Mani pašlaik nomoka viena doma, drīzāk ideja un gribētu dzirdēt jūsu domas.
Man ir doma uzaicināt meiteni uz kino, bet ne uz parasto kino. Esmu nokačājis mājās vairākas filmas un plānoju uzaicināt meiteni uz randiņu uz kino savā dzīvoklī, respektīvi noskatīties uz mana HD tv ekrāna nokačātās filmas.
jautājums - vai tā ir laba ideja? vai meitene domās, ja aicinu uz savu dzīvokli, ka es gribēšu ko vairāk?
:D ja es puisi, zinātu un tas nebūtu aklais randiņš es neko ļaunu nedomādama ietu, liekas, ka būtu čillīgi un forši, bet tiklīdz palaistu rokas vai sāktos uzmākšanās es ietu prom. :)
Miss Jorker, dažreiz ir forši pa mājām, es gan to iedomājos diezgan čomiski, sadzertu, skatītos filmas, klausītos pēc tam muzonu, skatītos videoklipus, uzvilktu zāles dūmu, vēlāk pa tumsu varētu iziet pastaigāt, parunāt. :-)
atceros kad biju uzaicinājis meiteni pie sevis skatīties filmu, pirms tam aizmirsu uzkopt māju un viņa aiz dīvanā ieraudzīja papīra dvieļu rulli un prasīja - priekš kam tev tas? Atbildēju, ka priekš dročīsanas, lai ir kur nobeigt. Šī uzreiz aizgāja prom, teica, ka es esot preteklis...
Vispār - pirmajā randiņā iet uz kino/koncertu, manuprāt, ir tā ne visai variants, jo tiekas taču, lai iepazītu, novērtētu, saprastu, kāds tas cilvēks ir, bet, piemēram, skatoties filmu, ne īsti parunāt, ne saprast patīk vai nepatīk tas cilvēks. :D
Var tak arī pasēdēt mašīnā (ja tādas ir) pie kādas foršas vietas, nopērc vēl tēju un būs ok, ja vēlies naudu ietaupīt. Nav jau jāved uz baigi šikām vietām, vienkāršība arī nav slikta. Katrā gadījumā, tas būtu labāk kā aicināt uzreiz pie sevis.