribēs veidot kopīgu nākotni, ka grib saistīties un tāpēc visu laiku zellē šito tēmu un pārmet to savai draudzenei...

Par draugiem - vsp neizteikšos... Bērnudārzs!
04.02.2015 16:20 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Vīrieti ņuņņu sev esi atradusi. Pamet viņu un tad paskaties reakciju. :D
04.02.2015 17:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)