Nu tāds būtu mans minējums. Un tas, ka cep visus biskvītus kopā, arī ietekmē. Vari cept, bet tad uz 1 paplātes, nevis vienu otrai virsū. Ja liksi stāvos, tad tas prasīs daudz, daudz vairāk laika kā pa vienam.
nē, nepazīsti gan :) bet kūkas Tev ir ļoti skaistas..un vispār jūs abi esat baigie malači, es domāju ar to, ka jūsu biznesiņš, manuprāt, ir ļoti labs, un galvenais - ļoti skaists, un gan jau arī ļoti gards :)
Marīī, jāsanāk. Turi īkšķi :D Es šādus ēdienus, kuros nejūtos savā zonā gatavoju vienmēr pēc savas favorītes itāļmammas step by step sanāk viss perfekti.
Marii-mums ir taadi donati ar pildijumu ieksaa.Taadus es noteikti sauktu par kuukaam laikam.Es nezinu vispaar pie kaadas kategorijas donati pieder?Zinu tikai vienu-nenormaali saldi:-D
Mums UK dažreiz var pamanīt tādas mašīnas, kurās taisa tos donatus, mazus tādus un tā smarža tik tik tik salda. Patiesībā viņi ir nenormāli garšīgi. Pēdējo reizi ēdu pirms kāda gada, tagad sajūtot to smaržu - skrienu pretējā virzienā :D
VIT@-atceros ,ka mees braucaam uz to slaveno donatu vietu Konaa!Tie izstraadaajumi tur saucaas mazliet citaadi,bet tas pats vien bija!Tur arii bija ar pildijumu-visi bija sajuusmaa ,un man tas cukurs pilniigi "snirksteeja"(smiekliigs vaards:-D)starp zobiem.Man sie izstraadaajumi liekaas loti saldi.
es apsolu rīt iedot recepti. Man pašreiz prātā ir trīs glazūras. Karamele, šokolāde un tad vienu domāju čītot ar sarkano pārtikas krāsu, kuru protams ja neslinkotu varētu aizstāt ar biešu sulu :'-(